ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Kokeile vaikka kaikkia äänikirjoja ilmaiseksi

Me suosittelemme Elisa Kirjaa!

Vertailimme mielestämme parhaat äänikirja ja e-kirjapalvelut

Äänikirjat ovat vaivattomin tapa nauttia kirjoista!

E-kirjat tarjovat perinteisen lukukokemuksen mobiilissa, koneella tai lukulaitteella!

Kovakantisten kirjojen ohella lukemisen tykkäävät nauttia harrastuksestaan uuden teknologian avulla sen tuoman helppouden ansiosta. Ääni- ja e-kirjojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti mobiililaitteiden ja tablettien yleistyessä. Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että netistä löytyy useita palveluita vastaamaan kysyntään. Me listasimme suomalaisten markkinoiden parhaat äänikirjapalvelut.

Lue e-kirja ja äänikirjapalveluiden arvostelut ja kokeile vaikka kaikkia ilmaiseksi!

nextory_logo

Nextory

Lue arvostelu tai hyödynnä tarjous suoraan alapuolelta.

Siirry Nextory sivustolle
 

Lue Nextory arvostelu


Elisa kirja

Elisa Kirja

Lue arvostelu tai hyödynnä tarjous suoraan alapuolelta.

Siirry Elisa Kirjan sivustolle
 

Lue Elisa Kirja arvostelu


bookbeat_logo

BookBeat

Lue arvostelu tai hyödynnä tarjous suoraan alapuolelta.

Siirry BookBeat sivustolle
 

Lue BookBeat arvostelu


Äänikirja ilmainen kokeilu

Kokeile äänikirjoja ilmaiseksi! Uudet asiakkaat saavat liittyessään loistavia tutustumistarjouksia, joten jos silmiisi osui kiinnostava äänikirja, kokeilu niille on täysin veloituksetonta. Ilmaiset äänikirjat ovat saatavillasi pelkällä käyttäjätilin rekisteröinnillä, jonka jälkeen äänikirjapalvelu on ladattavissa laitteeseesi. Eli jos haluat kotiisi parhaat äänikirjat, ilmainen kokeilu kannattaa ehdottomasti hyödyntää hyväksesi! Vilkaise esimerkiksi Elisan tai Nextoryn ilmainen kokeilu!

ALOITA ILMAINEN ÄÄNIKIRJAPALVELUN KOKEILU ALTA!

ELISA KIRJA ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Elisa äänikirjat ja e-kirjat

KOKEILE ILMAISEKSI


NEXTORY ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Lue ja kuuntele ilmaiseksi Nextory

ALOITA ILMAINEN KOKEILU


BOOKBEAT ÄÄNIKIRJAT

Kokeile nyt 4 viikkoa maksutta alennuskoodilla: SYKSY2020

Kuuntele BoakBeat äänikirjoja 2 viikoa maksutta

KUUNTELE MAKSUTTA


ÄÄNIKIRJAT

Äänikirjat ovat nimensä mukaisesti äänitallenteita, joissa kirjoitettu teos esitetään lukijalle luettuna. Äänikirjojen teknologiaa on hyödynnetty aina siitä lähtien, kun ääniraitaa on pystytty tallentamaan mihin tahansa formaattiin, mutta vasta viime vuosina parantunut digitaalinen tallennusmuoto on pienentänyt kirjojen kokoja lukuisista kaseteista ja CD-levyistä yhteen kätevään ja pieneen mp3-tiedostoon.

Äänikirjat sopivat vielä useampiin tilanteisiin, kuin e-kirjat, koska niiden kuuntelu onnistuu vaikkapa autoa ajaessa, lenkillä tai töitä tehdessä. Kuuntelun keskeytys ja jatkaminen on todella kätevää ja se tuo lukemisen maailman myös sellaisten ihmisten tarjolle, jotka saattavat vierastaa pitkän ja painetun tekstin lukemista. Äänikirjan kuuntelu vapauttaa myös aikaa, koska sen voi laittaa pyörimään arjen askareitakin tehdessä sen sijaan, että lukijan tarvitsisi varata erityistä aikaa lukuhetkille. Hyvä äänikirja voi pyöriä taustalla ruuanlaitossa, siivotessa tai ennen nukkumaan menoa.

Parhaat äänikirjat

Listaamme parhaat äänikirjapalvelut, joiden avulla voit nauttia maailmanlaajuisesti kirjallisuudesta suomenkielellä. Niiden valikoima on tarpeeksi kattava tyydyttämään jokaisen lukumieltymyksen ja ne kaikki toimivat älypuhelimissa sekä tableteissa. Sinun ei myöskään tarvitse olla internetyhteydessä niiden tukeman offline-tilan ansiosta. Koska voit kokeilla palveluita ilmaiseksi, niin voit helposti löytää niistä itsellesi parhaat äänikirjat ja mieluisimman käyttöliittymän.

Äänikirjat vertailussa

Hyvä äänikirja tarvitsee kumppanikseen hyvän palvelun. Kun kyseessä on suosituimmat äänikirjat, vertailu niitä tarjoavien palveluiden välillä on tärkeää. Nettivertailut.com pitää sinut ajan tasalla parhaista ominaisuuksista, eduista ja tarjouksista, joita parhaat äänikirjapalvelut tarjoavat. Löydä suosikkikirjasi helposti ja halvalla, sisältäen käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tekevät kuunteluhetkistäsi mahdollisimmat mieluisia. Katso suosittelemamme palvelut ja valitse omasi!

Valitse äänikirjapalvelu:

E-KIRJAT

E-kirjat (tai sähköiset kirjat) ovat kirjoja digitaalisessa muodossa, jotka soveltuvat loistavasti mobiililaitteisiin ilman tarvetta olla online-tilassa. Vaikka monet painettua sanaa puoltavat lukijat suosivat edelleen kovia kansia, ei kukaan voi kieltää tilan säästöä ja kätevyyttä, jonka e-kirja voi tarjota kannettavalta lukupäätteeltä. Sivujen kääntäminen, musteen tuoksu ja kirjan fyysinen olemus on monille olennainen osa lukemisen taikaa, mutta e-kirjan lukulaite voi tallentaa vaikka kokonaisen kirjaston.

Molempia koulukuntia miellyttääkseen e-kirjat pyrkivät simuloimaan oikean kirjan lukemista mahdollisimman paljon. Sähköinen paperi on yhtä miellyttävää silmälle, kuin aito fyysinen vastineensa. E-kirjoja varten tuotetuissa lukulaitteissa ei ole taustavaloa, joten ne vaativat samanlaisen valaistuksen, kuin painettuakin kirjaa lukiessa. Ne eivät myöskään kuumene ja tarjoavat käyttäjälleen mahdollisuuden lisätä omia merkintöjä tai muistiinpanoja.

Erittäin huomionarvoinen asia e-kirjoissa on niiden ekologisuus, koska digitaalisen formaatin lukeminen ei vaadi puiden kaatamista tai logistiikkaa saadakseen valmiiksi painettu kirja lukijan käsiin. Myös pelkille e-kirjoille luodut lukulaitteet ovat hyvin energiaa säästäviä, sillä ne kuluttavat virtaa ainoastaan sivuja kääntäessä. Parhaimpien lukulaitteiden akut kestävät potentiaalisesti jopa 14 päivää tai 10 000 sivunkääntöä.

Valitse e-kirjapalvelu:

LUE SUOSITUIMMAT E- JA ÄÄNIKIRJAT ILMAISEKSI KOEAJALLA

Ääni- ja e-kirjoja voi ostaa samalla tavalla, kuin painettujakin kirjoja. Niitä tarjoavat sekä kirja-, että verkkokirjakaupat. Tavallisimmin ostettu ääni- tai e-kirja ladataan netistä tabletille tai kotitietokoneelle, josta sen voi kuunnella tai lukea tai siirtää haluamaansa laitteeseen. Palvelun käyttöä aloittaessasi luot itsellesi käyttäjätilin ja lataat sovelluksen haluamallesi laitteelle ja maksetulla tilauksella saat ehtojen mukaisen määrän vapaavalintaisia kirjoja kuukaudessa, sekä voit ostaa ylimääräisiä kirjoja lisämaksua vastaan. Monet äänikirjapalvelut tarjoavat alennuksia ja jopa kahden viikon ilmaisen kokeilujakson, jona aikana voit tehdä päätöksesi tilauksen jatkamisesta. Vaikka lopettaisitkin tilauksesi, niin maksetut ja lunastetut kirjasi säilyvät edelleen luettavissasi.

Ladattavat äänikirjat odottavat kuuntelijaansa, joten laita alta löytyvät palvelut kokeiluun. Löydät jokaisesta palvelusta ääni- ja  e-kirjat suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi. Jokaisesta teoksesta ei välttämättä ole käännöksiä kaikille kolmelle kielelle, mutta parhaat äänikirjat löytynevät varmasti. Jos olet ollut sellainen ihminen, joka lukee paljon ja haluaa säästää aikaa lukemisessaan, tai henkilö joka on aina halunnut aloittaa lukemisen harrastuksena, mutta kovakantisten kirjapinojen hankkiminen saa sinut vierastumaan, niin e-kirja ja äänikirja ratkaisuna ovat erittäin oiva tapa rikastaa omia lukutottumuksia!

Äänikirja tarjoukset

Monet suosituimmat äänikirjat ovat usein tarjouksessa kampanjahintaan, joka tulee vieläkin halvemmaksi kukkarolle. Selaa tuhansien teoksien joukosta huippusuosittuja bestsellereitä, kulttiklassikoita ja nukkuvia hittejä jokaiseen makuun. Tarkista palveluiden hinnat ja jos mielessäsi on tietty äänikirja, tarjous kyseiselle teokselle voi olla hyvin todennäköinen tällä hetkellä tai lähitulevaisuudessa. Ladattavat äänikirjat tulevat halvaksi, eivätkä paina repussa!

PARHAAT TARJOUKSET!

ELISA KIRJA ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Elisa äänikirjat ja e-kirjat


NEXTORY ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT

Lue ja kuuntele ilmaiseksi Nextory


BOOKBEAT ÄÄNIKIRJAT

Alennuskoodi: SYKSY2020 (oikeuttaa 4 viikon ilmaiseen kokeiluun)

Kuuntele BoakBeat äänikirjoja 2 viikoa maksutta