HOSTPAPA

HostPapa

Pääominaisuudet:

 • Perl
 • MySQL
 • Tyytyväisyys takuu
 • WordPress
 • Varmuuskopiointi
 • Ohjauspaneeli
 • Uptime-takuu
 • PHP

Suositellaan alustoille:

Wordpress60

Siirry HostPapa sivustolle

hostpapa

Hostingpalvelu Esittely – HostPapa

HostPapa on Kanadalainen hostingpalvelu, joka on keskittynyt tarjoamaan ympäristöystävällisiä webhosting ratkaisuja. Se on perustettu vuonna 2006 Oakvillessä tarkoituksenaan tarjota vihreällä energialla ylläpidettyjä palvelimia asiakkailleen. Yrityksen omistaa yksityiset sijoittajat.

Yritys tarjoaa sekä Linux että Windows pohjaisia hostingpalvelu –paketteja, mistä löytyy jaettuja servereitä, VPS-palvelimia ja jälleenmyyjille suunnattuja ratkaisuja. Myös verkkosivujen rakennustyökalu on saatavilla lisämaksua vastaan.

Jaetut palvelimet

HostPapan peruspaketti jaetulla serverillä mahdollistaa jo rajattoman tallennustilan, kaistanleveyden ja mahdollisuuden ylläpitää rajattomasti eri domaineja samalla tilillä. Tämä on varsin mukava ominaisuus verrattuna moniin vastaaviin saman hintaluokan palveluihin. Itse palvelun hinnoittelu puolestaan perustuu siihen kuinka pitkän sopimuksen teet. Asiakkaat voivat tilata yhden, kahden tai kolmen vuoden paketin, mistä kolmen vuoden paketti on tietysti suhteessa edullisin vaihtoehto.

Jälleenmyyjien ratkaisut

Jälleenmyyjille on viisi erilaista räätälöityä pakettia, mitkä ovat Bronze, Silver, Gold, Platinum ja Titanium.

Jokainen näistä mahdollistaa rajattoman määrän domaineja, MySQL databasen ja kolme eri IP-osoitetta. Näissä paketeissa hinnoittelu perustuu siihen kuinka paljon kovalevytilaa ja kaistaa tarvitset.

Siirry HostPapa sivustolle

 

VPS hostingpalvelu

HostPapan VPS-hostingpalvelu ratkaisut ovat saatavilla Windowsilla ja Linuxilla ja niitä löytyy kolme eri vaihtoehtoa:

 • VPS-Plus
 • VPS-Pro
 • VPS-Premium

Pro ja Premium vaihtoehdot tarjoavat enemmän prosessori tehoa, muistia, kovalevytilaa ja WHMCS:n. Kaikissa hostingpalvelu –paketeissa tulee tuttuun tapaan cPanel ja rajaton kaistanleveys.

VPS-paketit tarjoavat huomattavasti enemmän resursseja kuin jaetut serverit, mutta ovat siltä paljon edullisempia kuin yksityiset palvelimet. Yksityisiä palvelimia tämä yritys ei itse asiassa edes tarjoa tällä hetkellä.

Verkkosivujen rakennus

HostPapa tarjoaa palvelimien lisäksi maksullista verkkosivueditoria, millä teet suhteellisen helposti ammattimaisen näköiset webbisivut itse ilman minkään näköistä teknistä tai koodausosaamista. Verkkosivueditorilla muokkaat sivujasi ”drag and drop” –tyyliin ja vaihdat sivun teemoja lennossa. Näistä löytyy sekä ilmainen että maksullisia versioita:

 • Personal (maksimissaan kolme sivua)
 • Unlimited
 • Premium
 • Enterprise

Paketin hinnoittelu perustuu haluamiisi ominaisuuksiin sekä verkkosivujen kokoon. Personal-paketti sallii ainoastaan kolmen sivun muokkaamisen, mutta muissa paketeissa sivujen määrä on rajaton. Kaikki verkkosivujen muokkauspaketit mahdollistavat SEO-ystävällisten webbisivujen tekemisen ja niistä löytyy myös mahdollisuus web-analytiikkaan, millä seuraat sivujen liikennettä. Verkkosivueditorilla tehdyt sivut ovat samalla mobiili-ystävällisiä ja toimivat myös verkkokauppana.

Uptime/Downtime

HostPapa takaa hostingpalvelu –paketeilleen normaalin 99.9% uptimen, vaikkakaan se ei varsinaisesti lupaa hyvitystä, jos tämä ei jostain syystä toteudu.

Yrityksen datakeskus sijaitsee Torontossa ja normaalin UPS:n lisäksi keskuksella on käytössään diesel-generaattorit. Yrityksella on myös erillinen tiimi, joka valvoo servereiden toimivuutta vuorokauden ympäri.

Varmuuskopiointi tapahtuu yrityksen puolesta säännöllisesti, mutta se on käytettävissä ainoastaan järjestelmän kaatuessa, joten asiakkaille sitä ei ole saatavilla edes pyynnöstä. Kuten lähes kaikki muutkin hostingpalvelut, myös HostPapa suosittelee asiakkailleen säännöllistä varmuuskopiointia omatoimisesti.

Asiakaspalvelu ja tuki

Myös HostPapalla on käytössä 24/7 asiakaspalvelu puhelimitse, live-chatin kautta tai sähköpostilla. Sitä on saatavilla useammalla eri kielellä mukaan lukien Englanti. Suomeksi asiakaspalvelua tässäkään palvelussa valitettavasti ei ole, joten Englannilla on pärjättävä.

Hauska lisä palveluun on yrityksen loistavasti ajan tasalla olevat sosiaaliset mediat. Jos sinulla on pikaisia kysymyksiä, niin ne ratkeavatkin usein kaikista helpoiten kysymällä suoraan esimerkiksi HostPapan Facebook, Twitter tai Google+ sivuilla. Youtubessa on saatavilla myös lukuisia ”How to” –videoita, mistä saakin vastaukset ja ohjeet yleisimpiin kysymyksiin.

Ohjauspaneeli

Hostingpalvelu käyttää ohjauspaneelina normaaliin tapaan cPaneelia paketeissaan ja jälleenmyyjille suunnatuista ratkaisuista löytyy tämän lisäksi WHM.

Extrat

HostPapa tarjoaa yhden ilmaisen domainin ja verkkosivujen asennuksen liittymisvaiheessa.

Hostingpalvelu sisältää SEO työkaluja ja Fantastico script installerin, joka tukee avoimen lähdekoodin alustoja, kuten WordPressiä, Joomlaa ja Wikejä.

Paketeissa tulee mukana goMOBI sovellus, minkä avulla muokkaat verkkosivuasi paremmin mobiili-ystävälliseksi. Tämä on ilmainen kylläkin vain 30 päivää, minkä jälkeen joudut maksamaan palvelusta, mikäli sitä haluat käyttää.

HostPapa on 100% vihreällä energialla pyöritetty, minkä ansiosta saat esimerkiksi verkkokauppaasi myös maininnan tästä.

Yhteenveto

HostPapa hostingpalvelu on ympäristöystävällinen vaihtoehto kansainväliseen tarpeeseen. Sen tarjoamat palvelut ja hinnoittelu tekevät siitä järkevän valinnan pienille ja keskisuurille yrityksille, kuin myös yksityishenkilöille.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Jaettu hostingpalvelu WordPress, PHP, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel, Linux Rajaton Rajaton $3.95/kk Tilaa
Bronze Reseller Hostingpalvelu WordPress, PHP, WHM, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel 50GB 500GB $19.95/kk Tilaa
Silver Reseller Hostingpalvelu WordPress PHP WHM Dedicated IP Auto Responders cPanel 80GB 700GB $27.95/kk Tilaa
Gold Reseller Hostingpalvelu WordPress PHP WHM Dedicated IP Auto Responders cPanel 120GB 1TB $39.95/kk Tilaa
VPS-PLUS WordPress, VPS, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel, Linux 50GB Rajaton $46.66/kk Tilaa
Platinum Reseller Hosting WordPress, PHP, WHM, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel 160GB 1.2TB $59.95/kk Tilaa
VPS-PRO WordPress, VPS, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel, Linux 100GB Rajaton $76.66/kk Tilaa
Titanium Reseller Hosting WordPress, PHP, WHM, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel 200GB 1.4TB $79.95/kk Tilaa
VPS-PREMIUM WordPress, VPS, Dedicated IP, Auto Responders, cPanel, Linux 200GB Rajaton $146.66/kk Tilaa
Siirry tilaamaan!