SURFSHARK VPN

Surfshark vpn

Pääominaisuudet:

 • Palvelimia yli 3200
 • Sijainteja yli 60
 • Suojaa kaikki laitteet yhdellä tilauksella
 • Erinomainen suoratoistopalveluiden kanssa
 • Helppo käyttää
 • Toimii kaikilla laitteilla
 • Luotettava ja nopea
 • Mainosten ja seurannan esto
 • Anonyymi nettihaku
 • Ei kerää mitään tietoa käyttäjistä

TuoteHintaTarjouslinkki
Surfshark 24 kk 2,13 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 6 kk 5,55 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 1 kk 11.08 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>

Surfshark VPN esittely ja kokemuksia

Surfshark VPN on hiljattain (2018) toimintansa aloittanut VPN palvelu, mutta jo lyhyessä ajassa se on onnistunut tekemään vaikutuksen käyttäjiin ja alan ammattilaisiin. Sovelluksen tärkein tehtävä on turvata käyttäjiensä turvallisuus ja yksityisyys.

Turvallisuuden ja yksityisyyden lisäksi se tarjoaa myös paljon muuta ja onkin erinomainen erilaisten suoratoistopalveluiden kanssa.

Surfshark toimii tällä hetkellä yli 60 maassa sijaitsevien reilun 3200 palvelimen voimin ja lisää tulee jatkuvasti.

Muista toimijoista poiketen Surfshark ei aseta rajoituksia sille, että moneenko laitteeseen sen voi asentaa. Eli yhdellä tilauksella saat sen kaikkiin laitteisiisi.

Asiakaspalvelutiimi vastaa kysymykseen todella nopeasti ja asiantuntemuksella. Eli olipa kyseessä sitten jokin tietty tekninen kysymys tai yleinen käyttöön liittyvä tiedustelu, niin vastauksen saa nopeasti. Surfshark tarjoaa jopa 30 päivän rahat takaisin-takuun

Katso kaikki tarjoukset

 

Surfshark käyttö ja kokemukset

Ohjelman lataamisessa ei mene kuin pieni hetki ja asennus sujuu helposti ja vaivattomasti muutamalla hiiren klikkauksella. Käyttöliittymä on erinomainen ja moneen muuhun toimijaan verrattuna on helppo todeta, että Surfshark on ottanut UX suunnittelun eli käyttäjäkokemuksen suunnittelun vakavasti.

surfshark vn-yhteys käyttäjärajapinta

Surfshark VPN hinta ja tarjoukset

 • Tällä hetkellä parhaassa tarjouksessa kuukaudelle tulee hintaa vain 1.79€
TuoteHintaTarjouslinkki
Surfshark 24 kk 2,13 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 6 kk 5,55 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 1 kk 11.08 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>
HUOM! Tarjoushinnat vain meidän linkkien kautta! Tarjoukset hieman elävät, joten suosittelemme seuraamaan linkkiä ja katsomaan voimassaolevan tarjouksen.

Parhaat ominaisuudet

Wi-Fi suojaus: Sisäänrakennettu Wi-Fi suoja estää hakkereita pääsemästä käsiksi salasanoihin sekä laitteella oleviin tietoihin. Todella hyödyllinen ominaisuus julkisissa ja suojaamattomissa Wi-Fi verkoissa.

Ei lokitietoja: Surfshark ei kerää käyttäjistään mitään tietoja.

Yhdellä tilauksella voit suojata kaikki laitteesi: Laitteiden määrälle ei ole ylärajaa.

Anonyymi torenttien käyttö: Estää seurannan.

Clean web: Estää haittaohjelmat ja mainokset.

Whitelister: Voit valita sellaiset sivut ja sovellukset, joiden haluat pääsevän läpi.

Suoratoistopalvelut: Kaikki toimii ja todella nopeasti.

Erittäin vahva salaus AES-256 : Tämä salausprotokolla on käytössä esimerkiksi pankeilla.

Killswitch: Katkaisee nettiyhteyden vpn-yhteyden katketessa – tietoliikenne ei vaarannu. Ominaisuus on saatavilla Windowsille, MacOS:lle, iOS:lle ja Androidille.

Sijainnit / Palvelimet

Surfshark on hajauttanut yli 3200 palvelimen arsenaalinsa yli 60 eri maahan, joten nopeus ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa. Uusia palvelimia ja maita on myös tulossa tulevaisuudessa vielä lisää.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja yhteensopivat laitteet

Surfsharkilla on ymmärretty, että käyttäjillä on paljon erilaisia laitteita ja palveluita, joten siitä on tehty yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien palveluiden, nettiselainten ja käyttöjärjestelmien kanssa. Surfharkin kanssa yhteensopivien listalla ovat esimerkiksi: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Google Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, muut älytelevisiot, Xbox, Playstation, Trust DNS ja monta muuta.

Asiakaspalvelu

Todella nopea ja asiantunteva. Asiakastuki on avoinna 24/7 eli apua saa aina, kun sitä tarvitsee. Myös kotisivulta löytyvä käyttöopas ja tutoriaalit ovat todella hyvä tietolähde, kun haluaa oppia miten saa kaikki hyödyt irti yhteydestään tai on jokin kysymys, johon haluaa itse löytää vastauksen.

surfshark vpn-yhteys näkymä

Miksi Surfshark VPN on paras valinta?

Surfshark on melko tuore tuttavuus VPN maailmassa. Siitä huolimatta se on saanut jo vankan jalansijan markkinoilla ja hyvästä syystä. Tarjolla on suuri määrä erilaisia ominaisuuksia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki kotimaiset suoratoistopalvelut toimivat ilman ongelmia. Myös jopa 15 maan Netfilixin valikoimat toimivat moitteettomasti. Tehokas mainosten ja seurannan estäminen sekä paras yksityisyydensuoja kuuluvat myös Surfsharkin ominaisuuksiin.

Yhteenveto

Mikäli vaadit erittäin luotettavaa yksityisyydensuojaa sekä moitteetonta suoratoistopalveluiden käyttöä, niin silloin Surfshark on valintasi. Kotimaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut toimivat nopeasti ja luotettavasti ilman ongelmia. Kyseessä on tämän hetken paras VPN-palveluntarjoaja.

TuoteHintaTarjouslinkki
Surfshark 24 kk 2,13 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 6 kk 5,55 € / kk Hyödynnä tarjous >>
Surfshark 1 kk 11.08 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>
Siirry Surfshark sivustolle