FRESHMARKETER

Kattava markkinointiohjelmisto

freshmarketer logo

Pääominaisuudet:

 • Lähetä sähköpostit helposti
 • Parantaa tehokkuutta
 • Lisää asiakastyytyväisyyttä
 • Mahdollistaa lisämyynnin
 • Myyntifunnelin optimointi
 • Paljon integraatiomahdollisuuksia – Freshsales CRM
 • Heatmap – lämpökartat
 • Markkinoinnin automaatio
 • A/B testaus
 • Raportointi
 • Sähköpostieditori
 • Liidien pisteytys
 • Monipuolisuus

Siirry palveluntarjoajan sivulle (avaa uuden välilehden)

HYÖDYNNÄ ILMAINEN KOKEILU!

LATAA NYT JA KOKEILE ITSE

freshmarketer logo

Freshmarketer esittely

Freshmarketer on ohjelmisto, jonka avulla onnistuu markkinoinnin automaatio sekä konversio-optimointi. Sen avulla voi seurata asiakkaan koko elinkaarta aina ensimmäisestä verkkovierailusta ostoksen tekemiseen. Markkinoinnin automaation avulla taas tietyt tehtävät on mahdollista automatisoida, joten aikaa jää enemmän tuottavaan työhön.

Pääominaisuudet Heatmaps eli lämpökartat kävijöiden analysointiin, työvaiheiden automatisointi, A/B testaus, markkinointisuppilon optimointi, chrome lisäosa, ja kehittynyt sähköpostieditori.

Kokeile ilmaiseksi!

 

Miksi Freshmarketer?

Markkinoilta löytyy paljon erilaisia ohjelmistoja, jotka pyrkivät tarjoamaan samat työkalut, kuin Freshmarketer. Harva tosin pystyy yhtä kilpailukykyiseen hintaan tarjoamaan yhtä laajan kattauksen erilaisia työkaluja. Usein esimerkiksi heatmappien eli lämpökarttojen käytön mahdollistavan ohjelman joutuu hankkimaan erikseen, mutta Freshmarketerissa se on sisällytetty pakettiin.

 • Paljon hyödyllisiä ominaisuuksia
 • Tuo selkeästi lisäarvoa
 • Tehostaa myynnin ja markkinoinnin toimintaa
 • Korvaa monta erillistä työkalua

Miten Freshmarketer erottuu muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista?

Freshmarketer on ohjelmisto, jossa on kaikki tarvittava valmiina ja muita maksullisia työkaluja ei tarvitse hankkia. Eli se korvaa tukun muita työkaluja. Freshmarketer on myös mahdollista integroida Freshsalesin kanssa, joka on Freshworksin CRM-ohjelmisto. Integraatio markkinoinnin ja myynnin välillä tehostaa toimintaa ja purkaa niin monelle yrityksille ominaisen ja ongelmallisen siilorakenteen, jossa tieto ei kulje osastolta toiselle.

Parhaat ominaisuudet:

Kehittynyt sähköposti- ja laskeutumissivueditori

Nyt voit lähettää sähköpostit kätevästi suoraan Freshmarketerista. Tarjolla on paljon erilaisia pohjia ja toki sähköpostista voi myös tehdä juuri haluamansa näköisen WYSIWYG editorin avulla.  Eli what you see is what you get on rimpsu lyhenteen takana ja se tarkoittaa sitä, että tekeillä oleva sisältö näyttää samalta, kuin lopputulos.

Freshmarketerista löytyy myös kotisivueditori tai toiselta nimeltään laskeutumissivueditori, jonka avulla voit luoda helposti ja nopeasti uusia laskeutumisivuja aina tarpeen mukaan. Eli aina tietylle kampanjalle voit helposti luoda oman laskeutumissivun, johon voit ohjata vierailijat. Myös erilaisten lomakkeiden luonti onnistuu helposti.

Markkinoinnin automaatio

Freshmarketer tehostaa markkinointia ja muuta tekemistä, koska sen avulla voi automatisoida tietyt tehtävät. Mikäli esimerkiksi verkkokaupassa joku kerää tuotteet ostokoriin ja siirtyy kassalle, mutta ei sitten syytä tai toisesta teekään ostoksia, niin voit asettaa muistutussähköpostin lähtevän automaattisesti tietyn ajan päästä. Tai mikäli joku kirjautuu uutiskirjeen tilaajaksi tai jättää yhteydenottopyynnön, niin voit asettaa automaattisen tervetuloa-viestin lähtemää matkaan eli asettaa niin kutsun autoresponderin. Voit myös lähettää ostoksen tehneille ja listalle oleville asiakkaille automaattisesti sähköpostia, vaikka ilmoittaaksesi uudesta kampanjasta tai asiakastyytyväisyyteen liittyen.

A/B testaus

A/B testaus on välttämätöntä, jotta löytää toimivan tavan maksimoida konversiot. Eli kyseessä on testi, jossa verrataan eri muuttujia toisiinsa, jotta saadaan selville parhaiten toimiva asetus. Eli voidaan kokeilla erilaisia nappeja, värejä, sisältöjä, hintoja, otsikoita, CTA tekstejä, videoita, videoiden pituutta, kuvia, kuvien kokoa ja sijaintia ja paljon muuta. Myöskin funnelin eli myyntisuppilon analysointi on mahdollista. Testejä voi ajastaa ja segmentoida eri kampanjoiden perusteella.

Osa testausta on myös kätevät lämpökartat eli heatmapit, joiden avulla saa tärkeää tietoja siitä, että mitä kävijät verkkosivulla tekevät. Se auttaa UIX:n eli käyttäjärajapinnan suunnittelussa ja muokkaamisessa. Trendikkäämmin sitä kutsutaan palvelumuotoiluksi eli pyritään tekemään käyttäjäkokemuksesta mahdollisimman hyvä. Lämpökartan avulla voi esimerkiksi nähdä, että mitä kohtaa eniten sivulla klikataan tai miten kävijät scrollaavat eli selaavat sivua. Voit myös vertailla mobiiliversiota ja työpöytäversiota toisiinsa. Saattaa nimittäin olla, että kävijöiden käytös vaihtelee huomattavasti eri versioiden välillä, joten ne on molemmat syytä optimoida erikseen.

Testauksessa on syytä ottaa huomioon tilastollinen merkitsevyys eli testauksen luotettavuus. On myös tärkeää valita selkeät mittarit, joita lähdetään testaamaan. Kun on löydetty se parempi vaihtoehto, niin testausta ei silti suinkaan kannata lopettaa. Aina voi kehittää yhä parempia ja toimivampia variaatioita. Eli kun on karsittu se huonommin toimiva vaihtoehto, niin jäljelle jääneelle yritetään kehittää vielä parempia versioita yhdistämällä mainoksessa toimivia elementtejä ja luomalla uutta.

Muut ominaisuudet

Freshmarketerin avulla voi myös automaattisesti pisteyttää liidejä. Se helpottaa priorisointia ja parhaimmat liidit tulee huomioitua heti, kun taas ei kiireelliset sitten, kun aikaa niihin on. Freshmarketer mahdollistaa myös kuvapankin ylläpidon, joten voit sieltä suoraan helposti valita kuvia, joita haluat käyttää sähköposteissa tai laskeutumissivuissa. Kaiken edellä mainitun lisäksi tarjolla on paljon muitakin ominaisuuksia. Aloita ilmainen kokeilujakso jo tänään!

Apua saat myös suomeksi

Mikäli et ole varma, että miten homma toimii ja kaipaat apua, niin Suomen partneri Digitoimisto SEOSEON auttaa mielellään. Asiantuntijat tavoitat osoitteesta projektinhallinta.info

Freshmarketer tuotteet ja hinta

Freshmarketer asiakaspalveluohjelmisto on saatavilla kolmessa eri paketissa, joita ovat Sprout,Garden ja Estate. Hinnoittelu riippuu paketista sekä asiakaslistan koosta.

Siirry Freshmarketer.fi sivustolle!