Freshworks

Freshworks on yritys, joka toimii ohjelmistoalalla. Sen valikoimista löytyy paljon erilaisia ohjelmistoja ja suosituimpia ovat asiakaspalveluun liittyvät ohjelmistot. Yrityksen toimintamalli on software as a service, eli ohjelmistoista maksetaan käytön mukaan ilman erillisiä lisenssejä tai ohjelmiston asentamisia.  Kaikki myöskin toimii pilvessä ja mitään uusia fyysisiä laitteita ei erikseen tarvita.

Yritys on perustettu vuonna 2010 ja nykyään sillä on noin 2500 työntekijää ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee San Mateossa, Californian osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Suosituimmat tuotteet ovat : Freshdesk – asiakaspalveluohjelmisto, Freshservice – it-palvelujen tukiohjelmisto, Freshmarketer – markkinoinnin automaatio ja markkinointityökalu, Freshsales – CRM-ohjelmisto sekä Freshteam- henkilöstönhallintaohjelmisto. Lue lyhyet arvostelut alta.

 

 

Freshdesk

Katso palveluntarjoajan sivu (avaa uuden välilehden)

4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Todella toimiva asiakastukiohjelmisto

+ Hyvää

  • Helppo käyttää
  • Monipuolinen
  • Mahdollisuus pelillistää työtehtävät
  • Toimii selaimessa – ei tarvitse ladata
  • Palvele asiakkaita useassa kanavassa
  • WhatsApp integraatio
  • Facebook ja Twitter viesteihin vastaaminen helppoa
  • Integraatiot suosituimpien sovellusten kanssa

Huonoa

  • Ei saatavilla suomeksi
  • Ei suomalaista asiakaspalvelua

€ Hinta/käyttäjä

Sprout: 0€/kk ilmainen

Blossom: 15€/kk

Garden: 29€/kk

Estate: 49€/kk

Forest: 109€/kk

Yhteenveto:Freshdesk on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen asiakastukiohjelmisto.Ohjelmaa on helppo käyttää ja se on todella intuitiivinen. Freshdesk sopii kaikille yrityksille aina pienestä muutaman hengen yrityksestä suureen monikansallisen yhtiöön.

Lue Freshdesk arvostelu

Siirry Freshdesk sivustolle

Freshdesk esittely

Freshdesk on SaaS-ajatukseen(software as a service) perustuva pilvessä toimiva Customer Support Software eli CSS-ohjelmisto. Suomeksi termi kääntyy asiakaspalveluohjelmistoksi, mutta myös tiketöintiohjelmisto tai tiketöintijärjestelmä termejä käytetään usein. Freshdeskiä siis käytetään asiakkaiden palvelemiseen.

Freshdeskin käyttö ja ominaisuudet

Freshdeskin avulla on mahdollistaa antaa parempaa asiakaspalvelua yrityksen potentiaalisille ja nykyisille asiakkaille. Ohjelma toimii suoraan selaimessa, joten koneelle ei tarvitse erikseen ladata mitään. Tilin luominen ja ohjelman käyttöönotto sujuu muutamissa minuuteissa.

Freshdeskiä on todella helppo käyttää, koska sen käyttöliittymä on todella intuitiivinen. Sen oppii siis nopeasti ja varsinaista perehdytystä eli onboardingia ei välttämättä tarvitse lainkaan. Asiakkaiden ongelmat tulevat ratkaistua nopeammin ja onkin helpompi ratkaista asiakkaiden ongelmia ja voittaa heidät puolelleen. Yrityksen sisällä taas työtyytyväisyys kasvaa, kun asiakaspalvelijoiden ei tarvitse painia usein päällekkäisten ja raskaiden ohjelmistojen kanssa. Freshdeskin onkin ottanut käyttöön jo 150 000 yritystä ympäri maailmaa.

Sen avulla voi myös automatisoida tiettyjä tehtäviä ja siten säästää aikaa ja lisätä tehokkuutta. Myös eri tiimien välistä kommunikaatiota on helpompi ylläpitää. Asiakaspalvelija voi esimerkiksi helposti ja nopeasti eskaloida teknisen kysymyksen, jota hän ei itse osaa ratkaista tekniselle tiimille. Teknisen tiimin jäsen voi sitten ottaa ongelman ratkaistavaksi ja kun se on ratkaistu, niin luodun tiketin voi palauttaa takaisin asiakaspalvelijalle, joka vuorostaan voi välittömästi kommunikoida asiakkaan kanssa.

Paketista riippuen tarjolla on paljon erilaisia ominaisuuksia. Jopa peruspaketissa on toiminnot, joiden avulla voi sosiaalisessa mediassa tehdyistä kommenteista luoda tiketin sekä myös puheluista, vaikka muuten onkin aika riisuttu versio.

Asiakaspalvelun lisäksi voi myös ohjelmistoa käyttää viestien välittämiseen asiakkaille esimerkiksi chatin yhteydessä.

Kenelle Freshdesk sopii?

Freshdesk sopii oikeastaan mille tahansa yritykselle tai yhdistykselle, jonka kiinteä osa toimintaa on asiakkaiden kanssa kommunikointi. Eli kyseessä voi olla verkkokauppa, kivijalkakauppa, ohjelmistoyritys tai vaikka yleishyödyllinen säätiö. Mikäli tarve on väliaikaista, niin myös kuukausittaisen sopimuksen tekeminen on mahdollista. Tai mikäli yritys tarvitsee väliaikaisesti lisää työvoimaa, niin agentteja voi lisätä jopa päiväpasseilla, jotta saadaan esimerkiksi johonkin tapahtumaan liittyvä kasvanut yhteydenottojen määrä sujuvasti hoidettua.

Tuetut järjestelmät

Ohjelmistoa ei tarvitse erikseen ladata koneelle, vaan se toimii kätevästi selaimessa. Mikäli haluaa ladata sovelluksen, niin se onnistuu Androidia käyttävillä laitteilla sekä Applen puhelimilla ja tableteilla. Sovelluksen lataaminen on erittäin kätevää kenttäteknikoille, jotka saattavat olla hoitamassa tiettyyn tikettiin liittyvää tehtävää. Sovelluksen avulla on helppo nähdä, että mistä tiketistä olikaan kysymys ja kommunikoida asiakaspalveluagentin kansa, mikäli tarvetta on.

Yhteenveto

Freshdesk on yksi markkinoiden parhaista, ellei jopa paras asiakaspalveluohjelmisto tai toiselta nimeltään tiketöintijärjestelmä. Sen käyttö on todella helppo ja varsinaista perehdyttämistä ei välttämättä edes tarvita. Tukea on saatavilla ja youtubesta löytyy Freshdeskin omalta kanavalta erinomaisia ja suosittuja tutoriaaleja, joista varmasti löytää tarvitsemansa avun.

Asiakkaiden tehokas palveleminen onkin nykyään helpompaa, kuin koskaan ennen. Voit yhdellä laadukkaalla ohjelmalla kontrolloida useista eri kanavista saapuvia yhteydenottoja. Enää ei siis tarvita montaa erillistä ohjelmaa.