WEBNODE

webnode

Pääominaisuudet:

  • SEO-ystävällinen
  • Nopea asiakaspalvelu
  • Drag&Drop-editointi
  • Blogi
  • Verkkokauppa mahdollisuus
  • Statistiikkatyökalut

Webnode

Webnode Kotisivueditori Esittely

Webnode on Sveitsiläinen verkkosivujen rakentamista varten suunniteltu kotisivueditori. Sen avulla voit tehdä omat kotisivut ilmaiseksi tai vastaavasti sijoittaa yrityspakettiin, milloin saat kasan lisäominaisuuksia käyttöösi. Yli 18 miljoonan webnode sivun ansiosta tämä yritys on samalla myös yksi suurimmista työkaluista, kun verkkosivut on tarkoitus tehdä itse. Syitä tähän on erittäin helppokäyttöinen editori, järkevä hinnoittelu ja tietysti loistava asiakaspalvelu, mitä on tarjolla jopa 20 eri kielellä. Mikä parasta kotisivujen teko onnistuu kätevästi myös useammalle eri kielelle tämän palvelun avulla, minkä takia myös monet keskisuuret yritykset ovat päätyneet sen käyttöön.

Tilaa Webnode verkkokaupasta

Palvelun Hinnoittelu

Kun tarkastellaan itse hinnoittelua niin huomaat nopeasti, että tarjolla on ilmainen versio. Ilmaisella versiolla kotisivujen teko onnistuu näppärästi maksutta, joskin jotain ominaisuuksia siitä puuttuu. Isoin ja ratkaisevin tekijä verrattuna ”Personal” ja ”Business” versioihin on huomattavasti pienempi määrä teemoja, joista sinun tulee valita. Se tarkoittaa puolestaan sivuston vaikeampaa muokattavuutta, minkä takia joudut tekemään myös kompromisseja enemmän. Tosin myöskään maksulliset versiot eivät ole hinnalla pilattu, sillä niiden hinnat vaihtelevat parista dollarista aina pariin kymmeneen per kuukausi.

Yhteenveto

Webnode:ssa on joitain ominaisuuksia, millä se todella erottuu muiden verkkosivujen rakennus ohjelmistojen joukosta. Näitä ovat esimerkiksi poikkeuksellisen kehittynyt ja helppokäyttöinen ”drag and drop” mahdollisuus, minkä avulla kuka tahansa voi rakentaa kotisivut ilmaiseksi hyvinkin helposti. Mahdollisuus rakentaa kätevästi verkkosivut useammalla kielellä ja varmuuskopiointi tekevät siitä vaihtoehdon myös yrityksille.

Huonona puolena voidaan sanoa vaikka se, että editorissa on loppujen lopuksi rajallinen määrä teemoja, mikä tarkoittaa samalla että joudut todennäköisesti tekemään kompromisseja enemmän tai vähemmän.

Jos tarkoituksenasi on rakentaa kotisivut itsellesi tai yritykselle ilman aikaisempaa kokemusta, niin on webnode edullinen ja hyvä ratkaisu siihen.

Tilaa Webnode verkkokaupasta