PUREVPN

PureVPN

Pääominaisuudet:

 • Käyttöoikeus viidelle laitteelle
 • Yli 750 palvelinta
 • Serverit 141 maassa
 • Pysäytyskytkin (Kill Switch)
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • Yhteensopiva yli 50 alustan kanssa
 • 24h, 7pv/viikko, 365pv/vuosi asiakastuki

PureVPN

PureVPN Esittely

PureVPN on yksi vanhimpia VPN-palveluntarjoajia, sillä se aloitti toimintansa jo vuonna 2006. Yritys on ollut toiminnassa siis yli 10 vuotta ja sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa luottavat tähän VPN-palveluun.

PureVPN tarjoaa luotettavan ja ehkäpä maailman laajimman palvelinverkoston, sillä palvelimia löytyy yli 750 kappaletta 141:stä eri maasta. Palvelimien määrän lisäksi PureVPN tarjoaa tietenkin hyvät yhteydet sekä erinomaisen asiakastuen.

Tilaa PureVPN verkkokaupasta

PureVPN käyttö ja kokemukset

PureVPN palvelun aloittaminen on todella yksinkertaista, niin kuin muillakin hyvillä palveluilla. Ensin valitaan itselle sopiva paketti ja maksutapa. Tämän jälkeen sähköpostiin saapuu tiedot, joilla pääsee kirjautumaan verkkosivujen jäsenalueelle. Kirjautumisen jälkeen ohjelma täyty ladata ja asentaa. Tässä kesti ainoastaan muutama minuutti, jonka jälkeen ohjelma on avattavissa.

Ohjelma tarjoaa viisi erilaista palvelua, jotka voi valita oman käyttötarkoituksen mukaan. Vaihtoehdoista löytyvät Stream, Internet Freedom, Security / Privacy, File Sharing sekä Remote / DEDI IP. Ohjelman asetuksista voi muuttaa myös eri suojausprotokollia.

Me testasimme ohjelman toimivuutta niin Steaming, kuin Security asetuksilla. Ensimmäisenä täytyi valita sijainti, joita todellakin löytyi valtava määrä. Ensimmäisenä testasimme USA:n servereitä sekä Netflixin toimivuutta. Kaikki toimi hyvin, ja yhteys pelasi moitteettomasti. Myös Euroopan serverit pelasivat todella hyvin. Aasian servereihin, kuten Vietnamin serveriin yhdistämisessä kesti hieman pidempään ja yhteys oli melko hidas. Kaiken kaikkiaan servereiden toimivuus oli kiitettävällä tasolla, lukuun ottamatta joitakin Aasian servereitä. Huomasimme kuitenkin testin aikana DNS ja IP-vuotoja, joten ohjelma ei täysin takaa yksityisyyttä, josta annamme ohjelmalle pitkän miinuksen.

PureVPN kokemukset servereiden nopeuden ja käytön mukaan ovat kaiken kaikkiaan hyvät, mutta tietovuodot pudottavat arvosanaa kuitenkin merkittävästi. Voimmekin suositella ohjelmaa niille, joille yksityisyys ei ole niin merkittävä asia.

Tuotteet ja hinta

PureVPN palvelusta on saatavilla kolme eri mittaista sopimuspakettia. Kaikki paketit sisältävät samat ominaisuudet ja niille tarjotaan lisäksi 7 päivän rahat takaisin -takuu.

1 kk hintaan 10,95$

6 kk hintaan 8,95$/kk

24 kuukautta hintaan 2,95$/kk

PureVPN on kokonaisuutena siis melko kallis, ellei sopimusta halua tehdä 2 vuodeksi kerrallaan.

Maksutavat

PureVPN tarjoaa valtavan määrän eri maksutapoja, tosin suomalaisille monet näistä maksutavoista voivat olla hieman tuntemattomampia. Luottokorteista maksutavaksi kelpaavat, Visa, Discover Card, American Express sekä Master Card. Palvelun voi ostaa myös PayPal tai Skrill nettilompakon kautta. PureVPN hyväksyy maksuvälineeksi myös Bitcoinin sekä muut kryptovaluutat. Maksun voi suorittaa myös normaalilla pankkisiirrolla, mutta sen käsittelyssä kestää yleensä useita päiviä.

PureVPN ominaisuudet

PureVPN palvelussa on näppäriä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista palveluntarjoajista.

 • Antivirus: PureVPN ei ainoastaan salaa ja turvaa tietoliikennettäsi, vaan siitä löytyy myös oma Antivirus ohjelma. Antivirus tuo lisäturvaa haittaohjelmia vastaan, joita voi vahingossa tulla koneelle VPN-palvelusta huolimatta. Yhdellä tilauksella saa siis VPN:n lisäksi myös Antivirus ohjelman.
 • Yhteensopiva yli 50 alustan kanssa: Palvelu toimii tietokoneiden lisäksi älypuhelimilla, reitittimillä sekä mediantoistolaitteilla.
 • Split Tunneling: Jaettu tunnelointi mahdollistaa VPN-yhteyden muodostamisen ainoastaan yhteen ohjelmaan, kun muu netinkäyttö jatkuu täydellä nopeudella ilman VPN-yhteyttä.
 • Globaali palvelinverkosto: PureVPN -palvelulla on tällä hetkellä palvelimia 141 maassa, joten yhteyden voi muodostaa mihin maanosaan tahansa.

Palvelimien ja sijaintien määrä

PureVPN -palvelun palvelinverkosto on ehkäpä tämän hetken suurin. Yrityksellä on nimittäin yli 750 palvelinta 141 eri maassa. Euroopassa palvelimia on 40:ssä eri maassa, Pohjois-Amerikassa 20:ssä, Keski-Amerikassa kahdessa, Etelä-Amerikassa yhdeksässä, Oseaniassa kahdessa, Aasiassa 31:ssä ja Afrikassa 15 eri maassa.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet

PureVPN on yhteensopiva lukuisten eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa. Ohjelma toimii Windows-Linux sekä Mac -tietokoneilla sekä Android ja iOS -laitteilla. Näiden laitteiden lisäksi ohjelma on yhteensopiva pelikonsolien, älytelevisioiden, Chromecastin, reitittimien sekä monien muiden laitteiden kanssa. Tuettuja alustoja on yli 50 ja PureVPN asiakastuesta löytyvät asennusohjeet kaikille alustoille.

Asiakastuki

PureVPN asiakastuki on saatavilla vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä sivuilta löytyvän live-chatin kautta tai sähköpostitse. Verkkosivuilta löytyy myös todella laaja tietokanta. Tietokannasta voi etsiä tarvitsemansa tiedon hakukentän kautta, tai etsiä tiedon FAQ-osiosta. Tästä tietokannasta löytyvät myös ohjelman asennusohjeet kaikille tuetuille alustoille.

Me testasimme Live-Chatin toimivuutta ja saimme asiakastukihenkilön linjan päähän noin minuutin odottelun jälkeen. Saimme myös vastauksen kysymykseemme nopeasti ja ammattitaitoisesti. Joten ainakin meidän kohdallamme asiakastuki pelasi moitteettomasti.

Miksi PureVPN?

PureVPN on erinomainen valinta jo pelkästään sen laajan palvelinverkoston vuoksi. Tämä VPN-palvelu sopiikin hyvin niille, jotka matkustelevat paljon ja tarvitsevat sen vuoksi useita eri servereitä luotettavan yhteyden muodostamiseen. Nopeudeltaan PureVPN ei ihan yllä kärkikastiin, mutta VPN-yhteys riittää kuitenkin videoiden suoratoistoon sekä netin selaamiseen vallan mainiosti.

Yhteenveto

PureVPN on yksi pisimpään markkinoilla olleita VPN-palveluita, sillä se aloitti toimintansa jo vuonna 2006. Palvelu on käyttäjäystävällinen ja toimiva, vaikkakin yhteysongelmia esiintyy joillakin servereillä. Muutamien ongelmien, kuten IP- ja DNS-vuotojen vuoksi ohjelma ei kuitenkaan takaa täyttä yksityisyyttä. Normi käyttäjälle tästä ei koidu ongelmia, mutta esimerkiksi P2P -latauksessa palveluntarjoaja voi saada selville, mitä käyttäjä netissä tekee.

Jos tarvetta on edulliselle ja hyvälle VPN-palvelulle, eikä täysi yksityisyys ole tärkeä asia, niin kahden vuoden mittainen sopimusjakso PureVPN palvelusta on hyvä tarjous. Jokaisella tuotteella on 7 päivän rahat takaisin -takuu, joten jos ongelmia ilmenee, niin tuotteesta saa rahat takaisin.

Tilaa PureVPN verkkokaupasta