INMOTION

InMotion

Pääominaisuudet:

  • Luotettava
  • Ilmaiset $100 Google AdWordsiin
  • Tyytyväisyys takuu
  • Fantastico
  • Hyvä asiakaspalvelu
  • Uptime-takuu
  • Varmuuskopiointi

Suositellaan alustoille:

wordpressDrupal-julkaisujärjestelmäjoomla

Siirry InMotion sivustolle

InMotion

InMotion hostingpalvelu esittely

InMotion hostingpalvelu tarjoaa luottevia webhotelli ja virtuaalipalvelin ratkaisuja yksityishenkilöistä aina isoihin yrityksiin. Yrityksen tavoitteena on ollut aina vuodesta 2001 tarjota ykkösluokan hostingpalveluita ilman kompromisseja ja siinä he ovatkin onnistuneet loistavasti.

Hyvät tiedonsiirto nopeudet ovat olleet InMotionin yksi suurimmista vahvuuksista aina, minkä takia useat keskikokoiset yritykset ovatkin valinneet sen kumppanikseen.

Itse yritys on perustettu vuonna 2001 ja heidän datakeskus sijaitsee Yhdysvalloissa Los Angelesissa, mikä on hyvä paikka palvelimille, kun suurin osa verkkosivujen liikenteestä tulee läntiseltä pallon puoliskolta. Tämä Los Angelesin datakeskus oli myös ensimmäinen oikeasti vihreällä energialla toimiva keskus.

Hostinpalvelut

InMotion hostingpalvelu tarjoaa ainoastaan Linux-hostingratkaisuja, joten jos olit etsimässä Windows palvelinta, niin tulee sinun katsoa muita vaihtoehtoja.

Business-luokan jaettuja hostingpalveluita InMotionilla on kolmea erilaista, mitkä ovat nimetty ”Launch”, ”Power” ja ”Pro”. Näistä ainoastaan Pro-pakettiin saa liitettyä rajattomasti eri domaineja. Rajaton FTP-tila ja kaista sen sijaan kuuluu kaikkiin Business-paketteihin. InMotionin hostingratkaisut yrityksille ovat myös erittäin edullisia verrattuna moniin kilpailijoihin, mutta mikäli merkittävä osa verkkosivun kävijöistä tulee idästä, niin datakeskuksen sijainti ei ole paras mahdollinen.

Jaettujen palvelimien lisäksi tarjolla on VPS (Virtual Private Server) ja dedikoituja palvelimia, mitkä soveltuvat hyvin vaativaan käyttöön ja esimerkiksi verkkokaupoille, missä liikennettä on jo paljon. Lisäksi apua on saatavilla hyvin, esimerkiksi Djangon asennukseen, mikä tosin maksaa lisää. Kaikki InMotionin hostingpalvelut toimivat Linux CentOS:llä ja yrityksellä ei ole toistaiseksi saatavilla varsinaisia pilvipalvelinratkaisuja.

Siirry ostoksille

 

Asiakaspalvelu ja tuki

InMotion loistaa asiakaspalvelullaan, mikä on harvinaista tämänkaltaiselle webhotellli/virtuaalipalvelimia tarjoavalle yritykselle. Ensinnäkin verkkosivuilla on saatavilla tuhansia järkeviä artikkeleita liittyen kaikkiin yleisimpiin ongelmiin, mitä myös kokemattomat käyttäjät pystyvät helposti tulkitsemaan. Tämän lisäksi asiakaspalvelua saa tuttuun tapaan puhelimitse, live-chatin ja sähköpostin kautta, mitkä ovat kaikki myös ilmaisia maksaville asiakkaille. Kokemuksieni mukaan näitä linjoja pitkin saa myös nopean ja tarkan vastauksen kysymyksiin, mikä tekeekin InMotionista hyvän palvelun käyttäjille, joilla ei ole paljoa kokemusta hostingpalveluista.

Näiden kanavien lisäksi InMotionilla on hyvin ajan tasalla olevat sosiaaliset mediat, missä kysymyksiä on myös mahdollista esittää.

Uptime/Downtime

InMotion hostingpalvelu lupaa asiakkailleen 99.9% uptime-takuun ja myös palvelimia tarkkaillaan vuorokauden ympäri. Tosin mitään todellista dataa palvelimien uptime-ajoista ei asiakkaille ole saatavilla. Myös varmuuskopiointi tehdään palveluntarjoajan puolesta 36tunnin välein, mikä on saatavilla asiakkaille tarvittaessa.

Extrat – InMotion hostingpalvelu

Kaikki Webhotelli tai virtuaalipalvelin asiakkaat palkitaan 100 dollarilla, minkä asiakas voi käyttää Google AdWords hakusanamarkkinointiin. Tämän lisäksi jaetun palvelimen tilaajat saavat kaupan päälle ilmaisen domain rekisteröinnin ja dedikoidun palvelimen vuokraajat saavat jatkuvan lisenssin cPaneliin ja WHM:ään.

Näiden extrojen lisäksi InMotion tarjoaa Fantasticon, mikä antaa mahdollisuuden helposti asentaa erinäisiä skriptoja ja sovelluksia muutamalla klikkauksella. Valikoima sisältää muun muassa WordPressin, GeekLogin, Joomlan, Drupalin ja paljon muuta.

InMotion hostingpalvelu yhteenveto

InMotion on ihan järkevä palvelu, kun kaipaat hyvää asiakastukea ja luotettavia palveluita. Datakeskuksen sijainti kylläkin tarkoittaa sitä, että suurin osa verkkosivujesi liikenteestä pitäisi tulla lännestä. Tosin varsinkin Yhdysvaltalaisille tämä Los Angelesin datakeskus on yksi parhaista ja nopeimmista.

Siirry InMotion sivustolle