WEBHOSTINGHUB

WebHostingHub

Pääominaisuudet:

  • WordPress
  • Varmuuskopiointi
  • cPanel
  • Linux
  • PHP
  • Perl
  • MySQL
  • Tyytyväisyystakuu

Suositellaan alustoille:

Wordpress60drupal60oscommerce60

Siirry WebHostingHub sivustolle

WebHostingHub

Hostingpalvelu esittely

WebHostingHub on erikoistunut jaettujen palvelimien tarjoamiseen, minkä ansiosta myös hostingpalvelun hinnat ovat varsin kilpailukykyiset. Tämä on ehkä suurin syy minkä takia esimerkiksi monet pienyritykset ovat päätyneet käyttämään WebHostingHubia. Itse yritys on perustettu jo vuonna 2001, minkä jälkeen se on kasvanut kovaa vauhtia. WebHostingHub tarjoaa paitsi järkevän hintaisia palveluita, myös ympäristöystävällisempiä palvelinratkaisuja. WebHostingHub datakeskus sijaitsee Yhdysvalloissa Virginiassa, mikä toimii erittäin hyvin varsinkin, jos suurin osa verkkosivusi kävijöistä tulee Euroopasta tai Amerikasta.

Hostingpalvelut

WebHostingHub hostingpalvelut ovat rajoitettu puhtaasti jaettuihin servereihin, mitkä ovatkin yleensä halvin ja tehokkain ratkaisu monille pienemmille yrityksille ja yksityishenkilöille. Hinnoittelu perustuu lähinnä aikaan, sillä kaikissa WebHostingHub palveluissa tallennustila ja kaista ovat ”rajattomat”. Hinnat vaihtelevat neljän ja kymmenen dollarin väliltä riippuen siitä, kuinka pitkäksi ajaksi haluat palveluun sitoutua. Liittymislahjaksi uudet asiakkaat saavat tuttuun tyyliin domain rekisteröinnin ilmaiseksi. Kaikkiin paketteihin kuuluu rajattoman kaistan ja tallennustilan lisäksi myös verkkosivueditori ja sähköpostiosoittteet.

Lue lisätietoja WebHostingHubilta

 

Uptime/Downtime

WebHostingHub hostingpalvelu ei ole julkaissut mitään varsinaista dataa palvelimien toiminnasta, eikä myöskään takaa minimi uptimeä asiakkailleen. Sen sijaan asiakaspalvelusta saadun informaation mukaan normaali uptime servereille on 99.98%. Kaikki WebHostingHubin käyttämät palvelimet ovat myös 100% ammattikäyttöön tarkoitettuja Dell-servereitä, mitkä ovat varustettu tämän päivän vakaimmilla prosessoreilla. SSD-tallennusratkaisuja hostingpalvelu ei kuitenkaan tarjoa asiakkailleen toistaiseksi.

Asiakaspalvelu ja tuki

WebHostingHubin asiakaspalvelu on käytössä vuorokauden ympäri kaikille asiakkaille, joten mahdollisista kysymyksistä ei laskuteta erikseen. Normaalin puhelin ja sähköposti asiakaspalvelun lisäksi hostingpalvelu tarjoaa ”tietopankin” sekä yhteisöfoorumin, mistä omien kokemusten perusteella kaikki yleisimmät ongelmat ratkeavatkin helpoiten. Asiakaspalvelun laatu on myös omien kokemusteni mukaan erittäin hyvä ja WebHostingHub takaakin 60 minuutin vastausajan asiakkaiden kysymyksiin, mikä on erittäin kiva asia. Monissa vastaavissa palveluissa vastauksia kysymyksiin saattaa joutua odottamaan jopa vuorokauden, mikä saattaa haitata liiketoimintaa.

Ohjauspaneeli

Hostingpalvelu käyttää ohjauspaneelina cPanelia, mikä löytyy lähes kaikista muistakin vastaavista palveluista. Eli jos hostingpalvelut ovat sinulle tuttuja, niin ei myöskään tässä ole varsinaisesti mitään uutta opeteltavaa. Siihen pääset kirjautumaan heti etusivulta ja itse ohjauspaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen, minkä ansiosta myös kokemattomammat käyttäjät pääsevät siihen nopeasti sisään.

Extrat ja tarjoukset

WebHostingHub tarjoaa uusille asiakkailleen loistavia liittymislahjoja. Näitä ovat esimerkiksi ilmainen domain rekisteröinti sekä ilmaiset $75.00 Google AdWords kampanjaan. Tämän lisäksi saat käyttöösi verkkosivueditorin, mikä aikaisemmin olikin jo mainittu. Verkkosivut voidaan helposti myös liittää monenlaisiin verkkokauppa työkaluihin, kuten Cube Cart, SSL-sertifikaatti, Google Checkout ja tietysti PayPal. Bloggaus alustojen, kuten WordPressin, Nucleusin ja b2evolutionin asennus onnistuu myös muutamalla klikkauksella. Lisämaksusta WebHostingHub tarjoaa myös verkkosivujen suunnittelupalveluita, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median konsultointia.

Tyytyväisyystakuu

Hostingpalvelu tarjoaa kaikille asiakkailleen pitkän, jopa 90 päivää kestävän ”rahat takaisin” –takuun, mikä tekeekin palvelun kokeilemisesta turvallista. Toki täytyy huomioida, että mahdolliset lisäpalvelut eivät sisälly tähän, eli jos olet ehtinyt ostamaan esimerkiksi SSL-sertifikaatin, domainin tai vaikkapa hakukoneoptimointi-palveluita, niin näistä on turva unelmoida rahoja takaisin. Peruuttaminen onnistuu myös helposti sähköisesti, ilman turhia puhelin soittoja tai muuta kikkailua.

WebHostingHub Yhteenveto

Tämä hostingpalvelu on hyvin samanlainen, kun monet muut vastaavat jaettuja palvelimia tarjoavat yritykset. Tosin poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu, kolme kuukautta kestävä tyytyväisyystakuu sekä järkevä hinnoittelu tekevät siitä yhden parhaista vaihtoehdoista. Eli jos etsit hostingratkaisuja esimerkiksi omalle blogille tai pienelle verkkokaupalle, niin tulisi WebHostingHub olla valintasi.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Basic WordPress, Php, Windows, CentOS, Python Rajaton Rajaton $3.99/kk Tilaa
Spark WordPress, Php, Linux, CentOS, Python, cPanel Rajaton Rajaton $6.99/kk Tilaa
Nitro WordPress, Php, Linux, CentOS, Python, cPanel Rajaton Rajaton $8.99/kk Tilaa
Dynamo WordPress, Php, Linux, CentOS, Python, cPanel Rajaton Rajaton $10.99/kk Tilaa
Siirry ostoksille