TAIMER

taimer projektinhallinta

Älä tyydy Taimeriin, vaan valitse projektinhallintaan markkinoiden paras työkalu; monday.com!

monday.com projektinhallinta

Lue monday.com arvostelu

Taimer esittely

Taimer on suomalainen projekti- ja yrityksenhallintatyökalu. Taimerin kehitystyö alkoi vuonna 2010, ja sitä on kehitetty suomalaisten yrittäjien avustuksella. Taimeria kehittää, myy ja markkinoi suomalainen ohjelmistotalo Taimer Oy. Tällä hetkellä ohjelma on käytössä tuhansilla käyttäjillä myös kansainvälisillä markkinoilla. Taimeria käyttävistä kotimaisista toimijoista voit lukea lisää Taimerin Referenssit sivulta.

Valitse monday.com ja tehosta työtä!

monday.com-logo-gif

Lue monday.com arvostelu

 

Taimer käyttö ja ominaisuudet

Taimer on tietokoneen selaimessa toimiva projektinhallinta- ja yrityksenhallintatyökalu. Ohjelman käyttöä varten ei siis tarvitse ladata koneelle mitään erillistä sovellusta. Taimer toimii parhaiten Chrome, Firefox sekä Safari selaimilla. Internet Exploreria ei kuitenkaan suositella käytettäväksi Taimerin käytössä. Me kokeilimme Taimerin ilmaista 30 päivän kokeiluversiota, jonka saa käyttöön heti nimen, sekä sähköpostiosoitteen syöttämisen jälkeen. Tämän jälkeen ohjelmaan pitää syöttää yrityksen perustiedot, työlajit, tuntihinnat sekä asiakkaat ja projektit, jonka jälkeen Taimer on täysin valmis käyttöön.

Taimerin käyttö ei ollut ollenkaan yhtä helppoa, kuin esimerkiksi monday.com projektinhallintatyökalun hallitseminen ja ohjelmaa testatessamme meillä menikin monesti sormi suuhun mitä mistäkin tapahtuu. Tämä selittyy osin sillä, että Taimerissa on enemmän ominaisuuksia. Pikkuhiljaa aloimme kuitenkin päästä kärryille ohjelman toiminnasta, mutta silti olisi toivottavaa, että ohjelman käyttöön löytyisi Taimerilta enemmän opastusvideoita. Taimerilta voi tarvittaessa pyytää koulutusta ohjelman käyttöön, mutta koulutuksesta kuitenkin laskutetaan Taimerin koulutushinnaston mukaisesti. Ensikäyttäjät saavat halutessaan kuitenkin tunnin koulutuksen ilmaiseksi.

Taimer on siis ominaisuuksiltaan laaja ja siitä löytyy oikeastaan kaikki mitä yritys tarvitsee. Taimerilla hallitsee, seuraa ja toteuttaa projekteja ja siitä löytyy myös työajanhallinta sekä seuranta. Myös tiimiviestintä on toteutettu järkevästi ja työkalusta löytyykin oma projektiviestintä sekä chat. Ohjelma sisältää myös monipuolisen asiakas- ja myynninhallinnan, joka mahdollistaa kattavat myyntiraportit, postituslistojen rakentamiset, asiakas- ja projektikohtaisten hintojen asettamisen sekä laskutuksen.

Taimerilla onnistuu myös yrityksen taloushallinta, josta löytyy osto- ja myyntireskontra, laskutuksen ennustaminen, sähköinen verkkolaskutus sekä kattavat raportoinnit. Ohjelmassa on myös taloushallinto-ohjelmien sekä pankkien ja perintätoimistojen integraatiot. Työkalusta löytyy myös paljon muita näppäriä ominaisuuksia, ja se sisältää myös Office365- ja Google Kalenteri -integraatiot. Kaikki nämä ominaisuudet toimivat myös Android sekä iOS -mobiililaitteissa.

Säästä työaikaa ja tee työstä järjestelmälisempää monday.comilla!

monday.com-logo-gif

Lue monday.com arvostelu

 

Taimer paketit ja hinta

Taimerilla on kaikkiaan neljä erilaista tuotepakettia, jotka ovat Starter, Team, Business ja Enterprise.

Taimer Starter on ilmainen projektinhallinta, CRM ja laskutusohjelma 1-2 käyttäjälle, eli se sopii hyvin yksityisyrittäjille tai aloitteleville yrityksille. Taimer Starter sisältää CRM & myynninhallinnan, projektinhallinnan, laskutuksen, raportoinnin sekä integraatiot.

Taimer Team on suunnattu pienyrityksille sekä startupeille. Taimer Team sisältää kaikki Starter ominaisuudet, kululaskut, aktiviteetit, projektiviestinnän sekä asiakastuen. Timer Team hinta on 9 € käyttäjää kohden. Tällä hetkellä sitä voi kuitenkin kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Taimer Business on isommille tiimeille ja kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaisen työkalun yrityksen hallintaan. Taimer Business hinta on 19 € per käyttäjä. Taimer Business sisältää kaikki Team ominaisuudet täysinä versioina, resursoinnin, ostolaskureskontran, kalenterit ja integraatiot, tuoterekisterin sekä laajan raportoinnin. Myös Business versiota voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivää.

Taimer Enterprise on suunnattu yrityksille ja konserneille, joilla on useita tytäryhtiöitä tai työtiimejä, ja jotka haluavat hallita kaikkia yrityksiä yhdellä järjestelmällä sekä työkaluilla. Taimer Enterprise sisältää kaikki Business ominaisuudet, laajat käyttöoikeudet ja se mahdollistaa useiden yritysten samanaikaisen hallinnan. Taimer Enterprise hinta on 29 € käyttäjää kohden.

Valitkaa halvempi ja parempi työkalu teidänkin yrityksellenne!

monday.com-logo-gif

Lue monday.com arvostelu

 

Taimer koulutushinnasto

Koska Taimer on hieman vaativampi ja monipuolisempi projektinhallintatyökalu, kuin esimerkiksi monday.com, niin sen käyttö vaatii myös hieman enemmän opettelua. Tarvittaessa Taimer tarjoaa myös koulutusta ohjelman käyttöön ja uudet asiakkaat saavat tunnin opastuksen ilmaiseksi. Lisäkoulutuksesta joutuu kuitenkin maksamaan, ja Taimer veloittaa etäkoulutuksesta 70 euroa tunnilta. Aineiston tuonti tilaustyönä maksaa 100€ tunnilta ja koulutus asiakkaan luona maksaa myös 100 euroa per tunti. Myös matkustustunneista veloitetaan 45€ per tunti ja päälle lisätään mahdolliset matkakustannukset. Taimer projektinhallinta koulutuksen hinta on mielestämme melko kova, mutta koulutus maksaa varmasti itsensä takaisin, kun Taimerin käytön oppii kokonaan.

Yhteenveto

Taimer on yrityksenhallintaohjelma, jossa on mielestämme liikaa ominaisuuksia. Kun tarjolla on paljon parempaakin, niin emme tiedä miksi et valitsisi parasta vaihtoehtoa?

Jos haluatte parasta, valitsette monday.comin!

monday.com-logo-gif

Lue monday.com arvostelu