STREAMSEND

StreamSend

Pääominaisuudet:

  • Sähköpostimarkkinointi -ohjelma
  • HTML/Drag&Drop -editori
  • Analytiikkatyökalu
  • Selkeät raportit
  • Edullinen vaihtoehto suurkäyttäjille
  • A/B testaus
  • Yhteystietojen helppo hallinta

StreamSend

StreamSend Esittely

StreamSend on tehokas väline yrityksen sähköpostimarkkinointiin. Sen avulla voit suunnitella näyttävän näköisen mainoslehtisen ja lähettää sen kerralla jopa 150000:lle yhteystiedolle. Itse yritys on ollut toiminnassa jo lähes kymmenen vuotta ja palvelu on kerännyt paljon kiitosta erityisesti sen helppokäyttöisyydestä.

Helppokäyttöisyydellä StreamSendin kohdalla tarkoitetaan lähinnä sen valmiita viestipohjia, mistä löytyy valmiiksi sopiva vaihtoehto lähes jokaiseen tarkoitukseen. Pohjia pystyt kätevästi myös muokkaamaan ”drag&drop” editorin avulla. Toinen erittäin kiva ominaisuus siinä on työkalu, millä voit tarkistaa viestin toimivuuden eri sähköposteissa. Sen avulla näet kuinka mainoslehtinen toimii esimerkiksi Gmail, Outlook, Yahoo! Ja AOL palveluissa. Tämän lisäksi työkalu mahdollistaa viestien testaamisen yhdeksällä eri roskapostifiltterillä, mikä antaa hyvän kuvan siitä, millä prosentilla viestisi tulee menemään läpi.

Tilaa StreamSend verkkokaupasta

Yhteystietojen kerääminen

StreamSend sähköpostimarkkinointi palvelussa on normaaliin tapaan muokattavia ”lomakkeita” yhteystietojen keräämistä varten. Voit käyttää niitä verkkosivuillasi ja näin kartuttaa yleisöäsi. Lomakkeissa voit määrittää annettavat tiedot, mikä puolestaan myöhemmin auttaa sinua kohdentamaan mainontaa esimerkiksi henkilön iän, sukupuolen, alan tai vaikkapa harrastusten perusteella.

Raportointi

Sähköpostimarkkinointi ei luonnollisesti ole tehokasta ilman riittävää dataa. StreamSendin analytiikka kertoo sinulle reaaliajassa viestiesi avausprosentin, klikkaukset ja kaiken muun oleellisen tiedon, minkä avulla voit tehostaa yrityksesi sähköpostimarkkinointia. Tämän lisäksi palvelu on linkattavissa Google Analytics työkaluun, mikä puolestaan mahdollistaa myös konversion tarkkailun.

Asiakaspalvelu

StreamSendillä on käytössä erillinen sivu ongelmien ratkaisua varten. Sieltä löydät vastaukset lähes kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin sekä hyviä neuvoja tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin toteuttamiseen. Teknistä tukea saat tämän lisäksi täyttämällä lomakkeen StreamSendin verkkosivuilla tai soittamalla ilmaiseen numeroon, missä asiakaspalvelu auttaa sinua Englanniksi.

Yhteenveto ja hinnoittelu

Yhteenvetona voidaan sanoa, että StreamSend on taas yksi sähköpostimarkkinointi–palvelu muiden joukossa. Eikä se oikeastaan loista millään ominaisuudella, mutta tekee tehtävänsä. Hinnoittelu puolestaan on aikalailla keskitasoa. Tosin sen kaikista pienimmät paketit ovat suhteessa kalliimpia, kuin monilla sen kilpailijoista. Kun viestien lähetysmäärä taas nostetaan yli 50000 sähköpostiin kuukaudessa, niin myös hinnoittelu muuttuu suhteessa edulliseksi. Lisäksi, jos luulet tarvitsevasi paljon teknistä tukea tai asiakaspalvelua, niin kannattaa varautua pitkiin vastausaikoihin.

Jos etsit sähköpostimarkkinointi–palvelua omaan käyttöön tai pienen yrityksen tarpeisiin, niin tämä ei ole se kaikista paras valinta. Puolestaan suurkäyttäjille (yli 50000 viestiä kuukaudessa) se on hinnaltaan hyvinkin järkevä ja varteenotettava vaihtoehto. Kannattaa myös huomioida, että rekisteröityessäsi saat käyttää sähköpostimarkkinointipalvelua 30 päivää maksutta.

PaketitSähköpostia kuukaudessaHinta/1000 lisäviestiäTarjous
Ilmainen 30 päivää 200 Ei saatavilla Kokeile
$39.90/kk 10000 $4.00 Kokeile
$59.90/kk 20000 $3.00 Kokeile
$99.90/kk 50000 $2.00 Kokeile
$159.90/kk 100000 $1.60 Kokeile
$209.90 150000 $1.40 Kokeile
Tilaa StreamSend verkkokaupasta