Ilmaiset lainat

Ilmaiset lainat ovat lainoja, joista luotonmyöntäjä ei peri korkoja, kuluja tai palkkioita. Lainanhakija maksaa siis takaisin ainoastaan sen rahasumman, minkä hän lainaa, eli kyseessä on ns. ilmainen laina.

Yleensä nämä ilmaiset lainat ovat tarjolla ainoastaan uusille asiakkaille, mutta jotkin luotonmyöntäjät tarjoavat kulutonta pikalainaa kampanjaluontoisesti myös niille asiakkaille, jotka ovat käyttäneet yhtiön palveluksia joskus aiemmin.
ILMAISTA LAINAA KAIKILLE UUSILLE ASIAKKAILLE - Hae ilmainen laina vaikka kaikista näistä palveluista!

PalveluLainasummaLaina-aikaLinkki
Ferratum 1 € - 2000 € 30 päivää Ota ilmainen laina
Vivus 10 € - 400 € 30 päivää Ota ilmainen laina
Blue finance 100 € - 300 € 14 päivää Ota ilmainen laina

Kuinka paljon ilmaista lainaa voi saada?

Ilmaista lainaa tarjoavien rahoitusyhtiöiden kohdalla lainasummat eivät ole kovin suuria, vaan kyseessä on yleensä pieni pikalaina.

Useimmat rahoituspalvelut tarjoavat ilmaista pikalainaa maksimissaan 2000 euroon saakka. Osa yrityksistä myöntää uusille asiakkaille ilmaista lainaa ainoastaan muutamia satasia.

Ilmainen ensilaina on yleensä joustoluotto

Rahoitusyhtiöiden mainostamat ilmaiset, kuluttomat ja korottomat ensilainat ovat yleensä joustoluottoja. Lainaa hakiessa sinulle myönnetään joustoluottotili, josta voit nostaa haluamasi summan rahaa.

Ensimmäinen omalle pankkitilille siirtämäsi lainasumma on koroton ja kuluton ja se pitää maksaa takaisin sovitussa ajassa. Jos oletat, että lainan takaisin maksamiseen voi mennä enemmän aikaa, kannattaa lainat kilpailuttaa ja jos sinulla on jo lainaa, kannattaa hakea yhdistelylainaa jo tässä vaiheessa.

Kun olet maksanut nostamasi luoton kokonaisuudessaan takaisin, sinulta ei peritä enää sen ylläpidosta maksua.

Voit kuitenkin halutessasi tehdä joustoluottotililtäsi toisen noston, jos niin haluat, jonka jälkeen maksat tilin käytöstä sopimuksen mukaista korkoa.

Miksi pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat ilmaista lainaa?

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat ilmaista ensilainaa siitä syystä, että lainamarkkinoilla on kova kilpailu uusista asiakkaista. Tällä hetkellä Suomessa toimii kymmeniä erilaisia rahoitusyhtiötä sekä pankkeja, joten tarjontaa riittää.

Kuluton ja koroton ensilaina on erinomainen tapa saada asiakas luotonmyöntäjän asiakkaaksi, ja positiivisen kokemuksen jälkeen asiakas käyttää todennäköisesti palvelua jälleen uudestaan.

Kuluton ja koroton laina – Mitä ottaa huomioon?

Luotonmyöntäjän tarjoama kuluton ja koroton laina ei siis sisällä mitään kustannuksia. Nämä ilmaiset pikalainat annetaan kuitenkin todella lyhyellä maksuajalla. Yleensä kuluttomien lainojen takaisinmaksuaika on ainoastaan 30 päivää ja joissain tapauksissa takaisinmaksuaika voi olla myös lyhyempi.

Mikäli lainaa ei pysty maksamaan kokonaan takaisin sovitun maksuajan puitteissa, niin lainasta tulee kallis. Ilmaisten lainojen kääntöpuolena on, että monissa palveluissa niillä on todella kova korko, mikäli maksua ei pysty suorittamaan ajoissa.

Kannattaako ilmaista pikalainaa hakea?

Ilmainen pikalaina on hyvä vaihtoehto silloin, jos tarve on ainoastaan pienelle rahasummalle ja on varma siitä, että lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

Pikalaina ilman kuluja on ehdottomasti kannattavin vaihtoehto, sillä kyseessä on ilmainen laina, josta maksat takaisin ainoastaan sen minkä lainaat. Tästä syystä se on paras vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos palkka jostain syystä viivästyy ja tarvitset rahaa nopeasti muutamaksi päiväksi.

PalveluLainasummaLaina-aikaLinkki
Ferratum 1 € - 2000 € 30 päivää Ota ilmainen laina
Vivus 10 € - 400 € 30 päivää Ota ilmainen laina
Blue finance 100 € - 300 € 14 päivää Ota ilmainen laina