Lainojen kilpailutuspalvelut

Lainojen kilpailutuspalvelut tekevät lainojen kilpailutuksesta helppoa ja nopeaa. Palvelut toimivat yhteistyössä kymmenien eri pankkien kanssa ja ne etsivät kuluttajalle halvimman lainan. Jos sinulla on jo yksi laina ja olet kilpailuttamassa toista lainaa, on lainojen yhdistäminen järkevämpi vaihtoehto.

Kaikki lainojen kilpailutukseen erikoistuneet palvelut ovat ilmaisia käyttää, sillä ne saavat komissionsa suoraan luotonmyöntäjältä. Lainahakemuksen jättäminen on siis aina ilmaista, eivätkä saadut lainatarjoukset ole sitovia.

  • Riskitöntä
  • Ilmaista
  • Nopeaa

Me vertailimme parhaiten toimivat lainojen kilpailutukseen erikoistuneet palvelut ja listasimme ne tälle sivulle. Ole hyvä!

PalveluTodellinen vuosikorkoLinkki
Lainaa.com alk. 4.19 % Kilpailuta lainat
OmaLaina alk. 4.19 % Kilpailuta lainat
HaeNyt alk. 4.5 % Kilpailuta lainat
Rahalaitos alk. 4.5 % Kilpailuta lainat

Lainojen kilpailutuspalvelut säästävät aikaa ja rahaa

Lainojen kilpailuttaminen on usein työläs ja pitkä prosessi, jossa saattaa kestää jopa viikkoja. Edullisimman lainan löytämiseksi täytyy lähettää useita eri lainahakemuksia pankeille sekä rahoitusyhtiöille ja tämän jälkeen vielä vertailla niitä keskenään.

Lainojen kilpailutuspalvelut puolestaan tekevät suurimman osan työstä sinun puolestasi, sillä ne toimivat yhteistyössä useimpien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa. Palvelussa sinun täytyy ainoastaan täyttää yksi lainahakemus, jonka jälkeen palvelu välittää sen eteenpäin luotonmyöntäjille.

Kilpailutuspalveluiden käyttäminen on siis huomattavasti nopeampaa ja niiden ansiosta lainan saa yleensä myös edullisempaan hintaan. Tämä johtuu siitä, että saadessaan lainahakemuksen lainojen kilpailutukseen erikoistuneelta yritykseltä, luotonmyöntäjät tietävät, että asiakkaan perässä on myös muita lainantarjoajia.

Kuinka suuria lainoja voi kilpailuttaa?

Lainoja voi kilpailuttaa netissä jopa 70 000 euroon saakka. Suurissa lainoissa kilpailutus onkin erittäin järkevää, jotta lainan saa varmasti edullisimpaan hintaan.

Suurten lainojen kohdalla lainahakemus kannattaa jättää lainojen kilpailutuspalveluiden lisäksi myös suomalaisille pankeille. Mahdollisuuksien mukaan isot lainat kannattaa myös aina ottaa vakuutettuna, sillä niiden korko on tällöin matalampi.

Myös pikalainojen kilpailutus kannattaa

Lainojen kilpailutuspalvelut ottavat vastaan myös pienempiä lainahakemuksia. Pikalainojen korot ja kulut saattavat joskus olla todella korkealla, joten palvelun käyttö kannattaa myös silloin, kun kyseessä on pienempi lainasumma.

Alle 2000 euron suuruisten lainojen kohdalla kilpailutus tapahtuu nopeasti ja rahat voi saada tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Voit myös saada ilmaista lainaa, mutta vain lyhyeksi laina-ajaksi.

Kilpailuta lainat hyvissä ajoin

Vaikka lainojen kilpailutus tapahtuukin lainanvälitys yritysten kautta nopeammin, niin silti kaikkien lainatarjousten saamisessa saattaa kestää useampi päivä, etenkin jos kyseessä on iso lainasumma.

Tästä syystä sinun kannattaa kilpailuttaa lainat hyvissä ajoin ja käyttää tähän useampaa eri kilpailutuspalvelua. Kaikki palvelut ovat ilmaisia käyttää, sillä kilpailutuspalvelut saavat komissionsa suoraan luotonmyöntäjältä, jokaisesta lainaan johtaneesta hakemuksesta.

Lainatarjoukset toimitetaan suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen, eivätkä lainatarjoukset ole sitovia ennen niiden sähköistä- tai normaalia allekirjoitusta. Voit siis kilpailuttaa lainoja jo etukäteen, vaikka et akuutissa lainan tarpeessa vielä olisikaan.

PalveluTodellinen vuosikorkoLinkki
Lainaa.com alk. 4.19 % Kilpailuta lainat
OmaLaina alk. 4.19 % Kilpailuta lainat
HaeNyt alk. 4.5 % Kilpailuta lainat
Rahalaitos alk. 4.5 % Kilpailuta lainat