NORDVPN

NordVPN

Pääominaisuudet:

 • Yli 3200 palvelinta
 • Käyttöoikeus 6 laitteelle samalla maksulla
 • Vahva salaus
 • Ei asiakaslokeja
 • 60 virtuaalista sijaintia
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Nopea asiakaspalvelu
 • Helppokäyttöinen, vaikka ei suomenkielistä versiota
NordVPN

TuoteHinta per kkTarjouslinkki
NordVPN 1 kk $11,95 Tilaa kuukaudeksi >>
NordVPN 12 kk $6,99 Tilaa vuodeksi >>
NordVPN 24 kk $3,99 Säästä 66% >>

NordVPN esittely ja kokemuksia

NordVPN on Panamalle rekisteröity yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2012. Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta NordVPN on kasvanut jo nyt yhdeksi parhaimmista VPN-palveluista. Yrityksen palvelinverkosto on yksi markkinoiden laajimmista, tällä hetkellä servereitä on yli kolmetuhatta 60:ssä eri maassa.

Palvelu lupaa käyttäjilleen täyden anonymiteetin, eli yritys ei pidä asiakkaistaan lokitietoja. Yhdellä tilauksella saa heti käyttöön 6 laiteen suojauksen ja palvelua voi käyttää P2P-latauksiin. Kaikki uudet asiakkaat saavat 30 päivän rahat takaisin takuun.

Tilaa NordVPN verkkokaupasta

 

NordVPN käyttö ja kokemukset

NordVPN ohjelman käytön aloittaminen sujuu todella nopeasti eikä se vie aikaa kuin muutaman minuutin. Windowsilla ohjelma pyörii mallikkaasti ja sen käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen. Palvelimiin yhdistäminen tapahtuu helposti ja nopeasti klikkaamalla maata ja painamalla yhdistä nappia. Meidän NordVPN kokemukset ovat mieluisat, sillä ohjelma toimi moitteettomasti ja yhteydet pelasivat hyvin. Ainoastaan kaukaisempien servereiden yhteyksissä oli havaittavissa hienoista hidastumista. Ohjelman asetuksista pystyy säätämään tarvittavat toiminnot, kuten esimerkiksi automaattisen yhdistämisen, hätäkytkimen sekä eri suojaus protokollien vaihdon. Ohjelma sisältää siis paljon enemmän toimintoja, kuin esimerkiksi F-Securen Freedome. Lukuisista toiminnoista huolimatta ohjelma pyörii erittäin hyvin ainakin Windows 10 käyttöjärjestelmällä.

NordVPN tuotteet ja hinta

NordVPN tarjoaa neljä eripituista tuotetta. Palvelun voi ostaa joko kuukaudeksi, vuodeksi, kahdeksi vuodeksi tai kolmeksi vuodeksi. Kaikki nämä paketit sisältävät samat ominaisuudet, eli niiden ainoa ero tulee vastaan hinnassa.

Yhden kuukauden mittaista sopimusjaksoa NordVPN tarjoaa hintaan 11,95 dollaria. Vuoden mittainen sopimus maksaa 5,75 dollaria kuukaudessa ja kahden vuoden mittainen sopimus  3,29 dollaria kuukaudessa. Eniten vastinetta rahalle saa, kun palvelun ottaa kerralla kolmeksi vuodeksi. Kolmen vuoden sopimus maksaa 99 dollaria eli ainoastaan 2,75 dollaria kuukaudessa.

NordVPN tarjoaa jokaiselle tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, eli mikäli tuotteeseen ei ole tyytyväinen, tai sen käytössä ilmenee ongelmia, niin rahat maksetaan takaisin.

Maksutavat

Koska NordVPN on Panamalle rekisteröity yritys, niin valitettavasti tuotetta ei voi ostaa suomalaisten verkkopankkien kautta. Maksutavaksi hyväksytään Visa, MasterCard, American Express tai Discover Card. Tuotteen voi ostaa myös PayPalin kautta tai Bitcoin kryptovaluutalla.

Mitä ominaisuuksia NordVPN sisältää?

NordVPN -palvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • P2P lataus: NordVPN -palvelu ei rajoita P2P latausta, toisin kuin monet muut VPN-palvelut. Lataus toimii aina huippunopeasti ja suojattu VPN-yhteys takaa sen, että oikea IP-osoitteesi pysyy piilossa.
 • Proxy-laajennukset selaimille: NordVPN tarjoaa salatut proxy-laajennukset Chrome- ja Firefox -selaimille.
 • Mainosten esto: CyberSec ominaisuus, joka blokkaa vaaralliset verkkosivut ja poistaa ärsyttävät mainokset
 • Kill Switch: Automaattisesti toimiva hätäkytkin (Kill Switch) katkaisee heti kaikki ohjelmat, jotka käyttävät nettiyhteyttä, mikäli VPN-yhteys pätkii tai lopettaa toimintansa. Näin ollen IP-osoite pysyy varmasti piilossa palveluntarjoajalta sekä muilta tietojen kalastelijoilta.
 • Ei lokitietoja: NordVPN ei koskaan tallenna tietoja siitä, millä sivuilla heidän asiakkaansa surffailevat. Yritys myös toimii EU:n sekä USA:n toimivallan ulkopuolella, joten heillä ei ole velvollisuutta jakaa asiakkaidensa dataa viranomaisille.
 • Maarajoitusten kierto: Virtuaalisen sijainnin muuttamisella maakohtaiset estot on helppo kiertää. Suomalaiset videopalvelut, kuten Ruutu, Katsomo sekä Yle Areena ovat siis saatavilla myös ulkomailla lomaansa viettävillä, tai asuvilla henkilöillä. Salattujen palvelimien ansiosta, NordVPN toimii myös maissa (Kiina & Lähi-Idän maat), joissa internetin käyttö on rajoitettu ja vahvan sensuurin alla.
 • Wi-Fi suojaus: Julkiset verkot, kuten kahviloiden Wi-Fi verkot ovat suojaamattomia, jolloin ulkopuolisilla on helppo työ päästä tietoihisi käsiksi. NordVPN-ohjelma estää tietoja joutumasta vääriin käsiin.
 • SmartPlay: Ominaisuus joka mahdollistaa yli 150 suoratoistopalvelun käytön, ohittamalla maantieteellisen eston. Pääsy Netflix, Hulu, Amazon Prime sekä muihin suosittuihin suoratoistopalveluihin.
 • Huippunopea yhteys: NordVPN kehittää, parantaa ja optimoi ohjelmistoaan jatkuvasti, hyvien ja tasaisten yhteysnopeuksien varmistamiseksi. Markkinoiden nopein VPN!

Sijainnit / Palvelimet

NordVPN palvelimien määrä on valtava, sillä niitä on tällä hetkellä yli 3200 kappaletta kuudessakymmenessä eri maassa. Palvelimia löytyy lähestulkoon jokaisesta Euroopan maasta, Aasiasta, Pohjois- sekä Etelä-Amerikasta sekä Oseaniasta. Afrikan mantereelta servereitä ei kuitenkaan löydy kuin pari kappaletta.

Tuetut käyttöjärjestelmät

NordVPN toimii Windows, Mac, iOS sekä Android käyttöjärjestelmillä. Tämä tarkoittaa sitä, että sillä voi suojata tietokoneiden lisäksi myös älypuhelimet, tabletit, pelikonsolit, Android käyttöjärjestelmän televisiot sekä jotkin reitittimet. Huom. Pelikonsolituki vain reitittimen kautta!

Asiakaspalvelu

NordVPN verkkosivut voi vaihtaa suomen kielelle, mutta asiakastuki sekä sivuilta löytyvä FAQ osio ovat saatavilla ainoastaan englanniksi. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai live chatin kautta.

Asiakaspalvelu on asiallista, nopeaa ja ammattitaitoista, ja kysymyksiin vastataan salamannopeasti. Kyseessä on siis todella hieno ja ammattitaitoinen asiakastuki. Verkkosivujen FAQ osiosta löytyvät myös ohjelman asennusohjeet eri laitteille.

Miksi NordVPN kannattaa valita?

NordVPN palvelu on hieman edistyneempi VPN-palvelu, kuin esimerkiksi F-Securen Freedome. Ohjelmasta löytyy erikseen Double VPN, Onion over VPN, Anti DDoS sekä P2P palvelimet, normaalien VPN-palvelimien lisäksi. Ohjelman automaattinen Kill Switch tuo myös lisäturvallisuutta, joten tiedot pysyvät varmasti turvassa, vaikka VPN-yhteys sattuisikin välillä katkeamaan. Palvelusta löytyy myös CyberSec ominaisuus, joka poistaa ärsyttävät mainokset ja blokkaa haitalliseksi luokitellut verkkosivustot.

NordVPN myös kertoo verkkosivuillaan, että he eivät koskaan kerää mitään tietoja asiakkaidensa toimista netissä. He siis takaavat asiakkailleen täyden anonymiteetin netissä. Palvelu on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat edistyneempää suojausta ja monipuolisempia vaihtoehtoja esimerkiksi P2P lataukseen. Hintansa puolesta ohjelma on kuitenkin piirun verran kalliimpi kilpailijoihin nähden, mutta rahalle tosiaan saa vastiketta. Kolmen vuoden paketin saa tällä hetkellä edulliseen 2,75 dollarin kuukausihintaan ja suosittelemmekin ehdottomasti tarttumaan tähän tarjoukseen!

Yhteenveto

Tällä hetkellä NordVPN on yksi markkinoiden parhaimpia VPN-palveluita. Sen turvallisuus ja yksityisyys ovat huipputasolla ja ohjelma toimii moitteettomasti jokaisella käyttöjärjestelmällä. Netin peruskäyttäjille ohjelma sisältää jopa liikaa ominaisuuksia, mutta henkilöille, jotka haluavat parhaimman mahdollisen tietosuojan sekä sadoittain eri servereitä, on NordVPN ehdottomasti ostamisen arvoinen paketti.

TuoteHinta per kkTarjouslinkki
NordVPN 1 kk $11,95 Tilaa kuukaudeksi >>
NordVPN 12 kk $6,99 Tilaa vuodeksi >>
NordVPN 24 kk $3,99 Säästä 66% >>
Tilaa NordVPN verkkokaupasta