PROJEKTINHALLINTA

Valitse paras ohjelmisto
projektien hallintaan

tai ota yhteyttä ja autamme valinnassa!

Teimme työn puolestasi ja listasimme mielestämme parhaat projektinhallintaohjelmistot

Projektinhallinta sekä työajan seuranta on nykyaikaisilla työkaluilla helpompaa kuin koskaan ennen. Erilaisia projektinhallintatyökaluja alkaa kuitenkin olla markkinoilla todella paljon, joten oman yrityksen tarpeisiin sopivaa ohjelmistoa voi olla hankala valita. Nettivertailut.com teki kuitenkin työn puolestasi ja valitsi parhaat projektinhallintaohjelmistot, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

monday.com

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

monday.com projektinhallinta

HALLITSE KAIKKEA YHDELLÄ OHJELMISTOLLA, KONEELLA TAI MOBIILISSA.

MONDAY VIE VISUAALISUUDEN PROJEKTINHALLINTA­TEHTÄVISSÄ AIVAN UUDELLE TASOLLE, USKO MEITÄ TAI KOKEILE ITSE!

OTA YHTEYTTÄ JA TEEMME SINULLE SUOMEN HALVIMMAN TARJOUKSEN!

4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)

Paras kokeilemamme projektinhallintaohjelmisto. Suositellaan niin suurille, pienille kuin kasvavillekin yritykselle. monday.com on saanut maailman lupaavin Start-Up -tunnustuksen Joulukuussa 2017.

+ Hyvää

 • Erittäin helppokäyttöinen
 • Loistava projektinhallinta
 • Tiedostojen jakaminen
 • Windows-, Mac-, Android-, iOS
 • Helposti räätälöitävät boardit
 • Erinomainen viestintä
 • 24/7 live-tuki
 • Integraatiot suosituimpien sovellusten kanssa
 • Jaettavat vierasboardit (asiakkaat, yhteistyökumppanit)

Huonoa

 • Ei saatavilla suomeksi
 • Ei sovellu täysin laskutukseen

$ Hinta

Basic: 25€/kk

Standard: 39€/kk(suosituin)

Pro: 59€/kk

Enterprise: 118€/kk

Hinnat ilmoitettu 5 käyttäjän paketeille.

Yhteenveto: monday.com on hinta-laatusuhteeltaan ja ominaisuuksiltaan paras projektinhallintaohjelma. Työkalun käyttö sujuu helposti millä tahansa laitteella ja ohjelma on räätälöitävissä lukuisiin eri asioihin. Sopii erinomaisesti niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.

Koko tiimisi oppii ohjelmiston käytön hetkessä ja tarvittaessa autamme!

Lue monday.com arvostelu

Kokeile ilmaiseksi

Tietoa projektinhallinta­työkaluista ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Projektinhallinta on nopeampaa ja työ tuottavampaa, kun käytössä on oikeat työkalut

Jokaiselle yritykselle yksi tärkein tekijä yrityksen tuottavuuden kannalta on aika, sillä aika on tunnetusti rahaa. Lukuisat eri projektit voivat helposti sekoittaa aikataulun, jonka vuoksi projektinhallinta ja projektien johtaminen on lähes mahdotonta ilman toimivaa järjestelmää. Myös kommunikaatiokatkokset työntekijöiden tai asiakkaiden kanssa voivat maksaa yritykselle paljon, ei ainoastaan rahallisesti, vaan myös yrityksen maineen kannalta, jos työt eivät valmistu ajallaan.

Projektinhallinta on kuitenkin piirun verran helpompaa, kun käytössä on nykyaikaiset projektinhallintatyökalut. Työkaluilla projektin seuranta, kommunikaatio, projektin johtaminen sekä moni muu yritystoimintaan ja projektinhallintaan liittyvä asia sujuu erittäin näppärästi yhden ainoan ohjelman kautta. Nettivertailut.com -sivustolla esittelemme ja arvostelemme tämän hetken parhaimmat projektinhallinta ohjelmat, jotka ovat käytössä jo tuhansilla yrityksillä ympäri maailmaa.

Vieläkin kattavamman kuvan projektinhallintatyökalujen ominaisuuksista saat Projektinhallinta.info sivustolta.

Mitä ongelmia projektinhallintatyökalut ratkaisevat?

Helppo projektin seuranta ja ajansäästö

Vaikka projektinhallintatyökaluja on paljon, ja erilaisia, niin ne kaikki on suunniteltu tuomaan helpotusta projektinhallintaan ja ylipäätään yrityksen pyörittämiseen. Projektinhallintatyökalut pitävät kaikki työyhteisön henkilöt samalla sivulla. Suurissa yrityksissä, jokainen osasto voi esimerkiksi tehdä itselleen oman projektiosion, jossa meneillään olevat projektit sekä tavoitteet näkyvät. Näin projektipäällikkö näkee helposti mitä kullakin työntekijällä on työn alla. Myös muut yrityksen työntekijät ja johtohenkilöt näkevät mitä kullakin osastolla ja työntekijällä on milloinkin meneillään. Tarvittaessa työntekijöille voi myös määrätä projektinhallintatyökalun kautta lisää tehtäviä, josta työntekijä saa ilmoituksen suoraan sähköpostiinsa tai tiimi chattiin. Tämä vähentää kommunikaatioon, raportointiin sekä palavereihin kuluvaa aikaa, sillä kaikki hoituu yhden ohjelman kautta.

Tiiviimpi yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa

Projektinhallintatyökalut eivät ainoastaan helpota yrityksen sisäistä kommunikaatiota ja projektien seuraamista, vaan niistä hyötyvät myös yrityksen yhteistyökumppanit sekä asiakkaat. Tarvittaessa asiakkaille tai yhteistyökumppaneille voi tehdä oman projektiosion, johon he pääsevät kirjautumaan omilla tunnuksillaan. Pitkäaikaisille asiakkaille voi esimerkiksi tehdä oman tilauslistan, johon he voivat lisäillä itse tilauksia. Asiakkaat myös näkevät heti mikä on tilauksen arvioitu toimitus tai milloin tilaus on valmis ja postitettu tai noudettavissa.

Toisen yrityksen kanssa tehdyn yhteistyöprojektin seuraaminen on myös helpompaa, sillä kommunikointia ei tarvitse tehdä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Molemmat yritykset näkevät projektinhallintaohjelmasta suoraan missä mennään ja onko jokin työnvaihe toisella osapuolella jumissa kenties materiaalin tai kaluston puutteen vuoksi. Nopean ja helpon kommunikoinnin ansiosta, molemmat osapuolet voivat auttaa toisiaan saavuttamaan yhteisen tavoitteen nopeammin.

Yksi projektinhallintaohjelma korvaa monta muuta sovellusta

Yksi projektinhallintaohjelma voi helposti korvata lukuisia eri sovelluksia. Yhdellä ohjelmalla voi keskittää koko yrityksen viestinnän yhteen paikkaan ja heittää hyvästit sähköpostien tulvalle, puheluille, Whatsapp sekä Skype viestinnälle. Työkalu on samalla myös projektikalenteri, josta jokainen työyhteisön jäsen näkee tulevat tehtävät. Näin tapahtumia tai deadlineja ei tarvitse merkkailla omaan kalenteriin, vaan ilmoitukset tulevista tehtävistä saa suoraan yhden ja saman ohjelman kautta.

Projektinhallintatyökaluilla voi korvata myös yrityksen laskutus ja kirjanpito ohjelmistot. Ohjelmistojen kautta myös tiedostojen jakaminen käy todella vaivattomasti ja tiedostot pysyvät samalla siellä tallessa omissa projektikansioissaan. Näin ei tarvitse käyttää erillisiä pilvipalveluita, muistikortteja tai muita tiedonsiirtometodeja. Työkaluilla luo helposti myös Gantt-kaaviot, joten niitä ei tarvitse enää vääntää Excelillä. Projektinhallintaohjelmat eivät siis suinkaan ole vain yhtä tarkoitusta varten, vaan niillä voi korvata kerralla useamman eri sovelluksen.

Kenelle projektinhallintatyökalut sopivat?

Kaikki markkinoilla olevat projektinhallintatyökalut on suunniteltu erittäin monipuolisiksi. Ne mukautuvatkin oikeastaan minkä tahansa yrityksen tai laitoksen tarpeisiin. Erilaisia projektinhallintaohjelmia käyttävätkin tällä hetkellä tuhannet yritykset ympäri maailmaa. Projektinhallintatyökalut sopivat myös yritystoiminnan ulkopuolelle. Niitä voi käyttää apuna esimerkiksi harraste- tai urheiluseuran toiminnassa.

Onko ohjelmisto kallis?

Projektinhallinta ohjelmiston hinta riippuu siitä, millaisen paketin tarvitset eli kuinka suuri yritys on kyseessä. Pienille 1-2 hengen tiimeille on tarjolla jopa ilmainen projektinhallinta työkalu, mutta tyypillisesti ohjelmisto maksaa 5 – 10 hengen työtiimille 25 – 40 euroa. Kyseessä ei kuitenkaan ole kallis sijoitus, sillä yksi ohjelmisto korvaa monta muuta sovellusta, joiden käyttö maksaa myös rahaa ja ennen kaikkea kallisarvoista työaikaa.

Mitä hyötyä projektinhallintaohjelmasta on?

Tiivistetty vastaus on ajansäästö. Projektinhallintaohjelma säästää nimittäin niin paljon aikaa, että sitä ei edes itse todellisuudessa ymmärrä, ennen kuin itse jotakin projektinhallintaohjelmistoa kokeilee. Yhdellä projektinhallintaohjelmalla korvaa myös lukuisat muut eri sovellukset ja ohjelmat.

Miten valita paras projektinhallintaohjelma minun tarpeisiini?

Paras projektinhallinta työkalu riippuu siitä, mihin tarkoitukseen aiot sitä käyttää. Lähtökohtaisesti voit kuitenkin valita listaltamme minkä tahansa ohjelmiston, sillä ne kaikki ovat erittäin helppokäyttöisiä ja ne taipuvat moneen eri asiaan. Tällä hetkellä meidän mielestämme paras projektinhallintaohjelmisto on monday.com, sillä sen käyttöönotto ei vaadi juuri harjoittelua ja se toimii hyvin myös muiden suosituimpien sovellusten, kuten Google Driven, Dropboxin, Slackin sekä Trellon kanssa.
Suosittelemme kuitenkin, että otat käyttöösi ensin eri palveluiden ilmaiset kokeiluversiot ja katsot mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan sähköpostilla, niin voimme yhdessä miettiä mikä projektinhallintaohjelmisto sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

Onko projektinhallinta työkalu hankala käyttää?

Nykyaikaisten projektinhallintatyökalujen käyttö on tehty erittäin helpoksi. Ohjelmien käyttöliittymät ovat erittäin yksinkertaisia ja ohjelman käytön oppii itsenäisesti jo muutamassa tunnissa.
Useimmat projektinhallintatyökalut toimivat myös suoraan tietokoneen internetselaimen kautta, joten koneelle ei välttämättä tarvitse asentaa erillisiä ohjelmia. Näin projektien seuranta onnistuu helposti miltä tahansa tietokoneelta tai mobiililaitteelta, kunhan käyttäjätunnukset ovat vain muistissa.

Miksi tarvitsen projektityökalun, kun minulla on Excel?

Jos sinusta tuntuu, että projektinhallinta Excel -taulukoilla sujuu kuin rasvattu, niin voit tietenkin jatkaa Excel -taulukoiden käyttämistä. Modernit projektinhallintatyökalut ovat kuitenkin vain paljon monipuolisempia, kuin Excel -taulukot sekä Google Docsit. Projektinhallintatyökalu on myös niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa oppii niiden salat jo yhden työpäivän aikana. Monet projektinhallintatyökalut on myös integroitu toimimaan Excelin kanssa, joten niihin voi tuoda ja viedä taulukoita parilla hiiren klikkauksella. Mikäli tarvitset lisätietoa, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: nettivertailut@gmail.com