SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Valitse paras sähköpostimarkkinointityökalu

tai ota yhteyttä ja autamme valinnassa!

Tee markkinointiviestinnästäsi helpompaa valitsemalla oikea sähköpostimarkkinointityökalu

Listasimme internetin parhaimmat työkalut sähköpostimarkkinointiin. Lähetä tuhansia viestejä pienellä kuukausimaksulla ja suunnittele uutiskirje tyylikkäisiin pohjiin. Valitsemalla yhden suosittelemistamme sähköpostipalveluista et voi epäonnistua. Vertailu on jo tehty, joten voit käyttää aikasi markkinointiin!

1. GetResponse

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

GetResponse-logo

4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Tehokas sähköpostimarkkinointityökalu pienille ja keskisuurille yrityksille.

+ Hyvää

 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä viestien toimitusprosentti
 • Rajaton määrä listoja
 • Rajattomasti kampanjoita
 • Edullinen sähköpostimarkkinointityökalu

Huonoa

 • Turhan yksinkertainen editori

$ Hinta

1000 yhteystietoa: $15.00

5000 yhteystietoa: $45.00

10000 yhteystietoa: $65.00

Kaikki hinnat sisältävät rajattomasti kampanjoita, postituslistoja ja editorin. Lisäksi 24h asiakaspalvelu auttaa live-chatin kautta.

Yhteenveto: Yksi ehdottomasti parhaista sähköpostimarkkinointi työkaluista, ellei jopa paras. Loistava lähetysprosentti takaa maksimaalisen tehon jokaiselle kampanjallesi.

Lue GetResponse arvostelu

Siirry GetResponse sivustolle

2. Benchmark Email

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

benchmark-sahkopostimarkkinointi

4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Benchmark Email on todella edullinen sähköpostimarkkinointipalvelu pienille ja keskisuurille yrityksille.

+ Hyvää

 • Edullinen hinnoittelu
 • Asiakaspalvelu
 • Statistiikka-työkalut

Huonoa

 • Viestien lähetysprosentti

$ Hinta

600 viestiä: $9.95

2500 yhteystietoa: $28.95

150,000 viestiä: $399.90

Voittoa tavoittelemattomat yhdistykset saavat hinnoista 25% alennuksen ja lisäksi kaikkiin yli $30/kk tilauksiin sisältyy dedikoitu IP-osoite.

Yhteenveto: Tällä sähköpostimarkkinointi työkalulla teet helposti tehokkaita ja toimivia mainoskampanjoita ilman aiempaa kokemusta. Lisäksi edullinen hinnoittelu ja loistava asiakaspalvelu on iso plussa.

Lue Benchmark arvostelu

Siirry Benchmark sivustolle

3. StreamSend

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

StreamSend-logo

4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Tehokas ja edullinen sähköpostimarkkinointityökalu suurkäyttäjille.

+ Hyvää

 • Drag&Drop-editori
 • A/B testaus
 • Helppo tietojen hallinta
 • Selkeät raportit

Huonoa

 • Hidas asiakaspalvelu
 • Kallis vaihtoehto pienille yrityksille

$ Hinta

10000 viestiä/kk:$39.90
50000 viestiä/kk: $99.90
150000 viestiä/kk:$209.90

Yhteenveto: Suurkäyttäjille edullinen sähköpostimarkkinointipalvelu, mutta pienemmät paketit kalliita suhteessa kilpailijoihin.

Lue StreamSend arvostelu

Siirry StreamSend sivustolle

4. MailChimp

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)
mailchimp_logo

3.1 out of 5 stars (3,1 / 5)

Sähköpostimarkkinointia ilmaiseksi pienyrityksille tai yhdistyksille.

+ Hyvää

 • Ilmainen
 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä editori

Huonoa

 • Huono lähetysprosentti
 • Heikot statistiikkatyökalut

$ Hinta

Ilmainen

Yhteenveto: Ilmainen sähköpostimarkkinointityökalu, josta löytyy kaikki perusominaisuudet. Vaativaan käyttöön tämä palvelu ei kuitenkaan riittä.

Lue MailChimp arvostelu

Siirry MailChimp sivustolle

Tietoja sähköpostimarkkinointi työkaluista ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Sähköpostimarkkinointi on yksi kustannustehokkaimmista internet markkinointi vaihtoehdoista

Kustannustehokkuus on sana, mitä kakki yrittäjät rakastavat. Tällä tarkoitetaan pienen sijoituksen tuottamaan suurta voittoa. Tämä on hyvinkin totta sähköpostimarkkinoinnin kanssa, sillä muutamalla kympillä kuussa on mahdollista lähettää rajattomasti viestejä ja tavoittaa olemassa olevat ja uusasiakkaat. Yksi napin painallus voi tuoda sinulle kymmeniä uusia asiakaita ja saada useat jo entuudestaan brändisi tai palvelusi muistavat asiakkaat palaamaan. Sähköpostimarkkinointi perustuu ainoastaan kuukausimaksuun toisin kuin esimerkiksi hakusanamainonta, mikä on myös toimiva keino saada kävijöitä verkkosivuille, mutta siitä täytyy maksaa jokaisesta sivuille siirtyneestä kävijästä.

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaa

Tämä otsikko on 100% totta ja jos joku kehtaa jotain muuta väittää on hänellä ja hänen yrityksellään varmasti edessä kivinen tie. Esimerkiksi, Nokian alkuvuosina heidän laajennettuaan matkapuhelimiin osa oli varmasti sitä mieltä ettei siitä tule mitään, mutta miten kävi? Google ja internet näyttelevät jo nyt suurta osaa jokapäiväisessä elämässämme ja aivan varmasti näin tulee olemaan myös jatkossa, vai kehtaisitko väittää ettei sähköinen markkinointi tule olemaan osa tulevaisuutta? Aloita siis oma digitalisoitumisesi nyt edullisella sähköpostimarkkinoinnilla ja huomaa sen teho!

Sähköposti auttaa sinua pitämään yhteyttä satoihin asiakkaisiin kerralla

Tavoita sadat ja jopa tuhannet asiakkaat yhdellä viestillä. Tämä säästää uskomattoman paljona aikaa ja auttaa sinua pysymään yhteydessä asiakkaisiisi, jota muuten väkisinkin pääsisivät unohtumaan. Viestien ei aina tarvitsee olla tähtitiedettä, vaan ja ainoastaan muistuttaa asiakastasi olemassaolostasi ja siitä, että olet jatkossakin valmista tarjoamaan palveluitasi heille.

Markkinointiviestintä on osa menestystarinaa

Ilman markkinointiviestintää eli sähköpostimarkkinointia menestystarinan luominen on huomattavasti hankalampaa, mutta ei se myöskään pelkästään roskapostia lähettelemällä onnistu. Paras tapa on yhdistää useita digitaalisen markkinoinnin osa-alueita ja tehdä markkinointisuunnitelma kaikkien käytössä oleviin markkinointikanaviin perustuen.

Uutiskirje sähköpostin luominen

Uutiskirjeen ulkoasu vaikuttaa eniten sivuille päätyvien kävijöiden määrään eli klikkausprosenttiin. Perussääntönä voidaan pitää, että viestin tulee olla yksinkertainen ja jättää vielä jotain kertomatta, jolloin viestin vastaanottaja jää kaipaamaan jotain lisätietoja ja klikkaamaan sivuillesi (tämän tiedon tulisi löytyä todella helposti verkkosivuilta, jotta asiakkaalle jää heti hyvä mieli myös sivuistasi). Sähköpostieditorien avulla uniikin uutiskirjeen luominen onnistuu jo muutamassa tunnissa ja kiireellisemmille on tarjolla satoja viestipohjia, joihin voit vain liittää omat kuvasi ja tekstisi, ja viesti onkin jo valmis lähetettäväksi.

Postituslistojen kerääminen

Postituslistan kerääminen onnistuu helpoiten tekemällä uutiskirjeen tilaamisesta erittäin helppoa verkkosivuillasi. Näin saat tuotteistasi tai palveluistasi jo kiinnostuneet asiakkaat tavoitetuksi sähköpostilla, jolloin myös viestit avataan huomattavasti paremmalla prosentilla ja markkinointi voidaan kohdistaa tarkemmin, jolloin se on myös huomattavasti tehokkaampaa.

Miksi sähköpostimarkkinointi on kannattavaa?

Sähköpostimarkkinointi on loistava, jos ei jopa paras markkinointi keino pienen markkinointibudjetin omaaville yrityksille. Sähköpostimarkkinointi tarjoaa myös hieman useilta internet markkinointia tekeviltä yrityksiltä pimentoon jääneen visuaalisen arvon. Tällä viitataan vieläkin markkinoinnissa päteviin vanhoihin sääntöihin, jotka kertovat kaupan tapahtuvan usein vasta seitsemän mainoksen näkemiskerran jälkeen, jolloin psykologisesti asiakkaalle muodostuu luotettava kuva brändistä tai tuotteesta.

Tuoko uutiskirje uusia asiakkaita?

Uutiskirje oikein toteutettuna on todistetusti yksi parhaista keinoista saada asiakas palaamaan yrityksesi verkkosivuille, mistä myynnit loppupeleissä tehdään. Myös uusasiakkaiden hankkiminen on mahdollista, mutta oikeiden yhteystietojen kerääminen ei ole aina kaikista ongelmallisinta hommaa. Kuitenkin kustannustehokas digitaalinen markkinointi tapa on suositeltava markkinointiviestintä vaihtoehto kaikille yrityksille.

Miksi GetResponse on paras palveluntarjoaja?

GetResponsen hinnoittelu noudattaa kiistatta parasta kaavaa, mikä ei perustu lähetettyjen viestien määrään, vaan yhteystietojen kokonaismäärään. Eli saat jo 15$/kk käyttöösi rajattoman määrän viestejä ja tuhannen yhteystiedon postituslistan. Yrityksille suositeltavin paketti on kuitenkin 5000 yhteystiedon paketti, minkä kuukausihinta on ainoastaan 45$. GetResponse mahdollistaa myös uutinkirjeen tilauskaavakkeen lisäämisen kotisivuillesi erittäin yksinkertaisella koodinpätkällä. Palvelu lajittelee yhteystiedot myös kätevästi kaikkien lisätietojen, kuten nimen ja paikkakunnan perusteella tietokantaansa ja näin mahdollistaa myös yksinkertaisen viestin aiheen yksilöinnin.

Miten asiakas saadaan aukaisemaan sähköposti?

Uutiskirjeen otsikko eli aihe on yksi tärkeimmistä viestin osioista. Keksimällä kiinnostava aiheen saat viestin vastaanottajat avaamaan viestisi. Tietysti viestin sisältö on tärkeää, mutta tämä vaikuttaa enemmän klikkausprosenttiin kuin itse viestin avauksien määrään. Erinomaiset ohjeet viesteihin ja asiaa siitä, kuinka tehokas sähköpostimarkkinointi on yrityksen markkinoinnissa. Hyviä sähköpostin aiheita ovat esimerkiksi:

 • Vastaanottajan nimi/yrityksen nimi – Sinun yrityksen nimi
 • Julkkiksen nimi, joka käyttää myymääsi tuotetta + tuotteen/brändin nimi

Ensimmäinen esimerkki sopii B to B myyntiin ja toinen paremmin kuluttajatuotteiden myyntiin.

Kuinka paljon säästän sähköpostimarkkinoinnilla?

Voit säästää kymmeniä työtunteja kuukausittain ja saada lisää asiakkaita, vaikka työtaakkasi on huomattavasti pienempi. Muutaman kymmenen euron kuukausimaksu on pieni sijoitus edes yhden uuden asiakkaan saamiseksi ja samalla pääset hyödyntämään markkinoinnin visuaalisen puolen, mikä vahvistaa brändiäsi.

Onko olemassa ilmaista markkinointiviestintätyökalua?

On. Voit käyttää normaalia sähköpostia viestien lähettämiseen, mutta säästät massamarkkinointityökalun avulla niin paljon aikaa niin pienillä kuluilla ettei normaalista sähköpostista kannata tehdä sähköpostimarkkinointia. MailChimp tarjoaa ilmaiset työkalut uutiskirjeen lähettämiseen, mutta vain tiettyyn rajaan saakka.

Tarvitsetko apua uutiskirjeen teossa tai palvelun uutiskirjeen suunniteluun? Ota yhteyttä: nettivertailut@gmail.com