WEBNODE

webnode

Pääominaisuudet:

  • SEO-ystävällinen
  • Nopea asiakaspalvelu
  • Drag&Drop-editointi
  • Läpikotaisin suomenkielinen
  • Blogi
  • Verkkokauppa mahdollisuus
  • Statistiikkatyökalut

🏆
Webnode on vertailumme paras ”tee se itse” kotisivueditori!

Webnode

Webnode kotisivueditorin esittely

Webnode on Sveitsiläinen verkkosivujen rakentamista varten suunniteltu kotisivueditori. Sen avulla voit tehdä omat kotisivut ilmaiseksi tai vastaavasti valita erilaisista maksullisista vaihtoehdoista, milloin saat kasan lisäominaisuuksia käyttöösi. Yli 30 miljoonan Webnode sivun ansiosta tämä on samalla myös yksi suurimmista työkaluista, kun verkkosivut on tarkoitus tehdä itse.

Syitä tähän on erittäin helppokäyttöinen editori, järkevä hinnoittelu ja tietysti loistava asiakaspalvelu, mitä on tarjolla jopa 20 eri kielellä. Mikä parasta kotisivujen teko onnistuu kätevästi myös useammalle eri kielelle tämän palvelun avulla, minkä takia myös monet keskisuuret yritykset ovat päätyneet sen käyttöön.

Webnode

Siirry Webnodelle
 

Palvelun hinnoittelu

Webnoden hinnoittelu on uudistunut lähiaikoina ja tämä tarkoittaa aikaisempaa suurempaa vapautta ilmaiseen versioon. Nyt ilmaisen version käyttäjät pääsevät samaan, yli 80 valmiin teeman valikoimaan käsiksi kuin maksullisenkin version käyttäjät ja rajoitukset tulevat vastaan vasta sivun teknillisempiä yksityiskohtia läpi käydessä, kuten Google Analyticsiin yhdistämistä yrittäessä tai sivun ylä- ja alatunnisteiden muokkauksessa.

Jopa verkkokaupankin pystyttämistä voi kokeilla ilmaiseksi, mutta myyntiä ei pysty ilman maksullista versiota aloittamaan. Maksullisiin versioihin sisältyy myös 15 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu, eli voit myös huoletta lähteä kokeilemaan mitä saat aikaan kaikilla ominaisuuksilla.

Ominaisuudet

Webnodessa on joitain ominaisuuksia, millä se todella erottuu muiden verkkosivujen rakennus ohjelmistojen joukosta. Näitä ovat esimerkiksi poikkeuksellisen kehittynyt ja helppokäyttöinen ”drag and drop” mahdollisuus, minkä avulla kuka tahansa voi rakentaa kotisivut ilmaiseksi hyvinkin helposti.

Webnode ominaisuudet

Mahdollisuus rakentaa kätevästi verkkosivut useammalla kielellä ja varmuuskopiointi tekevät siitä vaihtoehdon myös yrityksille. Täysin suomenkielisen käyttöliittymän lisäks Webnode sisältää myös kattavan ja hyvin kuvitetun suomenkielisen käyttäjän oppaan, mikä auttaa kokemattomimmankin käyttäjän läpi kaikista Webnoden toiminnoista.

Huonona puolena voidaan sanoa lähinnä se, että loppuun asti helposti editoitaviksi tehtävien sivustojen kanssa joutuu aina tekemään joitain kompromisseja. Jos jotain enemmän koodausta vaativaa asiaa ei löydy valmiiksi lisättävänä asiana, sen saamisen sivuille on joko vaikeaa tai mahdotonta. Webnode ei tue esimerkiksi keskustelualueita eikä chattejä. Molemmat toki alkavat olla hieman vanhentuneita asioita näin sosiaalisen median aikana. Sosiaalinen median jakonapit ovatkin oikeastaan ainoa oikea hieman ärsyttävämpi puute. Kokeneempi käyttäjä toki lisää ne ongelmitta ylätunnisteen ja html-laatikon avulla ja käyttäjän oppaasta löytyykin esimerkiksi Facebookin nappuloille selkeät ohjeet.

Sivupohjat

Sivupohjia Webnode tarjoaa satoja. Sopivan sivupohjan löydät kuitenkin helposti kätevän kategoriajaon ansiosta. Alla näet pari vaihtohetoa ja Webnoden sivustolla näet ilman rekisteröitymistä kaikki tarjolla olevat sivupohjat.

Webnode sivupohjat

Yhteenveto

Jos tarkoituksenasi on rakentaa kotisivut itsellesi tai yritykselle ilman aikaisempaa kokemusta, niin Webnode on edullinen ja hyvä ratkaisu siihen.

Ota vertailumme voittaja nyt testiin!

Webnode

Tee omat verkkosivut Webnodella