BENCHMARK EMAIL

Benchmark Email

Pääominaisuudet:

 • Massapostitus
 • Statistiikkatyökalu
 • Drag&drop-editori
 • Helppokäyttöinen
 • Viestien personalisointi
 • Anti-spam suodattimet
 • Lisää rajattomasti postituslistoja

Benchmark

Benchmark Email Esittely

Benchmark Email on erittäin osuva nimi tälle sähköpostimarkkinointityökalulle, sillä se osaltaan asettaa kriteerit moderneille massapostitusohjelmille. Benchmarkin avulla voit tehdä newlettereitä, yleiskatsauksia tai vaikka tarjouskuponkeja helposti ja nopeasti. Mainosviestit voivat sisältää esimerkiksi logoja, väriteemoja, kuvia tai vaikkapa videon. Ei ole merkitystä oletko kokenut graafinen suunnittelija vai ensimmäistä kertaa tekemässä sähköpostimarkkinointia, Benchmarkin avulla saat varmasti ammattimaista jälkeä aikaiseksi.

Yhteystietojen lisääminen tähän sähköpostimarkkinointipalveluun onnistuu kätevästi esimerkiksi tuomalla kokonainen exel-tiedosto, minkä jälkeen pysyt helposti myös hallitsemaan eri niitä oman tilisi kautta. Voit lajitella yhteystiedot esimerkiksi iän, sukupuolen tai vaikkapa sijainnin mukaan, mikä helpottaa huomattavasti kampanjoiden kohdentamista myös jatkossa.

Tilaa Benchmark verkkokaupasta

Sähköpostin tekeminen

Sähköpostien tekeminen Benchmarkissa on melko helppoa. Voit tehdä siitä oman näköisesi palvelun mukana tulevat editorin avulla, missä voit muokata valmiita teemoja tai koodata HTML editorilla oman viestipohjasi alusta loppuun. Kuvia ja logoja lisäilet helposti simppelin drag&drop-toiminnon avulla, mikä mahdollistaa myös niiden tarkan asettelun tai koon muokkaamisen.

Viestien lähetys ja raportit

Benchmark sähköpostimarkkinointi palvelusta löydät raportit välilehden, mistä saat erittäin kattavasti tietoa kampanjan tehosta. Ohjelma mahdollistaa myös Google Analyticsin liittämisen, jolloin saat entistä enemmän tietoa konversiosta ja viestien tehokkuudesta. Kaikki nämä raportit saat myös helposti tulostettua ulos PDF-tiedostona, mitä voit käyttää tulosten näyttämiseen esimerkiksi asiakkaillesi tai työnantajalle.

Asiakaspalvelu ja Tuki

Siinä missä monet palvelut epäonnistuvat, Benchmark loistaa. Sillä 24/7 osaava asiakaspalvelu on käytettävissäsi jokaisen mahdollisen kanavan kautta. Lisäksi erittäin hyödyllinen tuki-portaali on käytössä, mistä löytyy erityisesti kokemattomille sähköpostimarkkinoinnista kiinnostuneille henkilöille hyödyllistä tietoa.

Hyvää:

 • Helppokäyttöinen
 • Loistava tuki
 • Helppo viestien muokkaaminen

Huonoa:

 • Viestien lähetysprosentti

Yhteenveto:

Jos haluat edullisen työkalun sähköpostimarkkinointia varten, niin Benchmark mahdollistaa ammattimaisten markkinointikampanjoiden tekemisen vaikka olisit täysin aloittelija. Yksi tämän hetken parhaista massapostitusohjelmista.

Tilaa Benchmark verkkokaupasta