SHOPIO

Shopio

Pääominaisuudet:

  • Perusta verkkokauppa edullisesti
  • Helppo käyttöinen
  • Hyvä asiakaspalvleu
  • WYSIWYG-editori
  • Uptime takuu
  • Varmuuskopiointi
  • Valmiit teemat

Shopio Esittely – Perusta verkkokauppa

Oman nettikaupan perustaminen voi tulla kalliiksi, kun se tehdään ammattilaisten toimesta. Toki se on myös usein kannattava sijoitus, mutta ei välttämätön. Shopio on verkkokauppaohjelmisto, millä voit itse rakentaa oman kauppasi, hallita tuotteita ja asiakastietoja. Shopio on suunniteltu siten, että sillä pystyy kuka tahansa rakentamaan verkkokaupan ilman aikaisempaa kokemusta. Tosin ohjelmiston opettelu ottaa tietysti oman aikansa.

Shopio yritys on rekisteröity San Franciscoon ja sen palvelut ovat tähdätty erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Vaikka kyseessä on Amerikkalainen yritys, niin on sen palvelut suunniteltu kansainväliseen tarpeeseen, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi valuutat ja verkkosivujen kielen voit vaihtaa alueelle sopivaksi. Tällä hetkellä Shopio verkkokauppoja on toiminnassa jo yli 10000, mikä osaltaan kertoo palvelun luotettavuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Erityisen helppoa verkkokaupan perustaminen on tällä ohjelmistolla sen valmiiden teemojen takia, minkä ansiosta sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea alusta loppuun. Pienille ja keskisuurille yrityksille ei ole kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa oman nettikaupan perustamiseen.

Tilaa Shopio verkkokaupasta

Verkkokaupan perustaminen

Kuten jo aikaisemmin olikin mainittu, niin Shopio verkkokauppaohjelmisto antaa sinulle lähes loputtoman määrän teemoja käyttöösi, mistä yleensä löytyy hyvä pohja minkälaiselle verkkokaupalle tahansa. Kaikki teemat ovat myös suunniteltu alan osaajien toimesta, minkä takia ne ovat valmiiksi optimoitu parasta ostokokemusta ajatellen. Tämän lisäksi teemojen muokkaaminen onnistuu helposti editorin avulla, joten voit tehdä siitä oman näköisesi. Erityisen iso plussa Shopiolle täytyy antaa myös teemojen mobiili ystävällisyydestä, mikä tuntuu edelleen olevan melko harvinaista tämänkaltaisille verkkosivueditoreille. Jopa monet kaikista suosituimmat verkkokauppa alustat eivät aina mahdollista aidosti mobiilien sivujen tekemistä. Nykyisin ei ole harvinaista, että jopa 60% kaikesta verkkosivuilla tapahtuvasta liikenteestä tulee matkapuhelimien kautta, joten jos haluat tähdätä tulevaisuuteen ja maksimoida ostokonversion, niin tulee myös se ottaa huomioon.

Kun rakennat verkkokauppaa valmiin teeman pohjalta, niin sinulla on myös täydellinen kontrolli sisältöön, mitä haluat verkkosivuille laittaa. Tämä on mahdollista helppokäyttöisen WYSIWYG-editorin ansiosta, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa kaikki fontit ja otsikot juuri itsellesi sopiviksi.

Hostingpalvelu

Verkkokaupan perustaminen ei luonnollisesti ole mahdollista ilman hostingpalvelua. Kuten kaikki itseään kunnioittavat verkkokauppaohjelmistot, niin myös Shopio tarjoaa asiakkailleen hostingratkaisuja. Tämä on myös tärkeää varsinkin kokemattomille käyttäjille, sillä verkkokauppojen hostingpalveluilta vaaditaan luonnollisesti enemmän ja sopivan ratkaisun löytäminen muualta voi olla haastavaa. Shopio tarjoaa lisämaksusta asiakkailleen nykyaikaisia pilvipalveluita, mitkä ovat hyvä ratkaisua erityisesti, jos olet ajatellut myydä useampaan maahan. Lisäksi tarjolla on myös yksi ilmainen vaihtoehto, mikä tosin tarkoittaa, että Shopio vie 2% kaikesta myynnistäsi. Tämä on ihan hyvä ratkaisu, jos verkkokaupan perustaminen kokeilu mielessä on tähtäimessä. Suosituin hostinpalvelu paketti puolestaan maksaa hieman alle 70 dollaria kuukaudessa, mikä mahdollistaa 5000 tuotteen listaamisen ja tällöin myöskään prosentteja ei viedä myynnistäsi.

Turvallisuus – Verkkokauppaohjelmisto

Kun oman verkkokaupan perustaminen on kyseessä, niin ensimmäinen asia mitä sinun tulisi vaatia palvelulta on maksimaalinen turvallisuus. Sillä mikään ei pilaa bisnestä tai verkkokauppasi mainetta tehokkaammin, kuin huono tietoturva. Tämä myös erottaa Shopio verkkokauppaohjelmiston eduksensa, sillä käyttäessäsi tätä palvelua tiedät saavasi hostingpalvelun erittäin turvallisesta datakeskuksesta, mikä on suunniteltu myös kestämään luonnon aiheuttamat tuhot, turvaamaan asiakkaidesi tiedot ja paljon muuta. Itse asiassa Shopiolla on tiimi tarkkailemassa kaikkia poikkeamia liikenteessä vuorokauden ympäri. Lisäksi, jos jotain tapahtuu palvelimille, niin varmuuskopiointi on jo hoidettu puolestasi. Tämän lisäksi kaikki Shopio verkkokaupat ovat turvattu 128-bittisellä SSL salauksella, mikä tarkoittaa, että hyvin harva hakkeri edes vaivautuu yrittämään.

Asiakaspalvelu ja tuki

Oman nettikaupan perustaminen ensimmäistä kertaa ei ole täysin simppeli asia, vaikka palvelu olisikin suhteellisen helppokäyttöinen. Tästä syystä myös Shopio tarjoaa asiakkailleen tukea useamman kanavan kautta. Erityisen positiivista on, että Shopioon saat helposti yhteyden sosiaalisten medioiden kautta, mitä myös itse olen pyrkinyt paljon hyödyntämään. Usein vastaukset saat vain minuuttien kuluessa ainakin Facebook, Twitter, Google+ ja LinkedIn-palveluiden kautta. Tämän lisäksi tarjolla on asiakaspalvelua luonnollisesti Live chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Tästä syystä ensimmäisen oman nettikaupan perustaminen onnistuu huomattavasti helpommin tämän palvelun avulla.

Yhteenveto

Yleisesti voidaan sanoa, että verkkokauppaohjelmistoja on nykyisin tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Suurin osa näistä ei myöskään eroa toiminnoiltaan juuri millään tavalla, vaan verkkokaupan perustaminen onnistuu niillä kaikilla aivan samalla tavalla. Jos mobiiliystävällisen verkkokaupan perustaminen on sinulle kuitenkin tärkeää ja vaadit nopeaa asiakaspalvelua, niin on Shopio kuitenkin yksi parhaista vaihtoehdoista. Syitä tähän ovat edullinen hinta ja turvalliset hostingratkaisut. Tietysti kaikista suurimpien verkkokauppojen tarpeita Shopio ei täytä, mutta jos olet vasta perustamassa verkkokauppaa, niin ei sinun tarvitse tästä myöskään huolehtia. Perusta verkkokauppa siis jo tänään Shopion avulla.

Verkkokauppaohjelmisto-paketit:

PakettiHintaTuotteet / KomissioTarjous
Startti-paketti Ilmainen! 100 tuotetta, 2% myynnistä Tilaa
Pieni $29.95 500 tuotettta, 1% myynnistä Tilaa
Iso $69.95 5000 tuotetta, 0% myynnistä Tilaa
XL $129.95 10000 tuotetta, 0% myynnistä Tilaa
XXL $199.95 Rajattomasti tuotteita, 0% myynnistä Tilaa
Tilaa Shopio verkkokaupasta