Lainojen yhdistäminen

 • Yhdistämällä lainat säästät aina
 • Lainojen yhdistämisen asiosta sinulla on vain yksi lainan lyhennys
 • Jos sinulla on yksi laina ja tarvitset lisää lainaa, on yhdistelylaina paras ratkaisu
 • Yhdistä lainat helposti netissä
Siirry lainahakemukseen

Lainojen yhdistäminen - Yhdistä heti

Lainojen yhdistäminen tai yhdistelylaina tarkoittaa aikaisempien luottojen, osamaksusopimusten ja luottokorttilaskujen maksamista yhdellä isommalla lainalla. Kyseessä on siis niin sanottu järjestelylaina, jonka tarkoitus on saada sinun taloudellinen tilanne parempaan kuntoon.

Lainojen yhdistely on aina järkiratkaisu, jolla voi kuukaudessa säästää helposti satoja euroja. Useiden pienien lainojen korkot ja kulut nousevat usein erittäin korkeiksi. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksettavaa kertyy ainoastaan yhdestä lainasta. Usein tämä suurempi laina tarjotaan myös huomattavasti paremmilla ehdoilla ja pienemmällä todellisella vuosikorolla, kuin pienemmät lainat tai luottokortit. Todellinen vuosikorko sisältää aina kaikki lainasta syntyvät kulut ja on näin tärkein asia, mitä sinun pitää katsoa lainaa hakiessasi.

Yhdistelylaina on myös paras ratkaisu, jos tarvitset lisää lainaa, kun sinulla on jo vähintään yksi laina.

Valitse alta kilpailutuspalvelu tai pankki ja yhdistä lainat

PalveluTodellinen vuosikorkoLinkki
OmaLaina
⭐⭐⭐⭐⭐
Omalaina on paras kilpailutuspalvelu lainojen yhdistämiseen!
alk. 4.19% Yhdistä lainat
BigBank
⭐⭐⭐⭐⭐
BigBank on paras pankki lainojen yhdistämiseen!
alk. 4,68% Yhdistä lainat
Rahalaitos
⭐⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat
HaeNyt
⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat

Lue yhteenvedot lainojen yhdistämiseen erikoistuneista lainapalveluista

Omalaina.fi | ⭐⭐⭐⭐⭐

Edullisin yhdistelylaina jopa 60 000 € saakka

Lainojen yhdistäminen kannattaa! Omalaina on Suomen paras lainojen kilpailutuspalvelu!

Omalaina.fi on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen ja näin ollen pystyy löytämään nopeasti myös halvimman lainapalvelun lainojen yhdistämiseen. Erittäin suosittu ja luotettava 100% suomalainen lainavertailu, joka oikeasti toimii ja säästää sinulle satoja tai jopa tuhansia euroja.

Yhdistä lainat Omalaina-palvelun avulla tai vähintäänkin pyydä heitä vertailemaan lainantarjoajat puolestasi. Tämä ei maksa sinulle mitään!

OmaLaina

 • Lainapäätös heti
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
 • 100% suomalainen toimia
 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,19%
 • Viiden tähden asiakaspalvelu

Siirry omalaina.fi sivustolle >>

Lainojen yhdistäminen Omalaina.fi

BigBank.fi | ⭐⭐⭐⭐⭐

Valitse BigBank, kun haluat yhdistää lainat ilman välikäsiä!

Kun haluat yhdistää lainat pankissa rahoitusyhtiön sijasta, on BigBank pankki valintasi. Lainojen todelliset vuosikorot alkavat 4,68 prosentista, mikä kertoo jo että kyseessä on yksi Suomen edullisimmista yhdistelylainaa tarjoavista pankeista. BigBankiltä voit hakea lainaa ja yhdistelylainaa 50 000 euroon saakka.

BigBank on mukana myös useissa kilpailutus palveluissa, mutta he lupaavat tarjota aina alimman koron, kun lainaa haetaan suoraan heidän sivustonsa kautta. Yhdistä laina BigBankillä tai jätä ainakin hakemus sisään.

BigBank

 • Yhdistä lainat suoraan pankissa
 • Pienempi korko kuin kilpailutuspalvelun kautta haettuna
 • Lainasummat: 1000 € – 50 000 €
 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,68%

Siirry BigBank -pankin sivustolle täyttämään lainahakemus >>

Rahalaitois.fi | ⭐⭐⭐⭐

Suurimmat yhdistelylainat tarjoava palvelu

Rahalaitos on toimiva verkkopalvelu lainojen yhdistämiseen. Hakemuksen jättäminen on normaaliin tapaan ilmaista ja helppoa. Kuitenkin meidän kokemusten perusteella Omalaina.fi löytää huomattavasti paremmalla prosentilla asiakkailleen parhaat lainat.

Rahalaitos

 • Lainaa 70 000 € asti
 • Helppo lainahakemus
 • Lainatarjoukset annetaan nopeasti

Siirry Rahalaitoksen verkkosivustolle >>

Haenyt.fi | ⭐⭐⭐

Toimiva, mutta ei paras palvelu lainojen yhdistämiseen

Korkeimman luottoluokituksen omaava lainojen kilpailutuspalvelu tarjoaa toimivan palvelun myös yhdistelylainojen osalta, mutta tilastojen mukaan yhdistelylainoja otetaan palvelusta huomattavasti vähemmän kuin muista esittelemistämme palveluista. Oma on valintasi, mutta me suosittelemme Omalainaa tai Bigbankkiä. Muista kuitenkin, että yksi laina on aina parempi kuin useampi!

HaeNyt

 • Vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %

Siirry haenyt.fi sivustolle >>

Voit jättää hakemuksen ilmaiseksi ja sitoumuksetta vaikka kaikkiin palveluihin

PalveluTodellinen vuosikorkoLinkki
OmaLaina
⭐⭐⭐⭐⭐
Omalaina on paras kilpailutuspalvelu lainojen yhdistämiseen!
alk. 4.19% Yhdistä lainat
BigBank
⭐⭐⭐⭐⭐
BigBank on paras pankki lainojen yhdistämiseen!
alk. 4,68% Yhdistä lainat
Rahalaitos
⭐⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat
HaeNyt
⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat

Lue alta hyödyllistä tietoa lainaamisesta ja yhdistelylainosta

Kuinka paljon yhdistelylainaa voi hakea?

Monet luotonmyöntäjät tarjoavat velkojen maksuun tarkoitettua yhdistelylainaa jopa 70 000 euroon saakka. Näin suuren summan myöntäminen edellyttää kuitenkin hyvää taloudellista tilannetta eikä hakijalla saa olla luottotiedoissaan merkintöjä maksuhäiriöistä.

Suurien velkojen maksuun tarkoitettujen lainojen kohdalla tulee yleensä myös esittää luotonmyöntäjälle selkeä maksusuunnitelma ja lähettää heille tiedot kaikista aikaisemmista lainoista.

Pienemmät yhdistelylainat onnistuvat puolestaan helpommin ja esimerkiksi pikavippien yhdistäminen vaatii ainoastaan puhtaita luottotietoja, mikäli vippejä yhdistelee alle 3000 euron arvosta, eikä hakijalle ole ehtinyt tulla vielä maksuhäiriömerkintöjä.

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu?

Lainojen yhdistäminen onnistuu nykypäivänä helposti netissä. Tähän tarkoitukseen on olemassa paljon lainojen kilpailutuspalveluita, jotka kilpailuttavat myös yhdistelylainoja.

Palvelussa hakijan tulee syöttää ainoastaan omat henkilötiedot sekä haettava rahasumma, jolla vanhoja lainoja aikoo maksaa pois. Hakemuksen jättämisen jälkeen hakijan antamaan sähköpostiin lähetetään lainatarjous yhdistelylainasta, jonka voi allekirjoittaa sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai oldschool tyyliin paperilla ja postittaa lainaajalle.

Miksi lainojen yhdistely kannattaa?

Kuten sanottua, niin lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää. Yhdistelylaina säästää rahaa lainakuluissa ja helpottaa oman talouden hallintaa. Jokaisesta lainasta täytyy nimittäin maksaa koron lisäksi tilinhoitopalkkioita, laskutuslisiä, sekä muita kuluja, jotka yhdessä tekevät suuren menoerän.

Rahallisen säästön lisäksi järjestelylaina vähentää myös laskujen maksusta aiheutuvaa stressiä, sillä useiden erillisten laskujen sijaan, kotiin saapuu vain yksi lasku, josta täytyy huolehtia.

Yhdistelylainalle saa tarvittaessa myös pitkän maksuajan, mikä lisää joustavuutta talouteen.

Kuinka nopeasti saan lainaa velkojen maksuun?

Lainojen yhdistämiseen tarkoitetun lainan nopeus riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on velkaa. Suurten kulutusluottojen yhdistäminen on hieman hitaampi prosessi, sillä luotonmyöntäjä tarvitsee sinusta ja velkatilanteestasi kaikki tiedot.

Mikäli velkaa on vähemmän, ja sinulla on esimerkiksi maksettavanasi ainoastaan pari korkeakorkoista pikavippiä, niin lainojen yhdistämiseen tarkoitetun lainan saa yleensä jo parin päivän sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen luottotiedottomalle?

Valitettavasti pankit ja rahoitusyhtiöt eivät myönnä järjestelylainaa, mikäli luottotiedot ovat jo menneet. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus hakea Takuusäätiön takaamaa pankkilainaa, jolla saat velkasi hoidettua, vaikka olisit jo menettänyt luottotietosi. Takuusäätiö voi taata lainaa enintään 34 000 euroon saakka. Säätiön takaamaan lainaan et tarvitse vakuuksia tai muita takaajia.

Parhaat palvelut lainojen yhdistämiseen

Lainojenyhdistäminen.net sivustoa on käytetty lähteenä näiden parhaiden yhdistelylainoja tarjoavien kilpailutuspalveluiden listaamisessa.

PalveluTodellinen vuosikorkoLinkki
OmaLaina
⭐⭐⭐⭐⭐
Omalaina on paras kilpailutuspalvelu lainojen yhdistämiseen!
alk. 4.19% Yhdistä lainat
BigBank
⭐⭐⭐⭐⭐
BigBank on paras pankki lainojen yhdistämiseen!
alk. 4,68% Yhdistä lainat
Rahalaitos
⭐⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat
HaeNyt
⭐⭐⭐
alk. 4.5% Yhdistä lainat