HOSTINGPALVELU.FI

hostingpalvelu-fi

Pääominaisuudet:

  • Ilmainen SSL (https)
  • Palvelimet Suomessa
  • Varmuuskopiointi
  • Tyytyväisyystakuu
  • cPanel-ohjauspaneeli
  • Kotimainen
  • Kotisivukone
  • Webmail
  • Rajoittamattomat alidomainit
  • Sähköpostialiakset

 
hostingpalvelu.fi

Hostingpalvelu Esittely

Hostingpalvelu.fi tarjoaa webhotelli paketteja niin yksityis-, kuin myös yritysasiakkaille. Tämä suomalainen hostingpalvelu on vienyt webhotelliratkaisut ehdottomasti uudelle tasolle, niin käytettävyyden, asiakaspalvelun, kuin myös suorituskyvyn osalta.

Palvelun kautta saat itsellesi myös oman domainin, eli verkkosivujen osoitteen sekä kotisivutilan kätevästi käyttöösi vain muutamalla klikkauksella. Tämän lisäksi palvelusta saat käyttöösi suhteellisen helppokäyttöisen kotisivueditorin, joka mahdollistaa verkkosivujen rakentamisen täysin ilman aikaisempaa ohjelmointi taustaa tai muuta teknistä osaamista. Riittää, että osaat lukea ohjeet ja olet tottunut käyttämään jonkin verran erilaisia web-pohjaisia työkaluja. Kotisivun ominaisuuksia pystyt helposti myös hallitsemaan erillisen hallintapaneelin kautta, mistä pääset käsiksi muun muassa sähköpostilaatikoihin, ali-domaineihin tai vaikkapa tietokantoihin.

Asennusohjelma puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden luoda esimerkiksi verkkokaupan, blogin tai keskustelupalstan asiakkaillesi. Yhdellä klikkauksella saat asennettua muun muassa WordPressin, Magenton, Drupalin, Joomlan tai pbpBB:n.

Vaikka palvelu käyttää pilviteknologiaa, niin myös tietoturvaan on panostettu. Tämän ansiosta hostingpalvelun käyttö on turvallista myös yrityksille, kuten vaikkapa verkkokaupoille. Tämä on mahdollista uudenlaisen virtualisoinnin ansiosta, joka eristää samaa palvelinta käyttävät asiakkaat toisistaan, mikä puolestaan lisää huomattavasti toimintavarmuutta ja tietoturvaa verrattuna perinteisiin hostingpalveluratkaisuihin.

Hostingpalvelu paketit

Tämä suomalainen hostingpalvelu tarjoaa käytännössä kolmea erilaista webhotelli pakettivaihtoehtoa, mistä löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisille käyttäjille. Lisäksi tarjolla erikseen WordPressin käyttäjille optimoidut ja ylläpidetyt webhotellit. Olit sitten yksityishenkilö tai verkkokaupan omistaja, niin sinua varten on suunniteltu valmiiksi sopiva pakettiratkaisu. Lisäksi omien kokemusteni perusteella eri paketit ovat melko joustavia, joten jos vaikkapa tarvitse yllättäen lisää muistia käytössäsi olevaan palvelimeen, niin tämä onnistuu jopa ilman lisäkustannuksia kysymällä sitä ystävällisesti asiakaspalvelusta. Pakettien hinnoittelu ja ryhmittely perustuu luonnollisesti palvelimen tehoihin, sivuston kokoon ja domainien sekä sähköpostiosoitteiden määrään. Eli mitä enemmän verkkosivuillasi on liikennettä ja sisältöjä, niin sitä enemmän tietysti maksat.

Saatavilla olevat hostingpalvelu paketit:

Aloituspaketti

Hostingpalvelu tarjoaa aloituspakettia yksityishenkilöille, mikä ymmärrykseni mukaan on samalla yrityksen suosituin vaihtoehto. Tehoiltaan tämä paketti sopii loistavasta tavallisille käyttäjille, kuten vaikkapa omien kotisivujen tai vaikkapa blogin pitäjille. Myös erilaiset pienemmän yhdistykset tai pienet yritykset voivat pärjätä tällä paketilla ihan hyvin.

Tilaa

 

Peruspaketti

Tämä paketti on niille, ketkä haluavat hieman lisävarmuutta. Normaalisti, jos tarkoituksena on tehdä rahaa verkkosivujen avulla, niin on kannattaa maksaa pieni summa siitä, että verkkosivusi pysyvät ylhäällä aina, eikä täten myöskään kassavirtasi katkea turhaan.

Tilaa

 

Yrityspaketti

Tämä paketti sisältää joitakin rajoittamattomia ominaisuuksia ja enemmän tilaa, jonka ansiosta se onkin järkevin vaihtoehto kaikille yrityksille. Paketti ei ole loistavista ominaisuuksistaan huolimatta pilattu edes hinnalla, jonka takia se onkin todennäköisesti lähes kaikkien yrittäjien valinta. Tarjolla on myös Yrityspaketti x2, mikä sisältää tuplasti yrityspaketin verran ominaisuuksia, tallennustulaa, domaineja ja sähköpostilaatikoita.

Tilaa

 

Saatavilla olevat WordPress webhotellit:

WP 1

Perus WordPress sivustolle sopiva WP 1 -paketti sisältää 4Gt SSD-levytilaa, kaistaa 50000 vierailulle kuukaudessa, 80Gt tiedonsiirtoa, 1CPU, 1Gt RAM, 512 Mt PHP muistia, SSL-sertifikaatin, WP-CLI Gitin, DDH-yhteyden, 10 sähköpostilaatikkoa ja sitä voidaan käyttää yhdelle sivustolle. WordPress hostingpalvelulle tarjotaan kahden viikon tyytyväisyystakuu.

Tilaa

 

WP 2

WP 2 hosting pyörittää kahta sivustoa. Ominaisuuksiin lukeutuvat kaikki WP 1:sen ominaisuudet plus 10Gt SSD-kovalevytilaa, 250000 vierailua ja 200Gt tiedonsiirtoa / kk, tupla suorittimen sekä RAM-muistin WP 1 pakettiin verrattuna ja 50 sähköpostilaatikkoa. Tyytyväisyystakuuta on tarjotaan tutut 2 viikkoa.

Tilaa

 

WP 3

WP 3 on suuniteltu raskaammille ja runsaasti liikennettä omaaville sivustoille, joiden suorituskyky ei saa kärsiä eden liikennepiikkien aikana. 500 tuhatta kävijää kuukaudessa, 20 gigaa SSD-kovalevytilaa, 4CPU:ta ja 4Gt RAM-muisti pitävät huolen, että tälle serverille sijoitetut sivustot pysyvät toiminnassa kaikissa tilanteissa. Webhotelliin voidaan lisätä maksimissaan kolme sivustoa. Tyytyväisyystakuuta kaksi viikkoa.

Tilaa

 

Laskutus

Hostingpalvelu tarjoaa asiakkailleen muutamia eri laskutusvaihtoehto ja laskutuskausia. Luonnollisesti saat sitä edullisemman hinnan mitä pidemmän laskutusjakson valitset. Hauska ominaisuus on myös se, että voit päivittää pakettisi koska tahansa tehokkaampaan ja joudut maksamaan ainoastaan pakettien välisen eron, mikä tekeekin aloittamisesta ja ensimmäisen paketin valitsemisesta turvallisempaa verrattuna moniin muihin vastaaviin palveluihin.

Lisäksi yritys tarjoaa palveluilleen täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun, joka on hieman lyhyempi kuin monilla ulkomaalaisilla hostingpalveluilla. En usko kuitenkaan, että tämä haittaa ketään varsinaisesti, sillä tuo kaksi viikkoa riittää varsin hyvin toimivuuden todistamiseen.

Asiakaspalvelu

Hostingpalvelu.fi loistaa monilla ominaisuuksillaan, kuten luotettavuudella, hinnalla ja palvelimien suorituskyvyllä, mutta kaikista isoin etu tämän palvelun valitsemisessa on kuitenkin sen mahtava asiakaspalvelu. Toisin kuin monissa kokeilemissani ulkomaalaisissa hostingpalveluissa, tämä hostingpalvelu tarjoaa uskomattoman osaavaa, ystävällistä ja ennen kaikkea NOPEAA asiakaspalvelua. Tämän on erittäin tärkeää etenkin niille käyttäjille, kenen tekninen osaaminen palvelimien osalta ei ole se paras mahdollinen, vaan apua joudutaan kysymään erinäisiin asioihin. Omien kokemusteni perusteella tarkat ja perusteelliset vastaukset kysymyksiin tulevat usein vain muutamassa minuutissa, joka tekee ongelmien ratkaisemisesta huomattavasti helpompaa.

Yhteensopivuus

Hostingpalvelu on erittäin helppokäyttöinen lähes kaikkien verkkosivu tai verkkokauppa alustojen kanssa ja sivuston siirtäminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa uudelle serverille. cPaneeli on suuri plussa useisiin houstingpalvelutarjoajiin verrattuna ja Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa aina tarvittaessa. Myös uusien domainien siirtäminen ja sub-domainien liittäminen samaan hostingpakettiin onnistuu yksinkertaisesti. Hostingpalvelu tarjoaa cPaneelin myös suomenkielellä, mitä ei ainakaan allekirjoittaneelle ole tullut vastaan missään muualla, tosin cPaneeli on tarjolla myös englanniksi, mikä helpottaa kansainvälisten sivustonkehittäjien kanssa toimimista. WordPress ja Drubal alkavat olla yleisimpiä verkkosivuohjelmistoja ja niiden käyttö onnistuu moitteettomasti kotimaisella serverillä. Myös verkkokauppiaille, joiden käytössä on esimerkiksi WooCommerce, ePages, Magento tai lähes mikä tahansa valmiskaupparatkaisu palvelu soveltuu erinomaisesti.

Miksi kotimainen hostingpalvelu on parempi valita?

Suomalainen houstingpalvelu tarjoaa Suomessa sijaitsevat serverit. Servereiden sijainti vaikuttaa suoranaisesti sivujen latautumisnopeuteen, mitä vierailijoiden lisäksi myös Google arvostaa suuresti ja sivustosi hakukoneystävällisyys nousee. Hakukoneoptimointi on aina riippuvainen Googlesta ja tulevaisuus näyttää vahvasti siltä, että Google nostaa päivitys päivitykseltä paikallisen hostingin arvostusta valitessaan parhaita hakutuloksia. Kotimaisella valinnalla tuet myös aina Suomalaisia.

Tämä arvostelu on tehty omiin kokemuksiin perustuen ja hostingpalvelu.fi –palveluntarjoajan todettiin olevan paras vaihtoehto Suomeen suunnatuille verkkosivuille. Hostingpalvelu ei ole ehkä paras vaihtoehto Etelä-Eurooppaa kauemmas suunnatuille sivustoille, mutta ei se huonokaan vaihtoehto ole. Monikielisille verkkosivuille kompromissi serverin sijainnin suhteen on välttämätön ja jos esimerkiksi Pohjoismaat ovat markkina-alueesi kannattaa ehdottomasti valita Suomalainen hosting sen luotettavuuden, suomenkielen, nopeuden ja hinnan takia.

Yhteenveto

Jos haluat Suomalaisen hostingpalvelun ja siten myös palvelimen Suomesta, niin on hostingpalvelu.fi ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoistasi. Tämä AAA-luottoluokituksella varustettu palvelu ei ole katoamassa yllättäen mihinkään, tarjoaa uskomattoman hyvää asiakaspalvelua sekä sopivat ratkaisut kaikenlaisille käyttäjille, minkä ansiosta se on turvallinen ja varma valinta moneen erilaiseen käyttöön.
Kun haluat luottettavan palvelimen Suomesta, niin kannattaa kurkata tämän hostinpalvelun tarjoamat paketit ennen minkään muun palvelun valitsemista. Erittäin tehokkaat palvelimet ja edullinen hinnoittelu saavat monet varmasti valitsemaan tämän kotimaisen palvelun.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetDomainitHintaTarjous
Aloituspaketti Levytila: 2Gt, asunnusohjelma, FTP tilit: 1kpl, sähköpostilaatikoita: 2kpl, liikenne 20Gt/kk 1 kpl 5,90€/kk Tilaa
Peruspaketti Levytila: 5Gt, asunnusohjelma, FTP tilit: 2kpl, MySQL 5 -tietokantoja: 5kpl, sähköpostilaatikoita: 10kpl, liikenne 80Gt/kk 5 kpl 9,90€/kk Tilaa
Yrityspaketti Levytila: 10Gt, asunnusohjelma, FTP tilit: 10kpl, rajoittamattomasti MySQL 5 -tietokantoja, sähköpostilaatikoita: 50kpl, liikenne 200Gt/kk 21 kpl 14,90€/kk Tilaa
Yrityspaketti x2 Levytila: 20Gt, asunnusohjelma, FTP tilit: 20kpl, rajoittamattomasti MySQL 5 -tietokantoja, sähköpostilaatikoita: 100kpl, liikenne 400Gt/kk 41 kpl 29,80€/kk Tilaa
Wordpress
WP 1
4Gt SSD-levytilaa, vierailuja 50 000, teho x1: 1CPU, 1Gt RAM, 512 Mt PHP muisti, ilmainen SSL (https), WP-CLI, Git, SSH-yhteys, 10 sähköpostilaatikkoa, liikenne 80Gt/kk 1 kpl 9,90€/kk Tilaa
Wordpress
WP 2
10Gt SSD-levytilaa, vierailuja 250 000, Teho x2: 2CPU, 2Gt RAM, 512 Mt PHP muisti, ilmainen SSL (https), WP-CLI, Git, SSH-yhteys, 50 sähköpostilaatikkoa, liikenne 200Gt/kk 2 kpl 19,90€/kk Tilaa
Wordpress
WP 3
20Gt SSD-levytilaa, vierailuja 500 000, Teho x4: 4CPU, 4Gt RAM, 512 Mt PHP muisti, ilmainen SSL (https), WP-CLI, Git, SSH-yhteys, 100 sähköpostilaatikkoa, liikenne 400Gt/kk 3 kpl 29,90€/kk Tilaa
Siirry: Hostingpalvelu.fi