TRUST ZONE VPN

Trust Zone VPN

Pääominaisuudet:

 • Kolmen päivän ilmainen kokeilu
 • Toimii kolmella laitteella samalla maksulla
 • P2P -lataus sallittu
 • Suoja Windows, Linux, Mac, iOS sekä Android laitteille
 • Edullinen
 • Rajoittamaton data
 • Ei asiakaslokeja

Trust Zone VPN

Trust Zone Esittely

Trust Zone VPN -palvelu perustettiin vuonna 2014 ja yritys sijaitsee Seychellien saarivaltiossa. Trust Zone tarjoaa kuluttajille edullisen VPN palvelun sekä yli 100 palvelinta 31 eri maassa. Palvelinverkosto ei siis ole kovin laaja kilpailijoihin nähden, mutta VPN-yhteys toimii nopeasti lähes kaikkiin sijainteihin.

Palvelun parhaita puolia ovatkin sen hinta, nopeus, helppokäyttöisyys sekä yksityisyys. Trust Zone ei pidä asiakaslokeja ja P2P-lataus on sallittua. Ainoa huonompi puoli on, että yhdellä tilauksella voi yhdistää maksimissaan 3 laitetta samanaikaisesti.

Uusilla asiakkailla on mahdollisuus kokeilla VPN-palvelun toimivuutta maksutta kolmen päivän ajan. Tämä maksuton kokeiluversio kuitenkin sisältää 1 gigan datasiirto rajoituksen, eikä sillä pääse käsiksi kaikkiin palvelimiin.

Tilaa Trust Zone verkkokaupasta

Trust Zone käyttö ja kokemukset

Me kokeilimme Trust Zonen toimivuutta ilmaisella kokeiluversiolla. Ohjelman lataus ja asennus tapahtuivat muutamassa sekunnissa, jonka jälkeen palvelu oli heti käytettävissä. VPN-ohjelman käyttö on helppoa ja VPN-yhteyden muodostaminen tai katkaisu tapahtuu yhtä nappia painamalla. Ohjelma myös ehdottaa servereitä, joiden kautta yhteys toimii parhaiten.

Ohjelman asetuksista löytyi myös automaattinen hätäkytkin (Kill Switch) mikä sulkee kaikki VPN-yhteyttä käyttävät sovellukset, mikäli yhteys sattuu pätkimään. Testijakson aikana emme huomanneet mitään ongelmia ohjelman toimivuudessa ja yhteydet pelasivat hyvin. Myös USA:n Netflix ja Hulu videopalvelut toimivat hyvin VPN-yhteyden kautta. Trust Zone kokemus oli kaiken kaikkiaan hyvä, vaikka käytössä olikin ilmainen kokeiluversio. Vaativampaan käyttöön ilmaisesta kokeilusta ei tosin ole, sillä 1 gigan datarajoitus tulee vastaan hyvin nopeasti.

Kyseessä on kuitenkin hyvä VPN-palvelu, joka on varmasti hintansa väärti. Ohjelman tietosuoja on huipputasolla, ja automaattinen kill switch pitää huolen siitä, että tiedot eivät joudu ulkopuolisten käsiin, vaikka yhteys sattuisi välillä katoamaan. Kolmen laitteen tuen vuoksi tämä VPN-palvelu ei kuitenkaan ole ideaali ratkaisu perhepaketiksi tai yrityskäyttöön.

Trust Zone paketit ja hinta

Trust Zone tarjoaa asiakkailleen kolme eri pituista VPN-pakettia. Kaikki ohjelmat sisältävät samat ominaisuudet, mutta hinta vaihtelee paketin pituuden mukaan.

1 kuukauden jakso hintaan $6,99

3 kuukauden jakso hintaan $14,85 / kk (4,95$ / kk)

12 kuukauden jakso hintaan $39,95 (3,33 $ / kk)

Trust Zone on yksi tämän hetken edullisimpia VPN-palveluja yhdessä kotimaisen F-Secure Freedomen kanssa. Trust Zonen sopimuksen voi kuitenkin tehdä myös kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan, kun monet tarjoavat vaihtoehdoksi puolen vuoden tai vuoden sopimusjaksoja. Tällä hetkellä Trust Zone tarjoaa myös kolmen päivän ilmaista kokeilujaksoa kaikille uusille asiakkaille. Ilmainen kokeilujakso on kuitenkin rajoitettu ja sillä voi siirtää maksimissaan gigan verran dataa.

Maksutavat

Mikäli mielenkiinto heräsi Trust Zone VPN-palveluun, niin sen voi hankkia omakseen luottokorteilla, kuten Visalla, Master Cardilla tai American Express kortilla. Maksun voi suorittaa myös PayPal tai QIWI nettilompakon kautta. Myös Bitcoin kryptovaluutta kelpaa maksuvälineeksi.

Trust Zone ominaisuudet

Trust Zone VPN -palvelu sisältää pääsääntöisesti samat ominaisuudet, kuin kaikki muutkin tämän hetken parhaat VPN-palvelut. Näihin ominaisuuksiin lukeutuvat:

 • Ei lokitietoja: Trust Zone ei pidä kirjaa siitä, millä sivuilla heidän asiakkaansa surffailevat. Ainoa tallennettu tieto on se, kuinka paljon dataa palvelun kautta siirretään. Tätä tietoa käytetään palvelun parantamiseen.
 • P2P -lataukset: Palvelu ei rajoita millään tapaa P2P -latauksia.
 • Rajoittamaton data: VPN-yhteys ei ole millään tapaa rajoitettu datan tai nopeuden mukaan, vaan asiakas saa käyttää palvelua niin paljon kuin haluaa. Ainoastaan ilmainen 3 päivän kokeilujakso sisältää 1 gigan tiedonsiirto rajoituksen.
 • Yksityisyys: Koska lokitietoja ei tallenneta ja yhteys kulkee suojatun VPN-yhteyden kautta, niin internet palveluntarjoajasi ei saa koskaan tietää mitä teet netissä. Suojattu yhteys estää myös hakkereita pääsemästä käsiksi lähetettyyn ja vastaanotettuun tietoon.

Sijainnit / Serverit

Trust Zone VPN -palvelun palvelinverkosto ei ihan ole siitä suurimmasta päästä, mutta valinnanvaraa toki löytyy paljon. Tällä hetkellä yrityksellä on 123 nopeaa serveriä 72 eri kaupungissa, 31 eri maassa. Euroopasta servereitä löytyy 26, Aasiasta 5, Afrikasta 1, Pohjois-Amerikasta 31, Etelä-Amerikasta 1 ja Oseaniasta 7 kappaletta.

Tuetut käyttöjärjestelmät sekä laitteet

Trust Zone VPN -palvelun voi asentaa Windows-, Linux- sekä Mac-tietokoneiden lisäksi myös muille alustoille. VPN toimii myös reitittimillä, jotka tukevat OpenVPN tai L2TP/IPSec VPN -ohjelmistoa. Mobiililaitteilla VPN toimii Android- sekä iOS käyttöjärjestelmillä.

Asiakaspalvelu

Trust Zonen asiakaspalvelu ei ole siitä parhaimmasta päästä, sillä asiakaspalvelu on tavoitettavissa ainoastaan maanantaista perjantaihin kello 09:00 – 19:00 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi ainoastaan ottaa yhteyttä verkkosivujen lomakkeen kautta tai sähköpostitse, eli live asiakastukea ei ole saatavilla.

Miksi valita Trust Zone?

Trust Zone on loistava pienen budjetin VPN-palvelu, joka sopii hyvin elokuvien ja sarjojen suoratoistoon esimerkiksi Netflix sekä Hulu palveluista. Trust Zone pitää huolta asiakkaidensa yksityisyydestä, eivätkä he pidä kirjaa asiakkaidensa tekemisistä. VPN-ohjelman hätäkytkin varmistaa vielä sen, että oma IP-osoite pysyy varmasti turvassa ulkopuolisilta. Yrityksellä on kohtalaisen hyvä palvelinverkosto ja VPN-yhteys toimii moitteettomasti kaukaisempiinkin sijainteihin. Ohjelma myös toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla, kuten Windows-, Mac-, Linux-, iOS- sekä Android -käyttöjärjestelmissä.

Yhteenveto

Kokonaisuutena Trust Zone on luotettava ja edullinen VPN-palvelu. Ohjelma on todella vaivaton asentaa ja sen käyttö on helppoa. Sijaintien vaihtaminen käy kätevästi nappia painamalla ja ohjelman automaattinen hakutoiminto etsii aina parhaimman serverin.

Trust Zone on kasvanut viime vuosina yhdeksi parhaimmista VPN-palveluista, ja tulevaisuudessa on varmasti odotettavissa lisää servereitä sekä nopeampia yhteyksiä. Palvelun heikompana puolena on sen vaikeasti tavoitettava asiakaspalvelu sekä ainoastaan 3 laitteen tuki. Muuten kyseessä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palvelu. Suosittelemmekin kokeilemaan Trust Zonen toimivuutta ilmaiseksi kolmen päivän kokeilujaksolla.

Tilaa Trust Zone verkkokaupasta