DREAMHOST

DreamHost

Pääominaisuudet:

  • PHP
  • Uptime-takuu
  • Varmuuskopiointi
  • Ohjauspaneeli
  • WordPress
  • Rahat takaisin takuu
  • Perl
  • MySQL

Suositellaan alustoille:

Wordpress60

Siirry DreamHost sivustolle

dreamhost

Hostingpalvelu Esittely – DreamHost

DreamHost hostingpalvelu on tunnettu erityisesti edullisista jaetuista servereistä, mutta myös VPS- ja dedikoiduista palvelimistaan.

Yritys itsessään on perustettu jo vuonna 1997, joten sillä on paljon näyttöä luotettavista hostingpalveluista. Alunperin sen perusti neljä yliopisto opiskelijaa, jotka kaikki työskentelevät yrityksessä vielä tänäkin päivänä. Nykyisin yhtiön omistaa New Dream Network LLC.

DreamHostilla on myös erittäin antelias affiliate-ohjelma, mitä kautta asiakkaat saavat rahaa uusien asiakkaiden tuomisesta. Uudet asiakkaat saavat ilmaisen domainin lisäksi kokeilla palvelua kaksi viikkoa ilmaiseksi ja jopa 97 päivän ”rahat takaisin” takuun.

Hostingpalvelut

DreamHostin jaetut hostingpalvelut toimivat Debian Linuxilla ja ne ovat suunnattu suoraan edullisinta palvelua etsiville. Hyvän tästä palvelusta tekee sen hyvin pienet rajoitukset tallennustilan ja kaistanleveyteen.

VPS- ja dedikoidut serverit toimivat myös Linuxilla. Ostamalla kumman tahansa näistä palveluista saat myös ilmaisen domainin vuodeksi. DreadHostin yksityisissä servereissä sinulla on mahdollista valita 2-ydin ja 4-ydin prosessorien väliltä ja päättää myös haluatko käyttää Nginxiä vai Apachea.

Harvinaista DreamHost hostingpalvelussa on myös sen tarjoamat ilmaiset serverit hyväntekeväisyysjärjestöille, tätä etua hyödyntääksesi järjestö pitää tosin olla rekisteröity myös Yhdysvalloissa.

Siirry DreamHost sivustolle

 

Uptime/Downtime

Epätavallista on myös DH hostingpalvelun lupaama 100% uptime, mikä koskee kaikkia jaettuja, VPS ja dedikoituja servereitä. Jos yrityksen päässä olevan vian takia verkkosivu, database, sähköposti, FTP, SSH tai webmail kaatuu, niin asiakas tulee saamaan yhden ilmaisen päivän jokaista tuntia kohden, kun serverit on alhaalla. Serverin alhaalla olo aika lasketaan hetkestä, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, joten tässäkin palkitsee olla tarkkaavainen. Itse Uptime/Downtime dataa yritys ei näytä missään, mutta sen sijasta dreamhoststatus.com blogista näkee melko yksityiskohtaiset uutiset serverien toiminnasta.

Datakeskukset ovat molemmat sijoitettu Yhdysvaltoihin, missä erikoistunut tiimi tarkkailee niiden toimintaa vuorokauden ympäri. Keskuksiin on myös kolmen megawatin virransyöttö ja ne ovat suunniteltu kestämään tulipaloja ja maanjäristykset.

Asiakkaat pystyvät myös helposti varmuuskopioimaan verkkosivut ja tärkeän datan yhdellä klikkauksella ohjauspaneelista.

Tuki ja asiakaspalvelu

DreamHost hostingpalvelu ei tarjoa asiakaspalvelua puhelimitse, mikä nykyisin onkin lähes turha palvelu omasta mielestäni. Sen sijasta saat apua helposti lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä asiakaspalvelu lipukkeen verkkosivuilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jättää soittopyyntö, mikä maksaa erikseen.

Yleensä helpoin tapa ratkoa ongelmat myös DreamHostissa on sen tukiportaali ja blogi. Molemmista löytyvät vastaukset yleisimpiin DNS, FTP, domainin siirtoa ja sähköpostia koskeviin kysymyksiin. Lisäksi asiakkaita informoidaan säännöllisellä uutiskirjeellä.

Extrat

Erityisen ylpeä hostingpalvelu on sen ”One-Click” –ominaisuudet, millä asennat helposti yleisimmät paketit, kuten WordPressin, phpBB:n, Moodlen, Joomlan, Drupalin yms.

Jokaisen paketin yhteydessä sinut palkitaan myös ilmaisella domainilla, mikä on mahdollista siirtää toiseen palveluun koska tahansa.

DreamHost tarjoaa myös CloudFlare suorituskyky ja turvallisuus palveluita sekä osittaisen tuen Java:lle ja täyden tuen Jabberille (mukaan lukien oman Jabber serverin käyttö).

Hostingpalvelu tarjoaa erittäin kilpailukykyisen ”rahat takaisin” takuun, mikä mahdollistaa maksamasi summan saannin takaisin 97 ensimmäisen päivän aikana. Jos päätät vaihtaa palvelua tämän aikana, niin sinun tarvitsee vain sulkea tili ja saat hyvityksen automaattisesti. Jotta tyytyväisyystakuu on voimassa täytyy maksut olla tehty luottokortilla ja tili ei saa olla suljettu sääntörikkomusten takia.

Yhteenveto

DreamHost hostingpalvelu on erittäin edullinen ratkaisu peruskäyttöön, kuten bloggaajille. Vaikka sen valikoimasta löytyvät myös yksityiset palvelimet, mitkä tehoiltaan kelpaisivat isoillekkin yrityksille, niin yrityksen liian ison koon ja hitaan asiakaspalvelun takia se ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Jos haluat palvelimen edullisesti esimerkiksi henkilökohtaisia sivuja varten, niin on tämä suositeltava hostingpalvelu sinulle.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Web WordPress, PHP, Anonymous, FTPDebian,Shell Access, Python Rajaton Rajaton $8.95/kk Tilaa
VPS WordPress, PHP, Anonymous FTP, Debian,Shell Access, Python Rajaton Rajaton $15.00/kk Tilaa
New Moon 2 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Debian, Python, Auto Responders, Linux 500GB Rajaton $99.00/kk Tilaa
Half Moon 2 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Debian, Firewall Protection,Python, Auto Responders 500GB Rajaton $115.00/kk Tilaa
Half Moon 4 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Debian, Python, Auto Responders, Linux 500GB Rajaton $125.00/kk Tilaa
Blue Moon 4 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Python, Perl, MySQL,Uptime Guarantee $149.00/kk Tilaa
Blue Moon 8 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Debian, Python, Auto Responders, Linux 1TB Rajaton $189.00/kk Tilaa
Blue Moon 16 Dedicated Hosting WordPress, PHP, Python, Perl, MySQL,Uptime Guarantee $229.00/kk Tilaa
Tilaa webhotelli