Freshworks

Kokeile Freshworks ohjelmistoja ilmaiseksi

Aloita kokeilu jo tänään!

Teimme työn puolestasi ja arvostelimme suosituimmat Freshworks ohjelmistot

Freshworks on yritys, joka toimii ohjelmistoalalla. Sen valikoimista löytyy paljon erilaisia ohjelmistoja moneen erilaiseen tarpeeseen. Yrityksen toimintamalli on software as a service, eli ohjelmistoista maksetaan käytön mukaan ilman erillisiä lisenssejä tai ohjelmiston asentamisia.  Kaikki myöskin toimii pilvessä ja mitään uusia fyysisiä laitteita ei erikseen tarvita. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja nykyään sillä on noin 2500 työntekijää ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee San Mateossa, Californian osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Suosituimmat tuotteet ovat:

freshdesk logo

Freshdesk – Paras asiakaspalvelu-ohjelmisto

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Todella toimiva asiakastukiohjelmisto

+ Hyvää

 • Helppo käyttää
 • Monipuolinen
 • Mahdollisuus pelillistää työtehtävät
 • Toimii selaimessa – ei tarvitse ladata
 • Palvele asiakkaita useassa kanavassa
 • WhatsApp integraatio
 • Facebook ja Twitter viesteihin vastaaminen helppoa
 • Integraatiot suosituimpien sovellusten kanssa

Huonoa

 • Mikäli haluaa kustomoidun url-osoitteen tukiportaalille tulee ostaa SSL-sertifikaatti ( ei saatavilla Sprout-pakettiin, mutta Blossom ja Garden tarvitsevat sertifikaatin. Estate ja Forest paketeissa kuuluu hintaan)
 • Raporttien luonti vaatii hieman totuttelua
 • Tikettien automatisoinnin opetteluun menee hetki

€ Hinta/käyttäjä

Sprout: 0€/kk ilmainen

Blossom: 15€/kk

Garden: 29€/kk

Estate: 49€/kk

Forest: 109€/kk

Yhteenveto:Freshdesk on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen asiakastukiohjelmisto.Ohjelmaa on helppo käyttää ja se on todella intuitiivinen. Freshdesk sopii kaikille yrityksille aina pienestä muutaman hengen yrityksestä suureen monikansallisen yhtiöön.

Lue Freshdesk arvostelu

Siirry Freshdesk sivustolle

freshmarketer logo

Freshmarketer – kattava markkinointiohjelmisto

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

Toimiva ja monipuolinen markkinointiohjelmisto

+ Hyvää

 • Sähköpostimarkkinointi
 • Heatmapit eli lämpökartat
 • Toimii selaimessa – ei tarvitse ladata – toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä
 • A/B testaus
 • Markkinoinnin automaatio
 • Hinta perustuu kontaktien määrään

Huonoa

 • Ei saatavilla suomeksi
 • A/B testien luonnissa ja käytön opettelussa menee hetki
 • Saattaa olla joskus hieman hidas

€ Hinta

(riippuu kontaktilistan koosta)
Sprout: 0€/kk ilmainen

Garden: alkaen 49€/kk

Estate: alkaen 99€/kk

Yhteenveto:Freshmarketer on loistava markkinointiohjelmisto. Se sopii niin pienelle, kuin suurellekin yritykselle. Markkinoinnin automaatiot tehostaa yrityksen toimintoja ja parantaa tuottavuutta.

Lue Freshmarketer arvostelu

Siirry Freshmarketer sivustolle

freshsales logo

Freshsales – Kattava CRM-ohjelmisto

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

4.2 out of 5 stars (4,2 / 5)

Kattava CRM eli customer relationship management ohjelmisto

+ Hyvää

 • Activity timeline – näkyvä asiakaspolku
 • Helppo käyttää
 • Toimii selaimessa – ei tarvitse ladata – toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä
 • Automatisoi ja sujuvoita myynnin prosessit
 • Pisteytä liidit – käytä aika tehokkaammin
 • Hallitse myyntiputkea

Huonoa

 • Valinta eri tasojen/ominaisuuksien välillä saattaa olla hieman hankalaa
 • Saattaa olla joskus hieman hidas, mikäli suuri tietokanta käsiteltävää dataa
 • Käytön opettelussa menee hetki

€ Hinta/käyttäjä

Blossom: 12€/kk

Garden: 25€/kk

Estate: 49€/kk

Forest: 79€/kk

Yhteenveto:Freshsales on yksi parhaista CRM-ohjelmistoista. Se sopii kaiken kokoisille yrityksille. Freshsalesin avulla konvertoit liidit asiakkaiksi ja teet lisämyyntiä vanhoille asikkaille.

Lue Freshsales arvostelu

Siirry Freshsales sivustolle

Freshdesk esittely

Freshdesk on SaaS-ajatukseen(software as a service) perustuva pilvessä toimiva Customer Support Software eli CSS-ohjelmisto. Suomeksi termi kääntyy asiakaspalveluohjelmistoksi, mutta myös tiketöintiohjelmisto tai tiketöintijärjestelmä termejä käytetään usein. Freshdeskiä siis käytetään asiakkaiden palvelemiseen.

Freshdeskin käyttö ja ominaisuudet

Freshdeskin avulla on mahdollistaa antaa parempaa asiakaspalvelua yrityksen potentiaalisille ja nykyisille asiakkaille. Ohjelma toimii suoraan selaimessa, joten koneelle ei tarvitse erikseen ladata mitään. Tilin luominen ja ohjelman käyttöönotto sujuu muutamissa minuuteissa.

Freshdeskiä on todella helppo käyttää, koska sen käyttöliittymä on todella intuitiivinen. Sen oppii siis nopeasti ja varsinaista perehdytystä eli onboardingia ei välttämättä tarvitse lainkaan. Asiakkaiden ongelmat tulevat ratkaistua nopeammin ja onkin helpompi ratkaista asiakkaiden ongelmia ja voittaa heidät puolelleen. Yrityksen sisällä taas työtyytyväisyys kasvaa, kun asiakaspalvelijoiden ei tarvitse painia usein päällekkäisten ja raskaiden ohjelmistojen kanssa. Freshdeskin onkin ottanut käyttöön jo 150 000 yritystä ympäri maailmaa.

Sen avulla voi myös automatisoida tiettyjä tehtäviä ja siten säästää aikaa ja lisätä tehokkuutta. Myös eri tiimien välistä kommunikaatiota on helpompi ylläpitää. Asiakaspalvelija voi esimerkiksi helposti ja nopeasti eskaloida teknisen kysymyksen, jota hän ei itse osaa ratkaista tekniselle tiimille. Teknisen tiimin jäsen voi sitten ottaa ongelman ratkaistavaksi ja kun se on ratkaistu, niin luodun tiketin voi palauttaa takaisin asiakaspalvelijalle, joka vuorostaan voi välittömästi kommunikoida asiakkaan kanssa.

Paketista riippuen tarjolla on paljon erilaisia ominaisuuksia. Jopa peruspaketissa on toiminnot, joiden avulla voi sosiaalisessa mediassa tehdyistä kommenteista luoda tiketin sekä myös puheluista, vaikka muuten onkin aika riisuttu versio.

Asiakaspalvelun lisäksi voi myös ohjelmistoa käyttää viestien välittämiseen asiakkaille esimerkiksi chatin yhteydessä.

Kenelle Freshdesk sopii?

Freshdesk sopii oikeastaan mille tahansa yritykselle tai yhdistykselle, jonka kiinteä osa toimintaa on asiakkaiden kanssa kommunikointi. Eli kyseessä voi olla verkkokauppa, kivijalkakauppa, ohjelmistoyritys tai vaikka yleishyödyllinen säätiö. Mikäli tarve on väliaikaista, niin myös kuukausittaisen sopimuksen tekeminen on mahdollista. Tai mikäli yritys tarvitsee väliaikaisesti lisää työvoimaa, niin agentteja voi lisätä jopa päiväpasseilla, jotta saadaan esimerkiksi johonkin tapahtumaan liittyvä kasvanut yhteydenottojen määrä sujuvasti hoidettua.

Tuetut järjestelmät

Ohjelmistoa ei tarvitse erikseen ladata koneelle, vaan se toimii kätevästi selaimessa. Mikäli haluaa ladata sovelluksen, niin se onnistuu Androidia käyttävillä laitteilla sekä Applen puhelimilla ja tableteilla. Sovelluksen lataaminen on erittäin kätevää kenttäteknikoille, jotka saattavat olla hoitamassa tiettyyn tikettiin liittyvää tehtävää. Sovelluksen avulla on helppo nähdä, että mistä tiketistä olikaan kysymys ja kommunikoida asiakaspalveluagentin kansa, mikäli tarvetta on.

Yhteenveto

Freshdesk on yksi markkinoiden parhaista, ellei jopa paras asiakaspalveluohjelmisto tai toiselta nimeltään tiketöintijärjestelmä. Sen käyttö on todella helppo ja varsinaista perehdyttämistä ei välttämättä edes tarvita. Tukea on saatavilla ja youtubesta löytyy Freshdeskin omalta kanavalta erinomaisia ja suosittuja tutoriaaleja, joista varmasti löytää tarvitsemansa avun.

Asiakkaiden tehokas palveleminen onkin nykyään helpompaa, kuin koskaan ennen. Voit yhdellä laadukkaalla ohjelmalla kontrolloida useista eri kanavista saapuvia yhteydenottoja. Enää ei siis tarvita montaa erillistä ohjelmaa.

Freshmarketer esittely

Freshmarketer on monipuolinen konversio-optimointiin ja markkinoinnin automaatioon tarkoitettu ohjelmisto. Sen avulla on mahdollista seurata käyttäjän elinkaarta ennen ostoa tapahtuvista toimista aina ostamisen jälkeen tapahtuvaan toimintaan. Freshmarketerin avulla voi parantaa asiakkaan koko elinkaarta ja tehostaa, sekä personoida suuremmassakin skaalassa. Myöskin verkkovierailijoiden käytöstä pystyy analysoimaan esimerkiksi lämpökarttojen eli heatmappien avulla ja paljon muuta.

Freshmarketerin käyttö ja ominaisuudet

Freshmarketer on ohjelmisto, jonka avulla markkinoija saa käyttöönsä paljon erilaisia tarvittavia ominaisuuksia, joista usein on ennen maksettu erikseen. Esimerkiksi myyntisuppilon eli funnelin optimointityökalu ja heatmapit eli lämpökartat ovat sellaisia, joista ennen usein joutui maksamaan erikseen. Nyt monta erillistä työkalua voi korvata yhdellä ohjelmistolla, joka pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet.

Kenelle Freshmarketer sopii?

Freshmarketer sopii oikeastaan minkä yrityksen käyttöön tahansa. Se antaa arvokasta tietoa potentiaalisten asiakkaiden käytöksestä sekä myös oston jälkeisistä aktiviteeteista. Käyttö vaatii hieman opettelua, mutta varsinaista teknistä tietotaitoa ei tarvitse. Eli ei tarvitse olla ohjelmoija, jotta saa kaiken irti Freshmarketerista. Eli joko yrityksen markkinointiosaston digitaaliseen markkinointiin erikoistuneet markkinoijat tai digimarkkinointitoimistot hyötyvät Freshmarketerista parhaiten.

Tuetut järjestelmät

Freshmarketer on pilvipohjainen ja toimii selaimessa. Mitään uusi laitteita tai erillisiä lataamisia ja asentamisia ei tarvita.

Yhteenveto

Freshmarketer on erittäin kattava ratkaisu markkinoinnin automaatioon sekä konversio-optimointiin. Sen avulla saa käyttöönsä kokonaisen työkalupakillisen erilaisia työkaluja, joiden avulla saa tärkeää tietoa asiakkaiden ja prospektien käytöksestä.

Freshsales esittely

Freshsales on pilvipohjainen CRM eli customer relationship management – ohjelmisto eli suomeksi asiakkuudenhallintaohjelmisto. Sen tarkoituksena on auttaa yritystä myynnin kehittämisessä ja nykyisten asiakkaiden palvelemisessa sekä uusien asiakasliidien konvertoimisessa maksaviksi asiakkaiksi.

Freshsalesin käyttö ja ominaisuudet

Freshsales tehostaa yrityksen myyntipuolen toimintaa ja sen avulla yritys pystyy tarjoamaan yhä parempaa palvelua vanhoille asiakkaille eli mahdollisuuksien mukaan kasvattaa vanhoja tilejä entisestään ja konvertoida liideistä uusia asiakkaita. Enää et tarvitse viittä eri työkalua, vaan kaikki hoituu kätevästi Freshsalesin avulla.

Freshsales on erittäin helppokäyttöinen ja usein ei varsinaista onboarding-koulutusta tarvita erikseen. Myynnin parissa työskentelevillä on oletuksena jo lähes aina kohtalaiset it-taidot, joten he voivat oikeastaan alkaa suoraan käyttämään Freshsales CRM järjestelmää. Toki tuki auttaa tarvittaessa ja käteviä tutoriaaleja löytää yrityksen nettisivulta sekä Youtubesta.

Myyntimiesten- ja naisten työtyytyväisyys kasvaa, kun heillä on toimiva työkalu, joka tekee heidän työstään helpompaa ja tehokkaampaa. Freshsales järjestelmään luottaa yli 15 000 yritystä.
Ohjelmiston avulla voi esimerkiksi automatisoida tiettyjä toistuvia tehtäviä, jolloin aikaa tulee käytettyä tuottavampiin hommiin. Ominaisuudet riippuvat paketin tasosta ja aivan perusversio on täysin ilmainen.

Kenelle Freshsales sopii?

Se sopii mille tahansa yritykselle, joka haluaa tehostaa myyntiään ja houkuttaa sekä konvertoida paremmin uusia liidejä.

Tuetut järjestelmät

Ohjelmisto on pilvipohjainen ja toimii kaikilla laitteilla ja yleisimmillä selaimilla. Erillistä asennusta ei tarvita. Saatavilla on myös mobiiliappsi, jonka avulla saat Freshsalesin mukaasi minne tahansa menetkin.

Yhteenveto

Toimiva CRM-ohjelmisto on nykyään pakkohankinta jokaiselle yritykselle ja Freshsales on erittäin toimiva ja järkevän hintainen vaihtoehto kaikista markkinoilla olevista ohjelmistoista.