PARAS PROJEKTIN­HALLINTA­TYÖKALU
monday.com

monday.com projektinhallinta

Pääominaisuudet:

 • Yhteistyökalu useille työntekijöille
 • Nopea viestintäväline koko työyhteisölle
 • Visuaalinen työn edistymisnäyttö
 • Ryhmien merkitseminen / tägääminen
 • Helppo ryhmäviestintä
 • Ryhmäkohtaiset / Työntekijäkohtaiset ilmoitukset
 • 24/7 asiakastuki
 • Ilmoituksien lähettäminen sähköpostilla
 • Dropbox, Google Drive, Excel, WordPress, Slack, Zapier + 1000 muuta integraatiota
 • Taulukkolaskennan tuonti / vienti
 • Loistava hakuominaisuus
 • Helppo projektien seuranta
 • Nopea tehtävien määritys

monday.com projektinhallinta

DIGITOIMISTO SEOSEON ON SUOMEN MONDAY.COM GOLD PARTNER

monday.com Suomen Gold Partner SEOSEON Digitoimisto

Tutustu monday.com palveluihin

monday.com esittely

Projektinhallintatyökalu monday.com tunnettiin aiemmin nimellä Dapulse. Työkalu kehitettiin vuonna 2014 ja kehitystyössä haastateltiin satoja eri ihmisiä useista eri työpaikoista, jotta projektinhallintatyökalusta saatiin mahdollisimman monipuolinen ja helppokäyttöinen. Helppokäyttöisyyden vuoksi monday.com on nykyisin käytössä tuhansilla eri yrityksillä ympäri maailmaa.

Kokeile ilmaiseksi!

 

monday.com käyttö ja ominaisuudet

monday.com on ketterä projektinhallintatyökalu, jota voi käyttää melkein minkä tahansa yrityksen osa-alueen hoitamiseen. Työkalun avulla voit esimerkiksi hallita myyntiputkea, yrityksen sisäistä viestintää, tuotantoa tai vaikka seurata KPI-tavoitteita.

Katso videolta, miten monday.comin ominaisuudet käytännössä toimivat:

Kokeile ilmaiseksi!

 

monday.com on todella helppokäyttöinen ja visuaalisesti selkeä sekä miellyttävä. Sen avulla on helppo tehostaa tiimin toimintaa ja tehdä prosesseista läpinäkyviä ja selkeitä. monday.com on yksi markkinoiden monipuolisimmista työkaluista, jonka avulla voit hallita siis melkeinpä mitä tahansa liiketoimintaprosessia.

Toki nykyään usein vaatimuksena on myös, että työkalut taipuvat myös mobiiliin, koska moni tekee töitä kännykällä ja tabletilla matkalla ollessaan. monday.comin mobiilisovellus sopiikin erinomaisesti paljon matkustavan käyttöön ja toki myöskin esimerkiksi kenttäteknikoille, jotka kiertävät työkohteesta toiseen.

monday.com -projektinhallintaohjelmiston käyttöönotto ja käyttö on todella yksinkertaista. Ohjelma toimii suoraan tietokoneen selaimessa, joten erillistä ladattavaa ohjelmaa ei välttämättä tarvita lainkaan, vaikka monday.com:lta sellainenkin löytyy. Tilin luominen sujuu muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ohjelma onkin heti käyttövalmis.

monday.com helppokäyttöinen käyttöliittymä toimii kaikilla laitteilla

monday.com on toiminnaltaan erittäin simppeli ja ohjelman perusteet ovat hyvin hanskassa jo puolen tunnin käytön jälkeen. Projektille luodaan oma boardi, eli taulu, johon määritellään projektin eri vaiheet. Projektitauluun voi sitten luoda eri tehtäviä ja määrätä näille tehtäville yhden tai useamman työntekijän. Samalla jokaiseen eri boardiin syntyy myös oma keskusteluryhmä, jota projektin työntekijät voivat käyttää viestintään. Kaikista projektipäivityksistä lähetetään myös sähköposti jokaiselle projektiin kuuluvalle jäsenelle. Näin hommista pysyy ajan tasalla jatkuvasti, eikä aikaa tuhlaannu kokouksissa istumiseen, sähköpostitteluun sekä muuhun viestintään.

Boardin voi jakaa myös vieraille, kuten esimerkiksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Näin asiakkaat näkevät, miten työt etenevät, ja voivat tarvittaessa tehdä lisäpyyntöjä tai tilauksia suoraan monday.com projektinhallintatyökalun kautta.

Projektinhallinnan lisäksi työkalua voi käyttää myös myyntiputken seuraamiseen. Boardin voi luoda esimerkiksi voitetuille kaupoille sekä hävityille kaupoille. Boardia voi käyttää myös myyntiprosessin eri vaiheiden seuraamiseen tekemällä kentän jokaiseen eri työvaiheeseen aina yhteydenotosta lähtien. Näin myynnin seuraaminen ja parantaminen onnistuu helposti, kun yhdellä vilkaisulla näkee, missä kohtaa kaupat yleensä menetetään, tai voitetaan, ja kuka työntekijöistä tekee eniten kauppaa.

Yritykset voivat käyttää monday.comia myös laskutuksen seuraamiseen tekemällä laskutusboardin ja lisäämällä sinne eri yrityksille lähetetyt laskut omiksi tehtävikseen. Näin laskutuksen seuranta pysyy ajan tasalla. Voit myös automatisoida kaikki rutiinitehtävät ja muistutuskset monday.comissa.

monday.com projektinhallintaohjelman käyttö on siis todella yksinkertaista ja boardeilla, eli tauluilla voi hallinnoida projektien lisäksi myös myynnin seuraamista ja sitä voi käyttää myös laskutuksen apuna. Ohjelman käytön oppii nopeasti jopa itseopiskeluna, mutta monday.com järjestää myös ilmaisia päivittäisiä projektinhallinta webinaareja, joissa käytön perusteet opetetaan uusille ohjelman käyttäjille.

Erilaisia ominaisuuksia on tarjolla todella paljon, joista muutama tärkein on nostettu esiin arvostelun lopussa.

Kenelle monday.com sopii?

monday.com projektinhallintatyökalu sopii oikeastaan mille tahansa yritykselle tai toimijalle. Se on tällä hetkellä käytössä muun muassa monella panimolla, rakennusyrityksellä, televisioyhtiöillä, vaatekaupoilla, kenkäkaupoilla, digitoimistoilla, seurakunnilla, oppilaitoksilla,  sekä monella muulla toimijalla. monday.com ohjelmistoa voi käyttää melkeinpä mihin asiaan tahansa, eikä kyseessä tarvitse olla edes yritys, vaan ohjelmaa voi käyttää apuna myös seuratoiminnan organisoinnissa.

Tuetut käyttöjärjestelmät

monday.com projektinhallintatyökalu on saatavilla myös ladattavana sovelluksena. Sen voi ladata Windows- sekä Mac tietokoneille, mutta ohjelma toimii ilman lataustakin erinomaisesti internetselaimen kautta. Ladattava ohjelmisto löytyy myös Android- sekä iOS -laitteille Google Play kaupasta sekä iTunesista. Puhelinapplikaatio onkin varsin kätevä erityisesti projektinjohtajille, sillä työtehtävien etenemistä voi seurata myös tienpäällä.

Jaetut vierasboardit

Voit kutsua oman organisaation ulkopuolelta käyttäjiä jaetuille boardeille. Eli mikäli kyseessä on esimerkiksi rakennusprojekti, jossa on mukana arkkitehtitoimisto, niin varsinainen rakennuttaja voi kutsua heidät mukaan jaetulle boardille. Jaetulla boardilla on helppoa seurata ja koordinoida rakennusprojektin eri työvaiheita.

Mikäli kyseessä on mediatoimisto tai yrityksen viestintäosasto, niin silloin vieraiksi voi kutsua esimerkiksi freelancer toimittajat ja sisällöntuottajat. He pystyvä myös lataamaan tiedostoja monday.comiin. Draftit eivät enää huku sähköpostin syövereihin vaan ne ovat kaikkien nähtävillä ja saatavilla helposti suoraan monday.com boardilla.

Ulkoasu ja käytettävyys

monday.comin käyttäjärajapinta eli ulkoasu on todella selkeä. Boardeista voi luoda juuri sellaisia, jotta ne sopivat omaan tarpeeseen. Muokkausmahdollisuuksia ja erilaisia kolumneja on todella paljon ja niitä tulee jatkuvasti lisää.  Värimaailma yleisesti ottaen miellyttää silmää ja valita voi joko tumman tai vaalean version.

monday työnhallinta näkymät

monday.comia on todella helppo käyttää ja tekemällä oppii nopeasti. Ainoastaan edistyneet toiminnallisuudet, kuten automaatiot ja riippuvuudet usein vaativat käyttäjältä enemmän. Boardeja on myös mahdollista tarkastella erilaisista näkymistä, kuten esimerkiksi aikajana-, kanban- tai kalenterinäkymistä.

Vie tietoturva uudelle tasolle monday.comilla

GDPR-, ISO-, AICPA, EU-US Privacy Shield -sertifioitu. Enterprise tasolla myös HIPAA-sertifikaatti.

Integraatiot ja avoin rajapinta

Moni ohjelmisto olisi muuten hyvä, mutta integroiminen muiden ohjelmistojen kanssa saattaa olla varsin työlästä, ellei jopa mahdotonta. monday.com sen sijaan on integroitavissa melkein minkä ohjelmiston kanssa tahansa. Sen vuoksi monday.comia voikin ajatella sellaisena keskusyksikkönä, jonka kanssa voi yhdistää muut käytössä olevat työkalut, jos niitä vielä monday.comin kanssa edes enää tarvitsee.

monday.comista löytyy valmiita natiivi-integraatioita esimerkiksi Gmailin ja Outlookin integroimiseen. Mikäli halutulle ohjelmistolle ei löydy natiivi-integraatiota, niin sellainen on usein mahdollista rakentaa. Rakentaminen onnistuu käyttämällä eräänlaisia välipalikoita, kuten Zapieria tai Integromatia, jolloin usein homma onnistuu muutamalla klikkauksella. Tai vaihtoehtoisesti hyödyntämällä avointa rajapintaa, mutta silloin tosin tarvitsee hieman koodarin taitoja, jotta saa integraation tehtyä.

Apua on saatavilla myös suomeksi

Mikäli tarvitset konsultointiapua, kuten esimerkiksi sisäisten tai ulkoisten liiketoimintaprosessien suunnittelua tai prosessien digitalisointia, niin se onnistuu. Apua on siis saatavilla muun muassa näihin osa-alueisiin:

 • Toiminnanohjaus
 • Myynti/CRM
 • Sisäinen kommunikaatio/seuranta
 • Tuotannonhallinta
 • Suunnittelu
 • Yleinen tehtävienhallinta
 • Tehtävien automatisointi ja aikataulutus
 • Projektisuunnittelu
 • Boardirakenteen suunnittelu ja toteutus
 • Integraatiot

Virallisen Suomen monday.com partnerin SEOSEON Digitoimiston asiantuntijat tavoitat heidän monday.com sivulta. Katso myös valmiit monday.com templatet.

SEOSEON Digitoimisto ylläpitää myös Projektinhallinta.info verkkosivustoa, josta löydät kattavasti tietoa projektinhallintaan liittyen.

Yhteenveto

monday.com on tällä hetkellä ehkäpä hinta-laatusuhteeltaan paras projektinhallintatyökalu mitä markkinoilta löytyy. Työkalu toimii suoraan internetselaimessa, joten sen saa käyttövalmiiksi heti rekisteröitymisen jälkeen. Ohjelman perustoimintojen opettelussa ei myöskään kauaa nokka tuhise ja perusjutut hallitsee jo noin puolen tunnin käytön jälkeen. Ohjelman käytön sisäistää viimeistään ilmaisen webinaarin jälkeen, joita monday.com järjestää päivittäin. monday.com on suunniteltu puhtaasti projektinhallintaan sekä viestintään, mutta tarvittaessa se taipuu myös muihin asioihin, kuten myynnin ja laskutuksen avuksi. monday.com onkin täydellinen työkalu niille yrityksille, jotka tarvitsevat selkeää ja helppokäyttöistä ohjelmaa projektinhallintaa varten. Mikäli ohjelmaa tarvitsee projektinhallinnan lisäksi myös laskutukseen ja kirjanpitoon, niin suosittelemme monday.com ohjelman asemesta kotimaista Timeria, joista nämä ominaisuudet löytyvät.

monday.com on eittämättä yksi markkinoiden parhaista projektinhallintaohjelmistoista. Se sopii ketteryytensä ja käytettävyytensä vuoksi lähes mihin tahansa. Ainoastaan laskutukseen se ei vielä kovin hyvin taivu. Suomenkielistä versiota ei myöskään ole vielä saatavilla ja ei ole varmaa, että onko sitä myöskään tulossa, mutta konsultointiapua on onneksi saatavilla myös suomeksi.

monday.com aikajana liikkuva

monday.com tuotteet ja hinta

monday.com projektinhallintatyökalu on saatavilla neljässä eri paketissa, joita ovat Basic, Standard, Pro sekä Enterprise.

monday.com Basic

 • 5 Gigaa tallennustilaa
 • Yksinkertainen haku
 • Suodatus tekijän perusteella
 • iOS ja Android -sovellukset
 • Rajoittamattomasti boardeja
 • Kaksitoiminen kirjautumisvarmennus
 • 24/7 asiakastuki

monday.com Standard

 • 50 Gigaa tallennustilaa
 • Tehokas haku
 • Suodatus kaikilla kriteereillä
 • Tietojen päivitys sähköpostilla
 • Ulkoiset integraatiot
 • Jaa boardeja vieraille
 • 4 vierasta
 • API
 • Visuaalinen aikajana

monday.com Pro

 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton määrä vieraita
 • Yksityiset boardit
 • Tunnisteet / Tagit
 • Yksityiskohtainen aktiviteetti loki
 • Google varmennus / kirjautuminen
 • Käyttäjäprofiilin räätälöinti

monday.com Enterprise

 • Nopeampi käyttöliittymä
 • VIP-Tuki
 • Henkilökohtainen avustaja
 • Kehittyneempi turvallisuus
 • SAML kertakirjautuminen
 • Tarkistusloki (esim. viimeisin kirjautuja)

 

Ota yhteyttä Suomen monday.com partneriin


 

Hinnoittelutaulukko löytyy täältä!

 

Siirry monday.comille!