BLUEHOST

Bluehost

Pääominaisuudet:

  • PHP
  • WordPress
  • ASP
  • Tyytyväisyys takuu
  • ASP.NET
  • Varmuuskopiointi
  • Uptime-takuu
  • Helppokäyttöinen

Suositellaan alustoille:

Wordpress60

Siirry BlueHost sivustolle

bluehost

Bluehost Esittely

Bluehost on tunnettu erityisesti kahdesta eri suositusta hostingpalvelu ratkaisustaan, mitkä ovat edulliset yksityishenkilöille tarkoitetut serverit ja jälleenmyyjille tarkoitetut serverit. Näihin molempiin ratkaisuihin sisältyy myös ilmainen domain rekisteröinti. Itse yritys on perustettu vuonna 2003 ja sen vaikuttava 50,000 neliön pääkonttori sijaitsee USA:n Utahissa.

Edullisten hostingpalveluiden lisäksi Bluehostin yksi ylpeyden aiheista asiakaspalvelu. Tämä toimii sekä verkkosivujen kautta että puhelimitse ja yritys lupaakin vastausajaksi puhelimitse huikeat 30 sekuntia, mikä on erittäin rohkea väite, kun verrataan kilpailijoiden jonotusaikoihin.

Bluehost on hyvä valinta sinulle, jos haluat 100% ”in-house” hostingpalvelu ratkaisuja siihen erikoistuneilta ammattilaisilta. Tämä voidaan perustella sillä, että yritys ei ulkoista mitään. Bluehostilla on jopa omat valokuituyhteydet sekä oma räätälöity Linux järjestelmä, mitä pyörittävät alusta loppuun räätälöidyt serverit. Tämän ansiosta yritys on toimiva vaihtoehto, kun haluat vain yhden yhteyshenkilön, miltä saat kaiken tarvitsemasi avun.

Hostingpalvelu

Bluehost tarjoaa ainoastaan Linux hostingpalveluita. Kaikki paketit ovat myös varustettu valtavalla tallennustilalla ja erittäin hyvällä kaistan leveydellä, kilpailukykyistä hintaa unohtamatta.

Molemmat näistä palveluista pyörivät jaetuilla servereillä ja hinnat perustuvat sopimuksen pituuteen. Tämä tekee Bluehost hostingpalvelu –paketeista sopivan erityisesti yksityishenkilöille ja pienyrityksille ja PHP sovelluksille, mitkä eivät vaadi älyttömiä resursseja. Jos käytät esimerkiksi WordPressiä, Drupalia, Joomlaa tai muita kevyitä CMS-ratkaisuja, niin sopivat Bluehost serverit sinulle.

Niille jotka haluat oman domainin ja sähköpostiosoitteen, kaikki perus Linux tarvikkeet, kuten cPanel on saatavilla hostingpalvelun kautta. ”SimpleScript” –ominaisuus puolestaan sallii helpon ja vaivattoman skriptien ja ohjelmien asennuksen parilla klikkauksella. Edullisten budjettiratkaisuiden lisäksi Bluehost tarjoaa jälleenmyyjille tarkoitettuja hostingratkaisuja. Nämä kuitenkin toimivat jaetuilla servereillä, kuten muutkin vaihtoehdot. Bluehostilla ei ole toistaiseksi mahdollisuutta VPS-, pilvi- tai dedikoituihin servereihin.

Tilaa BlueHost hostingpalvelu

 

Uptime/Downtime

Bluehostin datakeskuksella on käytössään sekä UPS että diesel-generaattorit, millä torjutaan sähkökatkoksista aiheutuvat harmit. Tämän lisäksi kaikki käyttäjätilit varmuuskopioidaan säännöllisesti, mihin ei välttämättä tosin kannata luottaa, jos varastoit arvokasta dataa.

Yritys ei varsinaisesti tee minkään tyyppisiä lupauksia liittyen servereidensä uptimeen, mutta omien kokemuksien ja hyvien arvosteluiden ansiosta voisin sanoa tämän olevan yksi markkinoiden parhaista. Bluehost kertoo tosin tarkkailevansa servereitä kellon ympäri, minkä lisäksi asiakaspalvelu tarjoaa apua Englanniksi vuorokauden ympäri.

Kannattaa huomioida myös, että yritys ei tarjoaa vara-servereitä. Joten jos verkkosivusi on todella tärkeä liiketoiminnan kannalta, niin kannattaa harkita jotain muuta hostinpalvelu –ratkaisua.

Asiakaspalvelu

Bluehost tarjoaa asiakkailleen 24/7 asiakaspalvelun puhelimitse, sähköpostilla ja live-chatin kautta. Asiakaspalvelu sijaitsee myös USA:ssa, minkä ansiosta tiedät myös pystyväsi keskustelemaan aina hyvin Englantia osaavan henkilön kanssa. Normaalin asiakaspalvelun lisäksi tarjolla on erillinen ”Knowledge Base” ja yhteisö-foorumi, mitkä kautta yleisimpiin ongelmiin löytyvät vastaukset yleensä helpoiten.

Ohjauspaneeli

Bluehostin kaikki hostingpalvelu paketit tulevat cPanelin kanssa vakiona. Se sisältää eri webmail vaihtoehtoja ja kaikki normaalit cPanel hallinta-ominaisuudet, mistä voit säätää esimerkiksi dropletteja, tarkistaa IP osoitteet sekä hallita eri domaineja. cPanel on ensimmäinen monista eri välilehdistä, jotka tarjoavat pääsyn verkkotunnusten hallintaan, domain rekisteröintiin, yksilöllisiin IP-asetuksiin, SSL hallintaan, profiilin sekä laskutustietoihin. Huomaa, että osa näistä ominaisuuksista eivät sisälly peruspakettiin ja ne maksavat lisää.

Tyytyväisyystakuu

Bluehostin ”rahat takaisin” –takuu kestää 30 päivää tilin aktivoimisesta. Erilliset kulut, mitä ehkä joudut käyttämään palveluihin, kuten SSL sertifikaatteihin, varmuuskopiointi palveluihin, SEO palveluihin, ”SiteLock” tai domain rekisteröintiiin, eivät kuulu kuitenkaan hyvitykseen.

Itse hyvitys prosessi on hyvin simppeli. Jos peruutat tilauksen 3-30 päivän kuluessa rekisteröinnistä, niin tulet saamaan täyden hyvityksen, mihin eivät sisälly yllä mainitut palvelut. Tämän lisäksi ilmainen domain rekisteröinti, minkä saat rekisteröitymisvaiheessa muuttuu silloin maksulliseksi.

Peruutuspyyntö on helppo lähettää Bluehostille suoraan esimerkiksi sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta. Toisin sanoen, minkä tahansa kanavan kautta.

Yhteenveto – Bluehost hostingpalvelu

Bluehost hostingpalvelu on helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto pienyrityksille tai yksityishenkilöille. Palveluun kuuluu myös ilmainen domain rekisteröinti, mikä on hauska pieni lisä, jos olet esimerkiksi aloittamassa omaa blogia tai vaikkapa verkkokauppaa. Tosin tämä hostingpalvelu ei tarjoa isommille yrityksille räätälöityä palvelua eikä myöskään varsinaisia takuita serverin suorituskyvystä. Jos sivustosi on elintärkeä esimerkiksi liiketoiminnan kannalta, niin voi olla kannattaa sijoittaa enemmän yksilöityyn hostingpalveluun.

Jos haluat yksinkertaisen hostingratkaisun jaetulla serverillä, niin tulet varmasti tykkäämään Bluehost palvelusta.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Standard Shared Hosting WordPress, PHP, Shell Access, PostgreSQL,CentOS, Python Rajaton Rajaton $3.95/kk Tilaa
Sky Blue Reseller Hosting WordPress, PHP, Shell Access, PostgreSQL,WHM, Dedicated IP 100GB Rajaton $19.95/kk Tilaa
Pro Shared Hosting WordPress, PHP, Shell Access, PostgreSQL,CentOS, Dedicated IP Rajaton Rajaton $19.95/kk Tilaa
Standard VPS Hosting WordPress, PHP, VPS, Shell Access,PostgreSQL, CentOS 30GB 1TB $23.74/kk Tilaa
WordPress Blogger WordPress, PHP, Shell Access, Dedicated IP,cPanel, Control Panel 30GB Rajaton $28.53/kk Tilaa
Enhanced VPS Hosting WordPress, PHP, VPS, Shell Access,PostgreSQL, CentOS 60GB 2TB $47.49/kk Tilaa
Electric Blue Reseller Hosting WordPress, PHP, Shell Access, PostgreSQL,WHM, Dedicated IP 250GB Rajaton $49.95/kk Tilaa
WordPress Professional ASP, ASP.NET, WordPress, PHPPHP,Dedicated Server 60GB Rajaton $59.87/kk Tilaa
Premium VPS Hosting WordPress, PHP, VPS, Shell Access,PostgreSQL, CentOS 120GB 3TB $71.24/kk Tilaa
Ultimate VPS Hosting WordPress, PHP, VPS, Shell Access,PostgreSQL, CentOS 240GB 4TB $94.99/kk Tilaa
True Blue Reseller Hosting WordPress, PHP, Shell Access, PostgreSQL,WHM, Dedicated IP 500GB Rajaton $99.95/kk Tilaa
WordPress Business WordPress, Dedicated IP, cPanel, Control Panel, Backups CDN 120GB Rajaton $114.99/kk Tilaa
Standard Dedicated Hosting WordPress, PHP, Dedicated Server, Shell Access, PostgreSQL, CentOS 500GB 5TB $118.74/kk Tilaa
WordPress Enterprise WordPress, PHP, Shell Access, Dedicated IP,cPanel, Control Panel 240GB Rajaton $134.91/kk Tilaa
Enhanced Dedicated Hosting WordPress, PHP, Dedicated Server, Shell Access, PostgreSQL, CentOS 1TB 10TB $161.66/kk Tilaa
Premium Dedicated Hosting WordPress, PHP, Dedicated Server, Shell Access, PostgreSQL, CentOS 1TB 15TB $199.57/kk Tilaa
Avaa BlueHost webhotelli