MOI MOBIILIN YRITYSLIITTYMÄT

Moi mobiili yritysliittymät

Moi yritysiittymän yhteenveto:

Parasta Moi Mobiilin yritysliittymissä on hintojen avoimuus. Ei mitään piilokuluja ja Suomen edullisimmat hinnat!

 • Halvin datapaketti
 • Rajattomasti liittymiä
 • Skaalautuu jokaisen yrityksen tarpeisiin
 • 5€/sim/kk
 • Kaikki 4G-liittymiä
 • 5 gigaa/kk yhteistä dataa per liittymä (5€/kpl)
 • Datanopeus max. 100Mbit/s
 • Rajaton data +10€/sim/kk
 • 1200 puheminuuttia tai viestiä +14€/kk
 • Ei vaadi sitoutumista
 • Maksimipaketti 1200 puheminuutilla/viestillä ja rajattomalla datalla 24€/kk
 • Ylimenevä data 1,25€/Gt
 • Liittymän tilaus nopeasti netissä
 • SIM-kortit 2€/kpl
 • Vastaaja 1,25€/kk/liittymä
 • Puhelut ja tekstarit Suomessa ja EU/ETA-alueella 0,044/min/kpl
 • Ei liittymän avaus- tai sulkumaksua
 • Suomalainen yritys

 

Moi yritysliittymä

Moi Yritysliittymä esittely ja kokemuksia

Moi Yritysliittymät yhdistää kaikkien yritysliittymiesi datan, puheen ja viestit yhteiseen pottiin. Tämä helpottaa yritysliittymiesi hallintaa ja pitää koon sellaisena kuin haluat. Yritykselle voidaan avat tili, johon voidaan liittää yksi, muutama tai vaikka satoja liittymiä.

Moi Mobiili Oy on Suomen asiakaslähtöisin operaattori, joka käyttää DNA:n 4G-verkkoa kattaen 99% Suomesta ja toimien laajalti ulkomailla. Moi on samalla täysin suomalainen yritys, jonka omistavat 100-prosenttisesti sen avainhenkilöt sekä suomalaiset sijoittajat.

Avoin hinnoittelu, helppous ja halvimmat hinnat yhdessä loistavan asiakaspalvelun kanssa tekevät Moi Mobiilistä täydellisen yritysliittymän!

Katso kaikki Moi Mobiilin liittymät!

Moi Yritysliittymän hallinta ja palvelut

Kaikki Moi Yritysliittymään kytketyt liittymät käyttävät yhteistä puheaika- ja datapottia. Jokainen liittymä lisää pottia 5 tai 10Gt kuukaudessa ja voit myös valita haluamillesi liittymille rajattoman datan (+15€/kk), vaikka muut käyttäisivät gigapohjaista datapakettia.

Palveluiden käyttöä, muutoksia tai poistoja voi hallita sinulle luodussa YritysMoi –tilinhallinnassa. Sopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia, eli niissä ei sitouduta määräaikaisuuksiin.

Moi 4G–verkon nopeus

Kaikki Moi Yritysliittymät ovat maksiminopeudeltaan 100Mbit/s. Moi Mobiili Oy:llä ei ole omaa verkkoa, vaan se toimii yhteistyössä DNA:n 4G LTE-verkon kanssa. Tämä verkko on suunniteltu nimenomaan dataverkoksi, joten se soveltuu loistavasti yrityskäyttöön.

Moi Yritysliittymä hinta

Yksi Moi Yritysliittymä SIM-kortti maksaa 5 euroa kuukaudessa ja sisältää 5Gt mobiilidataa, jonka pystyy korottamaan rajattomaksi 10 euron lisämaksulla. Etenkin yritykset, jotka käyttävät paljon dataa kannattaa valita tämä mahdollisuus. Lisäksi puheminuutteja ja tekstiviestejä voi saada 300, 600 ja aina 1200 minuuttiin ja viestiin asti, joka rajattoman datan kanssa maksaa vain 24€ kuukaudessa.

Ilman rajatonta datapakettia ylimenevän datan käyttö maksaa vain 1,25€/Gt ja puhepaketin ylittävät puhelut maksavat vastaavasti 0,044e/minuutti/viesti. Paketin kulutusta voi seurata helposti YritysMoi-palvelusta.

Moi EU/ETA –alueen roaming

Suomen ulkopuolella EU/ETA-maiden sisällä lisämaksuton kohtuullisen datan käytön raja on 1Gt/kk ja rajattomille datapaketeille 2Gt/kk. Puheluita voi tehdä kotimaan hinnoilla ja puheluiden vastaanotto on ilmaista.

Moi Yritysliittymien maksutavat ja laskutus

Maksaminen hoituu kätevästi laskulla, jonka saat tilattua ilmoittamaasi sähköpostiin 14 päivän maksuajalla. Kuukausipaketin kokoa voi kasvattaa heti kesken laskutuskauden ja vastaavasti pienentää, mutta tällöin muutokset tulevat voimaan seuraavaan laskutuskauteen.

Maksukorteiksi käyvät MasterCard, Visa ja Visa Electron. Suoraan tilille tilattavaa E-laskua ei vielä ole saatavilla.

Yrityksen ei tarvitse sitoutua Moi liittymään

Moi Yritysliittymissä ei ole määräaikaista sitoutumispakkoa, vaan ne ovat aina irtisanottavissa halutessasi. Irtisanomisen voi tehdä MoiYritys –pavelussa mobiilisovelluksella tai tietokoneen selaimella. Irtisanottu liittymä on voimassa kuluvan laskutuskauden loppuun ja on käytettävissä siihen saakka.

Kenelle Moi Yritysliittymät sopii?

Moi Yritysliittymä sopii niin pienille, kuin suurillekin yrityksille. Jos et ole varma liittymäsi kulutuksesta, niin suositeltava lähtökohta on 5Gt ja 300 minuutin/viestin liittymä, jota sitten muokkaa omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Paljon dataa tarvitseville rajaton netti on hyvä vaihtoehto. 1200 minuutin/viestin ja rajattoman netin liittymä maksaa 24€ kuukaudessa.

Moi Yritysliittymä tulee palvelun keskittämisen vuoksi yritykselle perinteisiä liittymiä halvemmaksi, säästää aikaa ja on helppo käyttää. Se on kattava koko maassa ja tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat isoja puhelinoperaattoreita vastaan.
moi mobiili yrityksille

Katso kaikki Moi:n liittymät!