ARVIXE

arvixe

Pääominaisuudet:

  • PHP
  • WordPress
  • ASP.NET
  • ASP
  • Uptime takuu
  • Rahat takaisin takuu
  • Varmuuskopiointi
  • MySQL

Suositellaan alustoille:

joomla60 drupal60 oscommerce60

Siirry Arvixe sivustolle

arvixe

Esittely – Arvixe hostingpalvelu

Arvixe on hostingpalvelu, joka tarjoaa useita erilaisia palveluita aina jaetuista servereistä yksityisiin palvelinratkaisuihin. Yrityksenä se ei ole varsinaisesti erikoistunut vain yhden tyyppisiin palveluihin vaan heidän palveluvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Yhtiö on perustettu vuonna 2003 USA:ssa ja sen omistaa yksityiset sijoittajat. Sen palvelimilla pidetään lähes kaikenlaisia sivustoja aina yksityisistä blogeista isoihin verkkokauppoihin. Arvixe hostingpalvelun tarkoituksena on tarjota luotettavia ja korkealaatuisia hostingratkaisuja ja osaavaa tukea.

Hostingpalvelut

Arvixe tarjoaa sekä Linux (CentOS) ja ASP .Net (Windows) vaihtoehdot kaikille hotingpalvelu –paketeilleen. Vaikka Arvixen valikoimasta löytyvät jo jaetut serverit, sopivat ratkaisut jälleenmyyjille, VPS-, ja yksityiset palvelimet, niin pilvipalveluita yritys ei vielä tarjoa.

Itse hostingpalvelu paketit ovat jaoteltu viiteen eri ryhmään, mitkä ovat Personal, Business, Reseller, VPS ja dedikoidut palvelimet. Personal-luokan palvelimet ovat jaettuja servereitä ja samalla erittäin taloudellinen vaihtoehto esimerkiksi yksityiskäyttöön tai blogin kirjoittajille. Asiakas voi valita normaalin Linux palvelimen tai maksaa hieman enemmän Windows-palvelimesta. Tämä hostingpalvelu sisältää rajattomasti tallennustilaa, rajattoman kaistan ja jopa 6 eri domainia.

Personal-paketti on myös helposti päivitettävissä Pro-versioon, jolloin serverille saa rajattoman määrän verkkosivuja. Business vaihtoehto puolestaan on hyvin samanlainen kuin Personal-paketti, mutta erona siinä on yksityinen IP-osoite. Arvixen jälleenmyyjä serveri-paketissa hinnoittelu perustuu tarvitsemaasi kaistanleveyteen sekä tallennustilaan. Siinä voit valita tuttuun tapaan Windows ja Linux alustojen väliltä sekä saada jopa 200GB kovalevytilaa, 2000GB kaistan ja rajattomasti domaineja.

VPS-hostingpalvelu (Linux) tarjoaa 40GB kovalevytilaa rajattomalla kaistalla, 1024MB muistia (dedicated), 2 ydin prosessorin ja 2 IP-osoitetta. Myös sen voit helposti päivittä Pro-versioon, jos tehot loppuvat kesken, jolloin saat itsellesi 80GB kovalevytilaa, 2048MB dedicated muistia, 4 ydin prosessorin ja 5 eri IP-osoitetta. VPS Windows-versio puolestaan tulee 40GB kovalevytilalla, rajattomalla kaistalla, 1536MB välimuistilla (dedicated), 2 ydin prosessorilla ja kahdella eri IP-osoitteella.

Nämä ovat myös päivitettävissä Pro-versioon, jolloin käytössäsi on 80GB kovalevytilaa, 3072MB yksityistä muistia, 4 ydin prosessori sekä 5 IP-osoitetta. Yksityiset serverit osaltaan ovat hyvin muokattavissa. Siinä voit valita yhden tai useamman prosessorin väliltä sekä muutkin ominaisuudet ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Nämä paketit sisältävät myös lisäpalveluita, kuten yksityisen IP-osoitteen, Coldfusionin (Windows) tai MSSQL –raportointipalvelun.

Siirry Arvixe sivustolle

 

Uptime/Downtime

Kuten oikeastaan kaikki muutkin hostingpalvelut. Arvixe lupaa servereilleen 99.9% verkkosivujen uptimen ja hyvittää maksamasi summan, mikäli lupaus ei toteudu jonain kuukautena. Se lupaa myös yksityisille palvelimilleen 100% uptimen. Arvixen datakeskukset sijaitsevat Dallasissa ja Houstonissa. Kummallakin keskuksella on myös käytössään UPS:t ja varageneraattorit. Serveri verkostoa tarkkaillaan myös vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä hyödyntäen uusinta seurantajärjestelmää. Palvelimet varmuuskopioidaan päivittäin tai viikoittain Personal-paketeissa ja Business-palvelimet jopa tunnin välein.

Asiakaspalvelu

Arvixen asiakaspalvelu on saatavilla 24/7/365 live-chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Siitä myös vastaa talon sisäiset ammattilaiset, joten tiedät aina saavasi osaavaa palvelua hyvällä Englannin kielellä. Normaaleista ongelmista keskustellaan paljon myös asiakasfoorumilla, mistä löytyvätkin usein ratkaisut yleisimpiin ongelmiin. Arvixen blogi on myös erittäin aktiivinen, mistä löytyy paljon järkevää luettavaa ja hyviä neuvoja, jos olet kokematon serveri asioiden kanssa.

Ohjauspaneeli

Arvixen Linux hostingpalvelu –paketit tulevat cPanelin kanssa ja Reseller, VPS ja yksityiset serverit sisältävät tämän lisäksi myös WHM-ohjauspaneelin. Molemmat ovat melko standardeja ja tuttuja ainakin kokeneemmille käyttäjille. Windows servereihin tulee puolestan DotNetPanel ohjauspaneeli.

Extrat

Paketteihin sisältyy ilmainen domainin rekisteröinti, mikä on ihan hauska lisä. Se myös pysyy ilmaisena niin kauan, kun tilaat jotakin palvelua Arvixelta. Jos vaihdat toiseen yritykseen, niin muuttuu myös domain maksulliseksi. Linux servereiden käyttäjät saavat tämän lisäksi RVSiteBuilderin. Muiden extrojen lisäksi Arvixe tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun palvelimilleen, mikä on melko reilua tämän tyyppisille palveluille. Tuttuun tapaan takuu ei kata domaineja, SSL-sertifikaatteja tai dedikoituja palvelimia. Palvelun peruuttaminen on myös aidosti helppoa esimerkiksi sähköpostilla, jos siihen päädyt.

Yhteenveto – Arvixe hostingpalvelu

Arvixe hostingpalvelu erottautuu edukseen monista muista palveluntarjoajista. Tämä on mahdollista erittäin osaavan tuen, järkevän hinnoittelun ja asiakaslähtöisen palvelunkautta, unohtamatta luotettavia palvelimia. Harkitsemisen arvoinen hostingpalvelu, tarvitsit sitten sopivan ratkaisun yritykselle tai vaikkapa yksityiselle blogille.

Hosting-paketit:

HostingpalveluOminaisuudetKovalevyKaistaHintaTarjous
Personal Class ASP, ASP.NET, WordPress, PHP.NET, Framework, Red Hat Rajaton Rajaton $4/kk Tilaa
Personal Class ASP ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Windows 2003, Windows 2008 Rajaton Rajaton $5/kk Tilaa
Personal Class Pro ASP, ASP.NET, WordPress, PHP.NET, Framework, Red Hat Rajaton Rajaton $7/kk Tilaa
Personal Class ASP Pro ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Windows 2003, Windows 2008 Rajaton Rajaton $8/kk Tilaa
Reseller Class ASP, WordPress, PHP, Shell Access, Firewall Protection, PostgreSQL 50GB 500GB $20/kk Tilaa
VPS Class Lite PHP, Red Hat, VPS, Shell Access, Firewall Protection, PostgreSQL 20GB Rajaton $20/kk Tilaa
Business Class ASP, WordPress, PHP, Shell Access, Firewall Protection, PostgreSQL Rajaton Rajaton $22/kk Tilaa
Reseller Class ASP ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection, MSSQL 50GB 500GB $25/kk Tilaa
Business Class ASP ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection, MSSQL Rajaton Rajaton $30/kk Tilaa
VPS Class ASP lite ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection 30GB Rajaton $30/kk Tilaa
Business Class Pro ASP, WordPress, PHP, Shell Access, Firewall Protection, PostgreSQL Rajaton Rajaton $35/kk Tilaa
VPS Class ASP PHP, Red Hat, VPS, Shell Access, Firewall Protection 50GB Rajaton $40/kk Tilaa
Business Class ASP Pro ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection, MSSQL Rajaton Rajaton $43/kk Tilaa
Reseller Class Pro ASP, ASP.NET, PHP, Shell Access, Firewall Protection, PostgreSQL 200GB 2000GB $50/kk Tilaa
Reseller Class ASP Pro ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection, MSSQL 200GB 2000GB $60/kk Tilaa
VPS Class ASP ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, Firewall Protection, MSSQL 50GB Rajaton $60/kk Tilaa
VPS Class Pro ASP, PHP, Red Hat, VPS, Shell Access, Firewall Protection 100GB Rajaton $70/kk Tilaa
VPS Class ASP Pro ASP, ASP.NET, PHP .NET, Framework, VPS, Firewall Protection 100GB Rajaton $100/kk Tilaa
Siirry Arvixe sivustolle