MYCASHFLOW

Pääominaisuudet:

 • Kaunis ja ammattimainen tyyli – auttaa sinua myymään enemmän
 • Nopea ja hyvä asiakaspalvelu aina valmiina auttamaan
 • Edullinen tapa aloittaa oma verkkokauppa
 • Useita valmisteemoja, joilla pääsee alkuun
MyCashFlow logo - nettivertailut.com

MyCashFlow verkkokauppa-alusta esittely

MyCashFlow on suosittu kotimainen verkkokauppa-alusta ja sitä käyttää tällä hetkellä yli 1500 kotimaista verkkokauppaa. MyCashflowssa on helppokäyttöinen hallintapaneeli ja se sisältää suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja. Ohjelma on myös valmiiksi integroitu käytetyimpien logistiikkapalveluiden kanssa. Verkkokaupan kautta voi myydä fyysisiä tuotteita tai digitaalisia tuotteita, kuten ohjelmistoja ja dokumentteja. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja se ei vaadi aikaisempaa kokemusta verkkokaupan perustamisesta. Suomalaisille käyttäjille alusta on todella helppo, sillä kyseessä on kotimainen ohjelmisto ja asiakaspalvelua saa tarvittaessa selvällä suomenkielellä. Kyseessä on maksullinen verkkokauppa-alusta, mutta ohjelmistoa voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivää.

Tilaa MyCashFlow verkkokaupasta

MyCashFlow paketit ja hinta

MyCashflow tarjoaa asiakkaille kolmea erilaista pakettia. Saatavilla olevat paketit ovat, Basic, Advanced sekä Pro paketit. Basic, eli peruspaketilla, saa 500 Mt levytilaa, 200 tuotteen valikoiman, 2 kieliversiota ja se sisältää Klarna Checkout -maksupalvelun. Peruspakettiin ei sisälly digitaalisten tuotteiden tukea, eli verkkokauppaan ei voi luoda ladattavia tuotteita, tai lisätä tuotteille ladattavia tiedostoja, kuten ohjekirjoja.

Advanced -paketti sisältää puolestaan 5 Gigaa levytilaa, 5 kieliversiota ja sillä verkkokauppaan voi lisätä jopa 2000 tuotetta. Tässä paketissa on myös digitaalisten tuotteiden tuki, API sekä sisäinen hakukone, joka kerää tietoa asiakkaiden tekemistä hauista.

Pro -paketti on tarkoitettu isompien verkkokauppojen tarpeisiin. Sillä verkkokauppaan saa 20 000 tuotetta, 50 Gigaa levytilaa sekä 10 eri kieliversiota. Paketti sisältää tietenkin myös Klarna Chekout -maksupalvelun älykkään haun, hakutilastot, API:n ja digitaalisten tuotteiden tuen. Pro-paketin ostaja saa myös priorisoitua asiakastukea, eli mahdollisissa ongelmatilanteissa Pro-paketin asiakkailta tulleet palvelupyynnöt ohjataan asiakastuen kärkeen. Paketin hintaan sisältyy myös If-verkkokauppavakuutus.

Hinnan puolesta MyCashflow on melko suolainen kilpailijoihinsa verrattuna. Basic -paketti maksaa 49 €, Advanced -paketti 99 € ja Pro-paketti 149 €. Näihin hintoihin lisätään myös 24% alv. Kaikkiin paketteihin sisältyy kuitenkin ilmainen 14 päivän kokeilujakso, jonka ajan valittua pakettia voi testailla ilman lopullista ostopäätöstä.

MyCashflow verkkokauppa-alustan ominaisuudet ja toiminnot

MyCashflow ominaisuudet ja toiminnot riippuvat valitun paketin mukaan. Kaikki alla olevat ominaisuudet sisältyvät ainakin Advanced- sekä Pro -paketteihin.

 • Tuotepaketit: Voit luoda tuotepaketteja ja kasvattaa keskiostoksen arvoa paketoimalla tuotteet yhteen. Voit myös tarjota pakettituotteet edullisempaan kokonaishintaan.
 • Älykäs sisäinen haku: MyCashflown sisäinen hakukone helpottaa tuotteiden löytymistä verkkokaupassa. Hakutoiminnolla saa osuvia tuloksia ja se myös ehdottaa sopivimpia hakusanoja ja listaa suosituimmat hakusanat. Hakukone myös oppii ja optimoi käyttäjien tekemiä hakuja automaattisesti.
 • Automaattiset kuvapienennökset: MyCashflow tekee kuvapienennökset automaattisesti, joten tuotteita lisätessä ei tarvitse huolehtia pienemmistä kuvaversioista.
 • Rajoittamattomat tuotevariaatiot: Tuotteille voi määritellä rajoittamattomasti eri variaatioita esimerkiksi mallin, koon tai värin mukaan.
 • Lisävalinnat ja räätälöinnit: Verkkokaupan tuotteille voi asettaa myös erilaisia lisävalintoja, joilla asiakas voi räätälöidä tuotteesta haluamansa. Esim. kaiverrukset, kotelot, yms.
 • Digitaalisten tuotteiden myynti:MyCashflow sopii myös digitaalisten tuotteiden, kuten musiikin, dokumenttien sekä ohjelmistojen myyntiin. (Advanced-, ja Pro-paketit)
 • Hakukonenäkyvyys: MyCashflown lähdekoodi on hakukoneystävällinen, mikä tarkoittaa korkeampaa sijoitusta hakukoneiden tuloksissa. Ohjelmistosta löytyy myös työkalut hakukoneoptimointiin.
 • Mobiiliverkkokauppa:Verkkokaupan teemat kääntyvät helposti myös mobiililaitteiden näytöille.
 • Tuotevalikoimien hallinta:Verkkokaupan tuotteet pysyvät järjestyksessä helpolla drag’n drop -ominaisuudella.
 • Tekstiviesti tilausvahvistukset ja markkinointi:
 • Osoitekortit:Lähetyksiin voi tulostaa suoraan esitäytetyt osoitekortit.
 • Tallennetut hakuehdot:Usein käytetyt tilaus- ja tuotehaut voi tallentaa sivupalkkiin. Näin näkee helposti esimerkiksi sen, mitkä tuotteet ovat loppumassa varastosta.
 • Varastonhallinta:Näyttää tuotteiden varastosaldon. Hälytysrajan ansiosta tietää heti, mitä tuotteita pitää tilata lisää.
 • Uutiskirjeet:MyCashflow mahdollistaa uutiskirjeiden lähetyksen sähköpostitse suoraan verkkokaupan hallinnasta.
 • Kampanjat:Erilaisten kampanjoiden luonti on vaivatonta ja kampanjoihin voi sitoa myös erillisen kampanjakoodin.
 • Alennuskupongit:Alennuskupongeilla voi luoda lahjakortteja ja kerta-alennuksiin oikeuttavia koodeja.
 • Kieliversiot:Verkkokaupasta voi luoda useita eri kieliversioita, Pro -paketilla kieliversioita saa jopa kymmenen.
 • Sosiaalinen media:Verkkokauppaan voi lisätä sosiaalisen median tykkäys- ja jakonapit.

MyCashflow Teemat

MyCasflow -verkkokauppa-ohjelmisto sisältää viisi valmisteemaa, eli valinta on melko suppea verrattuna muihin verkkokauppoihin. Valmiita teemoja voi myös muokata haluamakseen, mutta tämä edellyttää teknistä osaamista HTML- CSS-kielistä sekä kokemusta verkkosuunnittelusta. Teeman voi myös ostaa MyCashflown teemakaupasta, mutta teemojen hinnat ovat valitettavan korkealla. Tällä hetkellä hinnat ovat 500 – 600 euron välillä.

MyCashFlow-verkkokauppoja:

led-talo - logoValaisimia myyvä Led-talo.fi verkkokauppa on toteutettu MyCashFlow-alustalla. Kaupan valikoimasta löydät muun muassa tehokkaat led-alasvalot moniin eri tarkoituksiin. Led-talon sivusto on rakennettu kustomoituun teemaan, joita voi ostaa suoraan MyCashFlowlta tai sen yhteistyökumppaneilta.

Yhteenveto

MyCasflow on helppokäyttöinen ohjelma, joka sisältää valmiiksi kaikki verkkokaupan pyörittämiseen ja markkinointiin liittyvät työkalut. Ohjelmisto on täysin ylläpidetty, mikä tarkoittaa, että MyCashflow huolehtii osaltaan siitä, että asiakkaan tiedot ovat turvassa. Verkkokaupan ulkoasut ovat responsiivisia, eli ne mukautuvat täydellisesti myös mobiililaitteiden näytöille. Kaiken kaikkiaan kyseessä on siis toimiva kokonaisuus, jonka ominaisuudet riittävät isoillekin verkkokaupoille. MyCashflown heikkona puolena voidaan sanoa sen suppea teemavalikoima ja hinnat. Kilpailijoihin nähden hinnat ovat melko kovat, joskin Pro -paketti tulee hieman edullisemmaksi muihin palveluihin verrattuna. Pro-paketti ei kuitenkaan hintaansa nähden tarjoa pienyrittäjän tarpeisiin mitään erikoista ja Basic -paketti on turhan rajallinen. Tällä hetkellä MyCashflow tarjoaa kuitenkin 2 kuukauden alennuksen, mikä laskee paketin hinnan siedettävälle tasolle.

Tilaa MyCashFlow verkkokaupasta