DIGITALOCEAN

DigitalOcean

Pääominaisuudet:

  • SSD
  • DNS-hallinta
  • 99.9% Uptime
  • Useita sijainteja (USA, Eurooppa, Aasia)
  • Hyvä asiakaspalvelu

Suositellaan alustoille:

joomla60

Siirry DigitalOcean sivustolle

DigitalOcean

DigitalOcean Hostingpalvelu Esittely

DigitalOcean ei ole oikeastaan pilvipalvelu, mutta he tarjoavat pilviominaisuuksia, kuten ”pay by hour”, ”snapshots”, ”templates” ja ”quick deployment”. Mutta silti tulet saamaan normaalin KVM serverin käyttöösi. Se on erittäin helppokäyttöinen hostingpalvelu, missä uuden dropletin tekeminen onnistuu vain 55 sekunnissa. Tämän jälkeen saat root salasanan suoraan sähköpostiisi.

Hinnoittelu alkaa niinkin pienestä, kuin 5,00 USD/kk tai 0.007 USD/tunti. Voit maksaa ainoastaan siitä mitä käytät, joskin tuntiveloituksella sinua laskutetaan huolimatta siitä onko serveri päällä vai ei. Silti jos tarvitset sitä vain määräajaksi, on aina mahdollista poistaa serveri ja tehdä uusi sitten kun taas tarvitset sitä.

Hostingpalvelut

Hostingpalvelut ja niiden hinnoittelu perustuu DigitalOceanissa siihen, kuinka paljon tehoa, kaistaa ja tallennustilaa tarvitset. Hinnoittelu malli on varsin järkevä ja selkeä, minkä ansiosta maksat aina kohtuullisen summan oli tarpeesi mikä tahansa. Palveluiden hinnat alkavat viidestä dollarista, millä saat käyttöösi 512MB muistilla, 1-ydin prosessorilla, 20GB SSD kovalevyllä ja 1TB max tiedonsiirrolla varustetun serverin. Tämä ei välttämättä ole kaikista halvin, mitä markkinoilla on saatavilla, mutta hinnoittelu puolestaan pysyy edelleen järkevänä kun haluat päivittää parempaan. Kalliimmasta päästä alotettuna 64GB muistilla, 20-ydin prosessorilla, 640GB SSD levyllä ja 9TB tiedonsiirrolla varustettu pilviserveri irtoaa 640dollarin kuukausi hintaan. Ja luonnollisesti näiden väliltä löytyy paketti jokaiseen tarkoitukseen. Poikkeuksellisen palvelusta tekee myös se, että kaikkiin paketteihin tulee nopea SSD kovalevy vakiona.

Serverit ovat sijoitettu usealle eri mantereelle, mistä voit myös kätevästi valita mitä sijaintia haluat käyttää missäkin dropletissa. Hostingpalvelu keskus DigitalOceanilla löytyy New Yorkista, Lontoosta, Amsterdamista ja Singaporesta.

Siirry DigitalOcean sivustolle

 

Asiakaspalvelu

DigitalOcean hostingpalvelu tarjoaa asiakaspalvelua asiakkailleen verkkosivujen kautta lomakkeella tai sähköpostilla. Tämän lisäksi verkkosivuilla on yhteisöfoorumi, mistä löytyvät käyttäjien kommentoimat ratkaisut lähes kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin. Sivujen kautta lähetettyihin lomakkeisiin saa oman kokemukseni mukaan nopean ja tarkan vastauksen ja vastausajat ovat vaihdelleet 10minuutista muutamaan tuntiin.

Yhteenveto – DigitalOcean hostingpalvelu

DigitalOcean ei ole täydellinen pilvipalvelu kokonaisuus, eikä se tarjoa ominaisuuksia kuten palomuuria, HA:ta yms, mutta siitä huolimatta se on erittäin hyvä hostingpalvelu. Serverit saa käyttöön helposti ja nopeasti sekä voit valita sen sijainnin ja itsellesi sopivan linux version jokaiselle dropletille. Palvelimet ovat myös erittäin luotettavia ja voit helposti muokata niiden teho-ominaisuuksia parilla klikkauksella. Jos haluat edullisen ja luotettavan palvelinratkaisun henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön, niin on DigitalOcean ehdottomasti harkitsemisen arvoinen palvelu.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Standard 1 Shell Access, Solid-State Drives 20GB SSD 1TB $5/kk Tilaa
Standard 2 Shell Access, Solid-State Drives 30GB SSD 2TB $10/kk Tilaa
Standard 3 WordPress, PHP, Shell Access, Solid-State Drives 40GB SSD 3TB $20/kk Tilaa
Standard 4 WordPress, PHP, VPS, Shell Access, Solid-State Drives 60GB SSD 4TB $40/kk Tilaa
Standard 5 WordPress, PHP, Shell Access, Solid-State Drives 80GB SSD 5TB $80/kk Tilaa
High Volume 1 WordPress, PHP, VPS, Shell Access, Solid-State Drives 160GB SSD 6TB $160/kk Tilaa
High Volume 2 WordPress, PHP, Shell Access, Solid-State Drives 320GB SSD 7TB $320/kk Tilaa
High Volume 3 WordPress, PHP, Solid-State Drives 480GB SSD 8TB $480/kk Tilaa
High Volume 4 WordPress, PHP, Shell Access, Solid-State Drives 640GB SSD 9TB $640/kk Tilaa
Siirry DigitalOcean sivustolle