CYBERGHOST VPN

CyberGhost VPN Arvostelu

Pääominaisuudet:

 • Palvelimia lähes 3000
 • Sijainteja 60
 • Suojaa 7 laitetta yhdellä tilauksella
 • Suosituimmat suoratoistopalvelut yhden klikkauksen takana
 • Erittäin helppokäyttöinen
 • Toimii kaikilla laitteilla
 • Tehokas 256-bit AES-salaus
 • Automaattinen Kill Switch
 • Mainosten esto
 • Nopeat yhteydet
 • 45 päivän rahat takaisin takuu
CyberGhost VPN

TuoteHintaTarjouslinkki
CyberGhost 12 + 6 kk 2,75 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 6 kk 7,99 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 1 kk 11,99 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>

CyberGhost VPN esittely ja kokemuksia

CyberGhost on romanialainen VPN-palveluntarjoaja, joka aloitti toimintansa vuonna 2011. Nykyään ohjelmistokehitystä tehdään kuitenkin myös Saksassa.

CyberGhost on parantanut palveluaan huomattavasti viimeisten vuosien aikana, minkä vuoksi se on noussut VPN-palveluntarjoajien kärkikastiin. Muun muassa arvostettu VPN-Suomi.fi -sivusto on rankannut kyseisen palvelun tämän hetken parhaaksi.

VPN-palvelimia löytyy tällä hetkellä yli 5740 kappaletta ja sijainteja on yhteensä jopa 112, 90 eri maassa. Yritys ei pidä asiakkaistaan lokitietoja, mikä tarkoittaa sitä, että netin selaaminen tapahtuu palvelun avulla täysin anonyymisti.

Yhdellä tilauksella voi suojata kerralla seitsemän eri laitetta ja ohjelma on yhteensopiva useimpien eri käyttöjärjestelmien kanssa.

Uusille asiakkaille CyberGhost tarjoaa 14-45 päivän tyytyväisyystakuun.

Katso kaikki tarjoukset

 

CyberGhost käyttö ja kokemukset

CyberGhost asennus tapahtuu ketterästi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen se on valmis käytettäväksi. Windowsilla ohjelma pyörii mallikkaasti ja ohjelman käyttöliittymä on todella kevyt.

Ohjelman päänäkymä käsittää 6 eriväristä ruutua, joiden kautta voi suorittaa haluttuja toimintoja. Unblock streaming ominaisuus esimerkiksi etsii parhaimmat palvelimet suoratoistoon ja Torrent Anonymously ominaisuuden kautta löytää parhaimmat ja turvallisimmat serverit tiedostojen lataukseen. Käyttö on siis todella helppoa ja kaikki tapahtuu parilla hiiren klikkauksella.

Meidän testiryhmämme kokemukset CyberGhost VPN -palvelusta olivat kaiken kaikkiaan erinomaiset. VPN-yhteydet pelaavat loistavasti melkeinpä kaikkien sijaintien kautta, ja ohjelma on todella helppokäyttöinen.

Ohjelmassa emme huomanneet myöskään vuotoja testiemme yhteydessä, joten salaus toimii ja asiakkaiden yksityisyys on varmasti turvassa.

CyberGhost VPN hinta ja tarjoukset

CyberGhost VPN-palvelun hinta riippuu sopimuskauden pituudesta, ihan kuten monella muullakin VPN-palveluntarjoajalla. Mitä pidemmän sopimuksen tekee, niin sitä edullisempi paketti on kyseessä. Yhdellä tilauksella voi suojata kerralla 7 laitetta.

 • 1 kuukauden sopimusjakso 11,99 €
 • 6kk sopimusjakso 7,99 € / kk
 • Vuoden sopimusjakso nyt ainoastaan 2,75 € / kk

HUOM! Tarjoushinnat vain meidän linkkien kautta! Tajoukset vaihtelevat, joten suosittelemme seuraamaan linkkiä ja katsomaa tämän hetkisen tarjouksen.

TuoteHintaTarjouslinkki
CyberGhost 12 + 6 kk 2,75 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 6 kk 7,99 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 1 kk 11,99 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>

CyberGhostin tarjoaa paketeille 14-45 päivän rahat takaisin takuun, eli mikäli ohjelman toimivuuteen ei ole tyytyväinen, niin rahat palautetaan asiakkaan tilille.

Maksutavat

CyberGhost ei valitettavasti tarjoa maksutapana suomalaista verkkopankkia, mutta ohjelman voi maksaa Visa Electron, Mastecard Debit – korteilla, nettilompakon kautta, luottokortilla tai bitcoin kryptovaluutalla. Nettilompakoista maksun voi suorittaa turvallisesti PayPalin kautta.

Nämä ominaisuudet erottavat CyberGhost VPN:n muista palveluista

Suoratoistot näkyviin yhdellä klikkauksella: CyberGhost on panostanut erityisesti suoratoistopalvelujen helppokäyttöisyyteen. Yhdellä hiiren klikkauksella saa näkyviin esimerkiksi Netflix USA tarjonnan. Paras palvelin löytyy aina yhdellä hiiren klikkauksella. Lue lisää CyberGhostin toiminnasta suoratoistojen kanssa.

Urheilun suoratoistokanavat: Ohjelmasta löytyy valmiiksi useita ulkomaalaisia netti-tv kanavia, jotka näyttävät urheilua, kuten jalkapalloa ja jääkiekkoa omilla verkkosivuillaan. CyberGhostin kautta näihinkin kanaviin pääsee ketterästi yhdellä klikkauksella. Katso Supersuosittu VPN-SUOMI Formula 1 lähetykset netissä listaus.

Torrenttien lataus anonyymisti ja turvallisesti: Joidenkin tiedostojen lataaminen voi olla lainvastaista ja johtaa sanktioihin. CyberGhost VPN-palvelusta löytyy kuitenkin erillinen Torrent Anonymously ominaisuus, joka etsii parhaimmat, nopeimmat ja turvallisimmat serverit torrent tiedostojen lataukseen.

Wi-Fi suojaus: Sisäänrakennettu Wi-Fi suoja estää hakkereita pääsemästä käsiksi salasanoihin sekä laitteella oleviin tietoihin. Todella hyödyllinen ominaisuus julkisissa ja suojaamattomissa Wi-Fi verkoissa.

Ei lokitietoja: CyberGhost ei tallenna, seuraa tai arkistoi asiakkaidensa tekemisiä netissä. Näin ollen he eivät voi luovuttaa niitä myöskään viranomaisten tarkasteltavaksi.

7 laitteen tuki: Yhdellä tilauksella VPN:n voi asentaa kerralla seitsemälle eri laitteelle. Tietokoneen lisäksi voi siis suojata vaikkapa koko perheen mobiililaitteet.

Sijainnit / Palvelimet

CyberGhostilla on kattava palvelinverkko, jota kehitetään jatkuvasti. Tällä hetkellä VPN-servereitä on lähes 6000 kappaletta ja palvelimia löytyy 90:stä eri maasta.

Palvelimia löytyy melkeinpä jokaisesta Euroopan maasta, Etelä-Amerikasta, Pohjois-Amerikasta, Afrikasta, Aasiasta sekä Oseaniasta. Palvelinverkoston laajuus on Cyberillä siis huippuluokkaa.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tietokoneista CyberGhost toimii Windows, Mac sekä Linux käyttöjärjestelmissä. Ohjelma on ladattavissa myös Android sekä iOS -käyttöjärjestelmän mobiililaitteille.

Tietokoneiden sekä älypuhelimien lisäksi VPN voidaan asentaa reitittimiin ja se toimii myös pelikonsoleiden sekä muiden medialaitteiden kanssa. CyberGhostin sivuilta löytyvät asennusohjeet kaikille tuetuille laitteille ja käyttöjärjestelmille.

Asiakaspalvelu

CyberGhost asiakaspalvelu on tavoitettavissa heidän sivuillaan olevan live-chat palvelun kautta. Chatin henkilökunta on asiantuntevaa, asiallista ja he vastaavat kysymyksiin ripeästi englannin kielellä.

Live apua kuitenkin harvemmin tarvitsee, sillä sivustolta löytyy myös todella kattava FAQ -osio, josta löytyy vastaukset melkeinpä kaikkiin ongelmiin. FAQ -sivulta löytyvät VPN asennusohjeet tietokoneelle, pelikonsoleille, medialaitteille, reitittimille sekä älypuhelimille.

Miksi CyberGhost VPN on paras valinta?

CyberGhost on tämän hetken paras VPN-palvelu suoratoistoon. Ohjelma toimii erinomaisesti Netflixin, Yle Areenan sekä muiden suoratoistopalveluiden kanssa.

Tätä varten ohjelmasta löytyykin erillinen ”Unblock Streaming” ominaisuus, jolla esimerkiksi Netflix USA tarjonnan saa kätevästi näkyviin parilla hiiren klikkauksella.

Viihdekäytön lisäksi ohjelma tarjoaa myös erinomaisen suojauksen, sillä tietojen salauksessa käytetään 256-AES lohkosalausmenetelmää. Palvelu ei myöskään pidä asiakkaistaan mitään lokitietoja, joten myös turvallisuuden sekä anonymiteetin kannalta ohjelma on yksi parhaista.

Yhteenveto

CyberGhost VPN kuuluu mielestämme tällä hetkellä VPN-palveluiden kärkikastiin. Ohjelma toimii erinomaisesti niin tietokoneella, kuin mobiilissakin ja kaikki suoratoistopalvelut toimivat sen kautta loistavasti.

Palvelu ei myöskään pidä asiakkaistaan mitään lokitietoja ja sen salausjärjestelmä on huippuluokkaa. Kun tähän laskee mukaan laajan palvelinverkoston, 7 laitteen tuen sekä todella huokean hinnan, niin voimme todeta, että CyberGhost VPN antaa todellakin vastinetta rahalle.

TuoteHintaTarjouslinkki
CyberGhost 12 + 6 kk 2,75 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 6 kk 7,99 € / kk Hyödynnä tarjous >>
CyberGhost 1 kk 11,99 € / kk Tilaa kuukaudeksi >>
Siirry CyberGhostille