EXPRESSVPN

ExpressVPN

Pääominaisuudet:

 • Palvelimet jopa 94 maassa
 • Loistava 24h asiakaspalvelu
 • Nopeat yhteydet
 • Toimii kaikilla laitteilla (PC, MAc, Linux, iOS, Android)
 • Palkitseva ”kutsu kaveri” -ohjelma
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
 • Helppokäyttöinen ohjelmisto
 • Melko hintava ja palvelu vain englanniksi

Valitse ExpressVPN:n sijasta, paras VPN

NordVPN-logo-300-124

Vertailumme paras VPN on NordVPN.

Lue arvostelu tai

Siirry NordVPN sivustolle

ExpressVPN

ExpressVPN esittely

ExpressVPN perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen se on tullut tunnetuksi nopeasta ja turvallisesta VPN-yhteydestä sekä huipputason asiakaspalvelusta. Yrityksen palvelinverkosto on todella laaja ja heillä onkin yli 1000 palvelinta 94:ssä eri maassa.

Tätä nykyä ExpressVPN on saatavilla lähes jokaiseen laitteeseen, kuten tietokoneisiin, älypuhelimiin, tabletteihin, pelikonsoleihin sekä mediantoistolaitteisiin.

Ammattitaitoinen ja nopea asiakaspalvelu, laaja palvelinverkosto sekä VPN:n asentaminen useisiin eri laitteisiin tekeekin ExpressVPN palvelusta yhden markkinoiden parhaista.

Yritys on ylpeä tuotteestaan, joten he lupaavat kaikille uusille asiakkaille 30 päivän rahat takaisin-takuun, ilman kysymyksiä. Tuotetta voi siis kokeilla kuukauden verran ja halutessaan lopettaa tilauksen, jonka jälkeen rahat maksetaan mukisematta takaisin asiakkaalle. Yhdellä tilauksella VPN-yhteyden saa kolmelle laitteelle.

Tilaa ExpressVPN verkkokaupasta

 

ExpressVPN käyttö ja kokemukset

ExpressVPN ohjelman asennus tapahtuu muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ohjelma on heti käyttövalmis. Windows versiossa tarvitsee vain valita sijainti, painaa yhdistä painiketta ja VPN on välittömästi toiminnassa. Ohjelman asetuksista löytyy myös Kill Switch, joka sammuttaa kaikki nettiä käyttävät ohjelmat, mikäli VPN-yhteys jostain syystä katkeaa.

Ohjelman käyttö on siis todella helppoa ja sen käyttöliittymä on kevyt. Meidän kokemukset ExpressVPN ohjelman käytöstä ovat hyvät. Ohjelma toimi tasaisesti eikä meillä ollut ongelmia VPN-yhteyden muodostamisen suhteen. VPN-yhteys oli hyvä, ja nopeus hidastui ainoastaan hieman, kuin ilman VPN yhteyttä. Testasimme tietokoneversion toimivuutta Windows 10 käyttöjärjestelmällä.

ExpressVPN hinta

ExpressVPN paketin voi hankkia kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan. Paketin hinta riippuu siitä, kuinka pitkään sopimuskauteen on valmis sitoutumaan. Yhdellä tilauksella voi suojata maksimissaan 3 laitetta kerrallaan.

1 kuukauden sopimusjakso 12,95 $ / kk

6 kuukauden sopimusjakso 59,95 $ (9,99 $ / kk)

12 kuukauden sopimusjakso 99,95 $ (8,32 $ /kk)

ExpressVPN on hintansa puolesta muita palveluita kalliimpi, etenkin jos palvelun hankkii itselleen kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi.

Maksutavat

Suomalaiset voivat ostaa ExpressVPN -palvelun seuraavilla luottokorteilla: Visa, Master Card, American Express sekä Visa Electron.

Oston voi suorittaa myös PayPal tai WebMoney nettilompakon kautta. Myös Bitcoin kryptovaluutta kelpaa maksuvälineeksi.

ExpressVPN ominaisuudet

ExpressVPN -palvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Maarajoitusten sekä sensuurin kiertäminen: Ohjelma tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia kaikesta internetin tarjonnasta. Laajan palvelinverkoston ansiosta, esimerkiksi Netflix-sarjat sekä elokuvat ovat saatavilla myös muista maista.
 • VPN-nopeus testi: Ohjelmassa on sisäänrakennettu nopeustesti, jota käyttämällä näkee helposti, millä palvelimella saa nopeimman VPN-yhteyden.
 • Sovellukset jokaiselle laitteelle: ExpressVPN ohjelmalla on oma sovelluksensa Windowsille, Macille, Linuxille, Reitittimille ja iOS sekä Android käyttöjärjestelmän mobiililaitteille.
 • VPN Split Tunneling: Tämä ominaisuus mahdollistaa VPN-yhteyden käytön vain tietyissä laitteen ohjelmissa.
 • Ei asiakaslokeja: ExpressVPN ei koskaan tallenna asiakkaiden lokitietoja. Tämä takaa täyden anonymiteetin netissä.

Palvelimien / Sijaintien määrä

ExpressVPN -palvelulla on tällä hetkellä palvelimia 145 kaupungissa 94 eri maassa. Euroopasta palvelimia löytyy Suomen, Ruotsin, Norjan sekä Venäjän lisäksi 45:stä muusta Euroopan maasta.

Aasiassa palvelimia on 20 eri maassa, Afrikassa ja Lähi-Idässä 13 eri massa ja Amerikan mantereella palvelimia löytyy 15 eri maasta. VPN-palvelinverkosto on siis todella kattava.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet

Palvelun toimii lukuisilla eri laitteilla. Tietokoneista ohjelma toimii Windows, Mac, Linux sekä Chromebook käyttöjärjestelmillä.

Mobiililaitteista ExpressVPN toimii Android, iOS, Amazon Kindle Fire sekä Barnes Noble Nook HD laitteilla.

Reitittimistä ohjelma tukee ainakin seuraavia laitevalmistajia: Asus, DD-WRT, D-Link, Linksys, Netduma, Netgear, Sabai, Tomato ja TP-Link.

VPN-yhteys toimii myös joissain mediatoistimissa sekä pelikonsoleissa, kuten Amazon Fire TV, Apple TV, Boxee Box, Chromecast, Playstation 4, Playstation 3, Roku, WD TV Live, Xbox One sekä Xbox 360.

Asiakaspalvelu

ExpressVPN -palvelun asiakastuki on ehdottomasti yksi tämän hetken parhaita. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä Live Chatilla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Testasimme asiakaspalvelun nopeutta ja saimme asiakastukihenkilön linjan päähän saman tien. Asiakastukihenkilö vastasi kysymyksiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tämänkaltaisesta asiakaspalvelusta voi moni muukin sivusto ottaa oppia.

ExpressVPN sivustolta löytyy myös FAQ osio, josta löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Samaiselta sivulta löytyvät myös asennusohjeet eri laitteille. Valitettavasti asiakastuki sekä FAQ -osio ovat ainoastaan englanniksi.

Mikä tekee ExpressVPN palvelusta ostamisen arvoisen?

ExpressVPN on tarjonnut luotettavaa ja turvallista VPN-yhteyttä jo vuodesta 2009 lähtien. He ovat yksi markkinoiden parhaista VPN palveluntarjoajista ja heidän asiakaspalvelunsa on sitä parasta A-ryhmää.

VPN-palvelimien määrä on loistavalla tasolla ja palvelimia löytyy jo 94:stä eri maasta. Yhteydet toimivat nopeasti ja sijainnin vaihtaminen sujuu helposti nappia painamalla. Ohjelman sisäänrakennettu Kill Switch lisää turvallisuutta, eikä oma oikea IP-osoite joudu koskaan kenenkään tietoon. Ohjelmalla onnistuu maaestojen kiertäminen ja USA:n Netflix tarjonnan katsominen onnistuu helposti tämän VPN-palvelun avulla. Myös P2P-latauksia voi suorittaa huoletta, sillä ExpressVPN ei koskaan pidä lokitietoja asiakkaidensa tekemisistä.

Palvelu on tällä hetkellä yksi markkinoiden kalleimmista, mutta 24/7 asiakastuki, palvelimien määrä sekä ohjelman sulava käyttöliittymä antavat korkean hinnan anteeksi.

Yhteenveto

ExpressVPN on eittämättä yksi tämän hetken parhaista VPN-palveluista. Yritys tarjoaa loistavan asiakastuen sekä yli 1000 serveriä 94 eri maassa. Ohjelman ainoa heikko puoli onkin sen hinta ja ainoastaan kolmen laitteen tuki. Pelkään peruskäyttöön tätä tuotetta ei voi hintansa puolesta suositella, mutta vaativampaan käyttöön, kuten P2P lataukseen ExpressVPN sopii erinomaisesti. VPN-yhteyden voi asentaa tietokoneiden lisäksi, myös mobiililaitteille, reitittimille sekä mediantoistolaitteille, joten jos tarvitset VPN yhteyttä esimerkiksi pelikonsoliisi, niin ExpressVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Tilaa ExpressVPN verkkokaupasta