FRESHSALES

Loistava CRM-ohjelmisto

freshsales logo

Pääominaisuudet:

 • Lähetä sähköpostit helposti
 • Parantaa tehokkuutta
 • Lisää asiakastyytyväisyyttä
 • Mahdollistaa lisämyynnin
 • Myyntifunnelin optimointi
 • Paljon integraatiomahdollisuuksia
 • Markkinoinnin automaatio
 • Raportointi
 • Sähköpostieditori
 • Liidien pisteytys
 • Monipuolisuus

Siirry palveluntarjoajan sivulle (avaa uuden välilehden)

HYÖDYNNÄ ILMAINEN KOKEILU!

LATAA NYT JA KOKEILE ITSE

freshsales logo

Myyntitiimisi tarvitsee paremman CRM – järjestelmän

Hyödynnä tekoälyyn pohjautuvaa liidien pisteyttämistä, sisäänrakennettua soitto-ominaisuutta, sähköpostia ja paljon muuta! Freshsalesin voimaan luottaa jo yli 15 000 yritystä.

Kokeile ilmaiseksi!

 

Myynnin edistämiseen tarkoitettu asiakkuudenhallintaohjelmisto yrityksellesi

Freshsales on helppokäyttöinen, intuitiivinen, runsasominaisuuksinen ja ennen kaikkea kohtuullisen hintainen asiakkuudenhallinta eli CRM ohjelmisto. Toimiva CRM-ohjelmisto on nykyään menestyvän yrityksen elinehto.

 • Hallitse myyntiputkea
 • Visualisoi asiakaspolku
 • Hyödynnä tekoälyä liidien pisteytyksessä
 • Helppo käyttää

Korvaa manuaaliset toiminnot automaatiolla

Sen sijaan, että käyttäisit yli puolet ajastasi arkipäiväisten asioiden hoitoon, kuten tietojen syöttämiseen ja standardoitujen sähköpostien lähettämiseen voit nyt keskittyä asiakassuhteiden vahvistamiseen liidien kanssa. Voit järjestää älykkään työnkulun siten, että järjestelmä tunnistaa tietyt tapahtumat(esim. uuden liidin rekisteröitymisen nettisivulla) ja päättää jatkotoimenpiteistä, kuten esimerkiksi tervetulosähköpostin lähettämisestä ja yhdistää ne toisiinsa. Automatisoimalla yksinkertaisia toimintoja parannat helposti tuottaavuutta.

Lähetä sähköposteja, soita puheluita

Voit integroida Gmailin tai minkä tahansa muun sähköpostitilin Freshsalesin kanssa ja voit vastaanottaa, sekä lähettää sähköposteja Freshsales CRM ohjelmiston kautta. Sähköpostit ovat kätevästi synkronoitu, joten niiden kanssa ei tarvitse pelata eri työkalujen välillä. Voit myöskin luoda valmiita viestipohjia, pitää kirjaa sähköpostien avauksista ja klikeistä sekä luoda sähköposteista liidejä automaattisesti ja lähettää massasähköposteja. Sisäänrakennettu Freshcaller ominaisuus myös antaa mahdollisuuden soittaa puheluita yhdellä klikkauksella.

Ota liidit talteen reaaliajassa

Useimmat CRM ohjelmistot tekevät liidien kokoamisen lomakkeista hieman hankalaksi. Monasti päädyt luomaan toisen lomakkeen, jotta saat liidin CRM järjestelmään. Tämä ongelma on ratkaistu Freshsalesin Smartforms lomakkeiden avulla. Niitä käyttämällä saat nettilomakkeen suoraan CRM järjestelmään, joka automaattisesti tallentaa lomakkeella tulleet kirjautumiset uusiksi liideiksi. Uudet liidiprofiilit täydentyvät sosiaalisen median tiedoilla, kuten kuvalla sekä myös aktiivisuudella sivustollasi ja pisteytyksen perusteella. Tämä auttaa myyntiä keskittymään myyntiin, kun kaikki tarvittavat tiedot on jo kerätty valmiiksi ja siihen ei tarvitse enää käyttää aikaa.

Visualisoi myyntimahdollisuudet

Voit rakentaa ja määritellä haluamallasi tavalla toimivan myyntiputken Freshsalesin avulla. Visuaalinen myyntiputki Freshsalesissa auttaa sinua ennustamaan myyntiä, lajittelemaan diilejä sekä luomaan erilaisia kustomoituja näkymiä. Myynnissä työskentelevät voivat kätevästi tehdä eri toimenpiteitä ja drag ja drop – menetelmää hyödyntäen siirtää liidejä myyntiputken eri vaiheesta toiseen, soittaa, lähettää sähköposteja, luoda tehtäviä ja aikatauluttaa tapaamisia myyntiputkinäkymästä. Raportointia varten Freshsales on varustettu raportointiominaisuuksilla, joiden avulla voit laatia kustomoituja raportteja. Raporttien avulla voit esimerkiksi mitata myyntitiimin suoritusta ja tutkia myynnin trendejä. Voit jopa luoda kustomoidun dashboardin eli kojelaudan, josta voit yhdellä nopealla vilkaisulla katsoa tärkeimpien mitattavien asioiden tilanteen.

Saa enemmän aikaiseksi työmatkoilla hyödyntämällä Freshsales mobiiliappia

Käyttämällä Freshsales mobiiliapplikaatiota sinä ja tiimisi saatte kokonaisvaltaisen kuvan liidien tilanteesta, kontaktoinneista, tileistä ja diileistä. Voit myöskin päivittää liidien ja tehtyjen tilannetta sekä lähettää sähköpostia, soittaa liideille, luoda äänimuistioita, aikatauluttaa tehtäviä ja tapaamisia sekä samalla päivittää kokousetn ja puheluiden aikataulut kalenterin avulla. Pysyt myös helposti ajan tasalla kaikesta push-notifikaatioiden ja muistutusten avulla.

Freshsales tuotteet ja hinta

Freshsales crm-ohjelmisto on saatavilla viidessä eri paketissa. Niistä peruspaketti eli Sprout on ilmainen ja loput neljä Blossom, Garden, Estate ja Forest ovat maksullisia.

Freshsales - hinnat

Siirry Freshsales sivustolle!