DNA puhelinliittymät

DNA liittyma

Liittymän yhteenveto:

 • Liittymät kaikkiin tarpeisiin
 • Kaikki 4G-liittymiä
 • Suomen nopein 4G LTE-verkko
 • Kaikissa liittymissä rajaton netti
 • Verkko kattaa 99% suomalaisista
 • Suomalainen tietoliikennekonserni
 • Liittymät nopeasti netistä

DNA liittyma

Siirry palveluntarjoajan sivulle (avaa uuden välilehden)

DNA:n puhelinliittymistä löydät aina sopivan

HYÖDYNNÄ DNA:N PARHAAT TARJOUKSET NYT

DNA esittely

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka aloitti teleoperaattoritoiminnan jo vuonna 2001. Vuoden 2018 alkupuolella sillä oli yli 3,9 miljoonaa liittymäasiakkuutta. Puhelinliittymien lisäksi DNA tuottaa kuluttajille myös tietoturvapalveluita, laajakaistapalveluita, kaapeli-tv-palveluita ja heidän DNA Kaupastaan voi myös ostaa matkapuhelimia sekä muuta elektroniikkaa.

Katso kaikki DNA:n tarjoukset!

DNA liittymät

DNA tarjoaa tällä hetkellä kahdeksaa erilaista liittymäpakettia. DNA puhelinliittymät on räätälöity valmiiksi erilaisten käyttäjien mukaan ja liittymistä löytyy 4G rajatonta nettiä, puhepakettia, DNA perusliittymäpakettia sekä erilaisia DNA prepaid -liittymiä.

DNA hinnasto ja puhelinliittymät:

 • DNA Super 4G Rajaton: 300 Mbit/s rajaton netti, 15Gt/kk EU-dataa. Rajattomat puhelut ja tekstarit. 39,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 49,90€/kk. Avausmaksu 3,90€
 • DNA Nopea 4G Rajaton: 100 Mbit/s rajaton netti. 10 Gt/kk EU-dataa. Rajattomat puhelut ja tekstarit. 27,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 34,90€/kk. Avausmaksu 3,90€
 • DNA Nopea 4G Paketti: 100 Mbit/s rajaton netti. 10 Gt/kk EU-dataa. 200 min puheluita, ja 200 kpl tekstareita. 24,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 28,90€/kk. Avausmaksu 3,90€.
 • DNA Nopea 4G Jämpti: 100 Mbit/s rajaton netti. 10Gt/kk EU-dataa. Puhelut 0,07€/min ja tekstarit 0,07€/kpl. 23,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 26,90€/kk. Avausmaksu 3,90€.
 • DNA Rajaton: 1 Mbit/s rajaton netti. 10 Gt/kk EU-data. Rajattomasti puheluita ja tekstareita. 22,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 24,90€/kk. Avausmaksu 3,90€.
 • DNA Paketti: 1 Mbit/s rajaton netti. 5 Gt/kk EU-dataa. 200min puheluita ja 200 kpl tekstareita. 17,90€/kk. Avausmaksu 3,90€
 • DNA Jämpti: 1 Mbit/s rajaton netti. 4 Gt/kk EU-dataa. Puhelut 0,07€/min ja tekstarit 0,07€/kpl. 9,90€/kk/12kk. Kauden jälkeen 12,90€/kk. Avausmaksu 3,90€
 • DNA Puhe: Ei nettiä. Ei EU-dataa. Puhelut 0,07€/min ja tekstarit 0,07€/kpl. 4,90€/kk. Avausmaksu 3,90€.

DNA liittymä

DNA

5 out of 5 stars (5 / 5)

Siirry DNA:lle


Mikä DNA-liittymä kannattaa valita?

DNA:lla on siis kahdeksan erilaista liittymäpakettia, jotka poikkeavat toisistaan niin hinnan, kuin ominaisuuksienkin puolesta.

DNA Super 4G rajaton on nopeutensa puolesta tietenkin paras, sillä siinä on rajaton 300 Mbit/s netti. Tässä liittymässä on myös rajattomat puhelut sekä tekstiviestit.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että suurimmassa osassa Suomea mobiilidatan maksiminopeus on edelleen noin 100 Mbit/s, joten tämä DNA liittymä ei ehkä ole paras etenkään silloin, jos asuu haja-asutusalueella.

100 megan nettiliittymä on kuitenkin enemmän, kuin tarpeeksi hyvä kaikille. Sen nopeus riittää erinomaisesti suoratoistopalveluihin, tiedostojen latailuun ja siitä riittää kaistaa myös muille laitteille jaettavaksi.

Kaikille niille, jotka käyttävät puhelinta netin lisäksi puhumiseen, voimme suositella DNA Nopea 4G Rajaton liittymää. Tämän liittymän datanopeus on 100 Mbit/s ja se sisältää rajattomasti puheluita ja tekstareita.

Mikäli netin käyttö on vähäisempää ja käytät puhelinta enemmänkin puhumiseen, niin siihen paras liittymä on DNA Rajaton tai DNA Paketti. Rajattoman paketin netin nopeus on 1 Mbit/s ja se sisältää rajattoman määrän puheluita ja tekstiviestejä.

DNA Paketti on edullisempi ja siinä on rajaton 1Mbit/s netti. Paketti liittymässä puheluita ja tekstareita on kuitenkin 200min/kpl.

DNA liittymien hinnasto löytyy yläpuolelta.

DNA kuuluvuus ja verkon nopeus

DNA:lla on nopea 4G LTE -verkko, joka kattaa 99% kaikista suomalaisista. DNA:n verkkoa kehitetään jatkuvasti ja tällä hetkellä se kattaa lähes koko Suomen, lukuun ottamatta joitakin Lapin alueita.

DNA on useiden testien mukaan ollut Suomen nopein operaattori. Omnitelen tekemän tutkimuksen mukaan DNA -liittymän keskimääräinen tiedonsiirtonopeus tukiasemalta päätelaitteeseen oli 53,5Mbit/s, kun se esimerkiksi Telialla oli 40,3 Mbit/s.

Markkinoiden nopeimman verkon vuoksi, myös mobiilioperaattori Moi toimii DNA:n 4G LTE-verkossa.

DNA EU/ETA -alueen data roaming

Tietyt DNA liittymät sisältävät kuukausihintaan kuuluvan EU-datapaketin, jonka puitteissa mobiilidataa voi käyttää EU- ja ETA-alueella ilman lisämaksuja. Jos liittymään asetetut datarajat täyttyvät, netin käyttöä voi jatkaa hintaan 0,0074€/Mt.

Mikäli matkustelet paljon ja useasti EU-alueella kannattaa liittymäksi valita DNA Super 4G rajaton paketti, johon sisältyy 15 Gt EU-dataa kuukaudessa. Muiden liittymätyyppien EU-datapaketit löydät tällä sivulla olevasta DNA hinnastosta.

DNA yhteenveto

DNA:lla on Suomen nopeimmat 4G -yhteydet ja lähes koko suomen kattava matkapuhelinverkko. DNA liittymät sopivat jokaiselle aina opiskelijasta vaariin, mutta liittymätyypin kanssa kannattaa tietenkin olla tarkkana, ettei vahingossa maksa siitä liikaa.

Vähän nettiä käyttävän ei kannata haksahtaa mainospuheisiin vaan kannattaa suosiolla ottaa edullisin DNA:n paketti 1 megan rajattomalla netillä.

Netin suurkuluttajien ei myöskään vaikuta hankkia 300 megan rajatonta nettiä, sillä tällä hetkellä se ei toimi, kuin pienessä osassa Suomea. Vaativampaankin netin käyttöön riittää hyvin 100 megan rajaton netti, joko puhepaketilla tai ilman sitä.

Meidän mielestämme DNA tarjoaa tällä hetkellä parhaat liittymät yhdessä Moi operaattorin kanssa, joka myös käyttää DNA:n 4G verkkoa.

Katso kaikki DNA:n tarjoukset!