F-SECURE FREEDOME VPN

F-Secure Freedome VPN

Pääominaisuudet:

 • Nopea VPN-yhteys
 • 3-7 laitteelle samalla vuosimaksulla
 • 28 serverin sijaintia
 • Sovellukset: iOS, Android, Mac, Windows
 • Edullinen VPN-palvelu
 • 5 päivän ilmainen kokeilu
 • Helppokäyttöinen

F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN esittely

Kotimainen F-Secure on jo pitkään ollut yksi maailman johtavista virusturvan ja verkkoturvallisuuden tarjoajista, siksipä heidän Freedome VPN onkin varmasti turvallinen valinta. Ohjelmisto on todella simppeli käyttää ja sen hinta on muihin palveluihin nähden huokea.

Uudet asiakkaat voivat kokeilla Freedome VPN-ohjelman toimivuutta ilmaiseksi viiden päivän ajan ilman rekisteröitymistä. Ilmaisen kokeilun jälkeen paketin voi ostaa itselleen 4,16 euron kuukausihintaan. Viiden laitteen suojauksen saa hintaan 4,99€ ja seitsemän laitteen 6,66€ kuukausihintaan. Kyseessä on siis edullinen VPN-palvelu.

F-Secure tarjoaa uusille rekisteröityneille asiakkaille 30 päivän rahat takaisin -takuun. Eli mikäli tuotteeseen ei ole tyytyväinen, niin rahat palautetaan asiakkaan tilille.

Freedome VPN käyttö

F-Secure Freedome VPN-ohjelma on todella helppokäyttöinen, sillä kaikki toiminnot ovat yhden napin alla. Käyttäjä voi itse valita milloin tarvitsee suojausta, ja ohjelmasta näkee, kuinka paljon liikennettä on suojattu ja kuinka monta haitallista sivustoa on estetty. Sijainnin vaihtaminen sujuu muutamassa sekunnissa eikä VPN-yhteys takkua. Ohjelman käyttöliittymä on kevyt eikä se rasita konetta. Kaikki toimii siis todella sulavasti ja yksinkertaisesti.

Saatavilla olevat Freedome VPN paketit ja hinta

Freedome VPN on saatavilla ainoastaan vuoden sopimusjaksoilla ja jokaisen paketin hinta riippuu siitä, kuinka monelle laitteelle se tarvitaan. Yhdelle henkilölle paras ratkaisu on kolmen laitteen suojaus, sillä se riittää tietokoneen, puhelimen sekä tabletin suojaukseen. Perhepaketiksi soveltuu hyvin puolestaan viiden, seitsemän tai useamma laitteen VPN paketti.

Yhdelle laitteelle hinta on 35,90 € vuodessa eli 2,99 € kuukaudessa

Siirry F-Securelle

Kolmelle laitteelle hinta on 39,90 € vuodessa eli 1,11 € kuukaudessa per laite

Siirry F-Securelle

Viidelle laitteelle hinta on 47,90 € vuodessa eli 0,79 € kuukaudessa per laite

Siirry F-Securelle

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi virustorjuntaohjelmiston kannassa

Kokeile

Maksutavat

Kotimaisena yrityksenä F-Secure tarjoaa palvelun ostoon helpot maksutavat. Freedomen voi ostaa suoraan F-Securen verkkosivuilta verkkopankkimaksulla kaikista suomen pankeista. Maksun voi suorittaa myös yleisimmillä luottokorteilla, tilisiirtona tai PayPal nettilompakon kautta. Suomalaisille asiakkaille maksutavat ovat siis todella helpot.

Mitä ominaisuuksia Freedome sisältää?

F-Secure Freedome VPN sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Yksityisyys: Hakkerit, mainostajat, valtio tai oma internet-palveluntarjoaja eivät näe mitä teet verkossa. Oma IP-osoitteesi pysyy piilossa kaikilta vierailemiltasi sivuilta. F-Secure ei myöskään pidä asiakaslokeja.
 • Pääsy estettyyn sisältöön: F-Secure VPN mahdollistaa maarajoitetun sisällön katsomisen, muuttamalla virtuaalista sijaintia. Näin voi katsoa esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflix tarjontaa.
 • Wi-Fi Suojaus: Suojaamattomissa julkisissa verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä tietoihin käsiksi. Freedome VPN suojaa laitteet mahdollisilta tietojenurkinta yrityksiltä.
 • Turvallinen nettiselaus: Freedome estää kolmansien osapuolten seurantasivustot ja haitalliseksi luokitellut sivustot. Tämä estää mainostajia tekemästä rahaa käyttäjän tietosuojan kustannuksella.

Freedome Tracker Mapper

Muista palveluista poiketen F-Secure Freedome VPN -palvelussa on Tracker Mapper -ominaisuus, joka esittää kaikki torjutut seurantayritykset interaktiivisella kartalla. Tracker Mapperin voi laittaa päälle koska haluaa ja se tallentaa seurantayrityksiä 24 tunnin ajan. Interaktiivisesta kartasta voi katsoa, mitkä sivustot yrittävät seurata toimiasi ja kohdentaa sinulle hintoja sekä mainontaa. Tracker Mapper onkin mielenkiintoinen lisä Freedome VPN -palveluun, sillä seurantayrityksiä voi tulla yllättäviltäkin sivustoilta.

Freedome sijainnit / palvelimet

Freedome ei ole ihan sitä ykköskastia sijaintien määrän suhteen, sillä tällä hetkellä tarjolla on yhteensä 28 eri palvelinta. Euroopasta sijainteja on mukana 15 kappaletta, Aasiasta 3, Oseaniasta 1 ja Pohjois-Amerikasta 9 kappaletta. Määrä ei kuitenkaan tässä tapauksessa korvaa laatua, sillä kaikkien sijaintien kautta VPN-yhteys toimii erittäin nopeasti.

Yhteensopivuus

Freedome VPN toimii lähestulkoon kaikissa laitteissa. Ohjelman voi asentaa Windows- sekä Mac-tietokoneille, kunhan koneiden käyttöjärjestelmät ovat Windows 7, OS X 10.10 tai tätä uudemmat. Tietokoneiden lisäksi VPN toimii uusimmissa Android sekä iOS käyttöjärjestelmän mobiililaitteissa. Linux käyttöjärjestelmälle Freedome ei kuitenkaan vielä ole saatavilla. Android- sekä iOS-laitteille VPN-ohjelman voi hankkia suoraan Google Play kaupasta tai App Storesta.

Asiakaspalvelu

Freedome VPN-ohjelman asiakaspalvelun tavoittaa F-securen sivuilta. Suoraa painiketta asiakastuen tavoittamiseksi ohjelmasta ei siis löydy, mutta tästä ei suurta haittaa ole, sillä F-Securen asiakaspalvelu on kerrassaan mahtavalla tasolla. Jouduin turvautumaan asiakastukeen, koska itse sähläsin ohjelman asennuksen ja rekisteröinnin kanssa. Kerroin asiakastukihenkilölle ongelmastani ja hän korjasi sen noin kahdessa minuutissa. Vastaavaa nopeutta ja tehokkuutta asiakaspalvelun suhteen en ollut koskaan aiemmin kokenut minkään muun palvelun kanssa. F-Secure saakin täydet pisteet ja papukaijamerkin asiakaspalvelun nopeudesta, ystävällisyydestä sekä tehokkuudesta. Kotimaisena yrityksenä asiakaspalvelu toimii tietenkin täysin suomeksi, mikä helpottaa mahdollisten ongelmien ratkaisua monille henkilöille.

Miksi F-Secure Freedome VPN on hyvä valinta?

Suomalainen F-Secure on tunnettu ja hyvämaineinen yritys verkkoturvallisuuden saralla. F-Secure on suojannut kymmeniä miljoonia ihmisiä ympäri maailman verkkohyökkäyksiltä jo yli 25 vuoden ajan ja he kehittävät tuotteidensa tietoturvaa jatkuvasti. Tästä syystä Freedome VPN -ohjelman suojaus on aina ajan tasalla eikä tietoturva aukkoja ole. Ohjelmassa ei myöskään ole datakattoa ja tiukat yksityisyydensuojalait takaavat sen, että kukaan ei pääse tietoihisi käsiksi. F-Secure ei myöskään pidä lokeja asiakkaidensa tekemisistä. Freedome toimii erinomaisen hyvin ja sen käyttöliittymä on yksinkertainen, sillä kaikki toiminnot ovat yhden napin alla.

F-Secure Freedome VPN on myöskin yksi tämän hetken edullisimpia palveluita ja halvimmallakin paketilla voi suojata peräti kolme laitetta. Tässä kohtaa voi todeta, että halvalla voi saada myös hyvää. F-Secure kannattaa valita myös kotimaisuuden vuoksi, sillä sen tilaaminen tapahtuu helposti nettipankin välityksellä ja asiakastuki toimii suomeksi. Kotimaisella valinnalla tuet myös Suomalaisia yrityksiä.

Yhteenveto

Freedome on kaiken kaikkiaan yksi parhaista, tai ellei jopa paras VPN-palvelu. Ohjelma tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen ja se toimii loistavasti tietokoneissa sekä uusimmissa älypuhelimissa. Freedome VPN hinta on edullinen, mutta tilaus pitää tehdä kuitenkin vähintään vuodeksi. Tarjolla on kuitenkin 5 päivän ilmainen kokeilujakso sekä 30 päivän rahat takaisin takuu, joten ohjelman toimivuutta voi kokeilla huoletta kuukauden päivät ennen lopullista ostopäätöstä. Sijainteja / palvelimia saisi mielellään olla enemmänkin, mutta VPN-yhteys toimii kuitenkin todella nopeasti jokaiseen tämän hetkiseen sijaintiin.

F-Secure Freedome VPN on siis varma valinta yksityisyyden suojaamiseen niin kotiin, kuin yrityskäyttöönkin ja se tarjoaa varmasti vastinetta rahalle. Freedomea kokeiltuasi, et varmasti tule pettymään, sillä kaikki sen ominaisuudet ovat huipputasolla.

Siirry F-Securen sivustolle