ZONER HOSTINGPALVELU

Zoner

Ominaisuudet:

 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • Sähköpostilaatikot
 • SSH-yhteys
 • FTP-yhteys
 • Edistynyt roskapostien suodatus
 • Ilmainen verkkotunnus (domain)
 • MySQL-tuki
 • Yli sadan ohjelmiston automaattinen asennus (asennusvelho)
 • Suomessa sijaitsevat palvelimet
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Suositellaan alustoille:

Wordpress60 joomla60Drupal-julkaisujärjestelmä

Magento, CMS Made Simple, Concrete5

Siirry Zoner sivustolle

Zoner hostingpalvelut

Zoner hostingpalvelu esittely

Suomalisille pk-yrityksille kohdistetut palvelut ovat suunniteltu tehostamaan ja parantamaan yritysten sähköisiä ratkaisuita. Zoner hostingpalvelu tarjoaa kaikki verkkotoimintapalvelut yrityksille saman katon alla. Tarjolla on palvelut niin pienyrityksille kuin suuryrityksillekin. Turvallisuus on Zonerin tärkein päämäärä ja heidän palvelut on kehitetty niin että mahdollisilta tietoturvariskeiltä vältytään. Suomalaisista yrityksistä vain muutama prosentti on ansainnut AAA-luottoluokituksin ja Zoner kuuluu tähän ylpeään vähemmistöön. Yritys on vakavarainen ja edelleen kasvava.

Turvallisuuden ohella toinen yrityksen päätavoitteista on kehittää toimintaansa asiakaspalvelun kautta, mikä on erinomainen ratkaisu, sillä onhan asiakas aina oikeassa. Asiakaspalvelun kautta kehittyminen takaa asiakkaille erinomaiset palvelut, sillä pienimmätkin palautteet otetaan huomioon ja palveluita parannetaan niiden mukaisesti.

Sitten vielä tärkeämpiin asioihin… Onko yhteydet nopeat ja missä palvelinkeskukset sijaitsevat? Yhteydet ovat useiden testien perusteella osoittautuneet erittäin vakaiksi ja nopeiksi. Palvelimet löytyvät pääkaupunkiseudulta ja tarkemmin Espoon Otaniemestä ja Helsingin Pitäjänmäeltä. Voit myös piipahtaa moikkaamaan Zonerin heppuja heidän Vantaan Tammistossa sijaitsevalla toimistolla. Kuulemma kaffet on aina tarjolla 🙂

Siirry Zoner sivustolle

 

Zonerin parhaat puolet

Parhaisiin puoliin kuuluu Zonerin palvelu. Asiakaspalvelulähtöinen mentaliteetti näkyy heidän toiminnassaan ja apua on aina saatavilla, valitettavasti kuitenkin vain arkisin työaikoina. Monipuoliset ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille tarjoava webhotelli tai paremminkin verkkoyhteyksien tavaratalo, on yksi parhaista vaihtoehdoista yrityksen verkkosivujen hostaamiseen.

Myös yksityishenkilöille on tarjolla ratkaisut ja pienin webhotellipaketti ”Microwebhotelli” on erinomainen alusta affiliate-sivustoille, blogeille ja monille muille pienille verkkosivustoille, jotka kuitenkin kaipaavat nopeita yhteyksiä ja paikalliset palvelimet.

Listaan parhaimpiin puoliin mukaan myös Zonerin monipuolisuuden, sillä se toimii erinomaisesti lähes kaikilla julkaisujärjestelmillä. Etenkin maailman suosituimman alustan WordPressin käyttö sekä käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Saat uuden WordPress sivuston pystyyn jo muutamassa minuutissa, parilla napin painalluksella. Ja mikä parasta, jos sinulla on mitään ongelmia palvelinasetuksissa, uuden sivuston perustamisessa tai vanhan sivuston siirtämisessä on osaava asiakaspalvelu valmiina auttamaan sinua ja jopa toteuttamaan asennuksen tai sivuston siirron.

Zoner palvelun heikkoudet

Heikkouksia ei oikeastaan ole, mutta pientä parantamisen varaa palvelussa olisi. Vaikka asiakaspalvelu listattiin jo plussaksi, on se myös Zonerin miinus. Asiakaspalvelun palvellessa vain toimistoaikoina on viestiä joskus odotettava seuraavaan päivään.

Tämä ei ole ehkä heikkous, mutta koska palvelut on suunnattu yrityksille on hinnat ilmoitettu arvolisäverottomina, mikä ainakin allekirjoittanutta lähes poikkeuksetta ärsyttää. Miksi hinnoita ei voida ilmoittaa sekä verollista, että verotonta hintaa? Tämä johtuu varmasti siitä, että luvut näyttävät pienemmiltä ja ostovaiheessa 24% hinnankorotus ei yleensä enää vaikuta asiakkaan valitaan.

Pakettien muuten ollessa hyvin suunniteltuja saattaa useille ei yrityspakettia valinneille sivustoille tulla tilanpuute vastaan. Pienimmän paketin sisältäessä ainoastaan 100Mt levytilaa, ei sivun kasvattamisesta kannata haaveilla tällä paketilla. Valitessasi keskikokoisen paketin on levytilaa jo 2Gt, mikä riittää jo alkuun, mutta kun muistamme Hostingpalvelu.fi:n tarjoaman 3.90€ maksavan Gigan levytilalla varustetun paketin.

Tässä syyt, miksi Zoner ei yltänyt vertailumme ykkössijalle.

Tarjolla olevat webhotellipaketit

HostingpakettiOminaisuudetLevytilaKaistaHintaTarjous
Zoner Microwebhotelli Oma verkkotunnus, yksi MySQL-tietokanta, yksi sähköposti, automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi, SSH, FTP, roskapostisuodatin, yli sadan ohjelmiston asennusvelho. 100Mt 15 Gt/kk 4.90€ (6.08€ sis.alv.) Tilaa
Zoner Webhotelli Oma verkkotunnus, yksi MySQL-tietokanta, viisi sähköpostia, automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi, SSH, FTP, roskapostisuodatin, yli sadan ohjelmiston asennusvelho. 2000Mt 50 Gt/kk 7.90€ (9.80€ sis.alv.) Tilaa
Zoner Yrityswebhotelli Oma verkkotunnus, rajattomasti MySQL-tietokantoja, rajattomasti sähköposteja, automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi, SSH, FTP, roskapostisuodatin, yli sadan ohjelmiston asennusvelho. 6000Mt 150 Gt/kk 12.90€ (16€ sis.alv.) Tilaa
Siirry Zonerille

 

Asiakaspalvelu

Viiden tähden asiakaspalvelu. Ainoana miinuksena on asiakaspalvelun aukioloajat. Osaavat työntekijät antavat työajalla nopeat ja siantuntevat vastaukset. Zoner tiimillä on osaamista laidasta laitaan, joten mikään ongelma ei ole heille ylitsepääsemätön ja niin kuin jo aikaisemmin mainittiin, Zoner palvelua kehitetään asiakaspalvelun kautta, joten palvelu paranee aina, kun asiakas tuo esille tiimille uuden ongelman.

Yhteensopivuus

Yksi webhotellin parhaimmista puolista on sen yhteensopivuus useiden (lähes kaikkien) sivustoratkaisuiden kanssa. Verkkokauppa hostingina palvelu toimii tosin ainoastaan räätälöidyillä paketeilla, joista tarjoukset antavat taas kerran Zonerin asialkaspalvelu. Mutta kuitenkin palvelimet ovat yhteensopivia myös verkkokaupoille, joten kaikki on mahdollista.

Hallintapaneeli

DirectAdmin on hallintapaneeli, joka on suunniteltu erittäin helpoksi käyttää, mutta josta kuitenkin löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet. Voit hallita sähköposteja, asentaa ohjelmia, katsoa tilastoja sekä tehdä muita muutoksia sivustollesi erittäin helposti, vaikka sinulla ei näistä hommista olisikaa aikaisempaa kokemusta.

Miksi sinun kannattaa valita suomalainen hostingpalvelu?

No ei kai tähän ole muuta vastausta, kun Suomalaisen palveluntarjoajan luotettavuus ja tietysti palvelu, minkä saat sujuvalla suomella. Toinen pointti on kuitenkin Suomessa sijaitsevat palvelinkeskukset, mitkä takaavat nopean yhteyden kaikkialle Eurooppaan, sekä tietysti Suomeen. Kuitenkin jos olet tekemässä sivustoa, mikä on suunnattu Jenkkilään, ei sinun välttämättä kannata laittaa sivustoasi Suomelaiselle palvelimelle.

Jos kohdeyleisösi on Suomessa, muissa Pohjoismaissa tai Euroopassa on Zoner täydellinen hosting sinulle!

Siirry Zoner sivustolle