STORYTEL ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT TESTISSÄ

LUE KOKEMUKSET JA KOKEILE ILMAISEKSI!

Storytel

Pääominaisuudet:

 • Yli 150 000 ääni- ja e-kirjaa
 • Suomenkielen lisäksi kirjoja useilla muilla kielillä
 • Offline-tila ilman nettiyhteyttä
 • Tarjolla myös ekslusiivisia julkaisuja
 • Palvelulla myös oma Reader-tablet
 • Kahden viikon ilmainen kokeilujakso
 • Kolme eri tilauspakettia
 • Unlimited-paketin hinta 16,99 €/kk
 • Unlimited Family-paketin hinta 20,99 €/kk
 • Unlimited Family Plus-paketin hinta 25,99 €/kk

Storytel

Storytel on mobiililaitteille saatava e- ja äänikirjasovellus, jonka katalogi yli 150 000 julkaisua suomen, ruotsin, englannin, venäjän, espanjan sekä italian kielillä. Storytelilla on myös heille lanseerattu Storytel Original-katalogi, joka julkaistaan heidän palvelussaan yksinoikeudella.

Siirry Storytelin sivustolle

 

Mobiilisovellus

Storytelin mobiilisovellus toimii aivan kuin kilpailijansa Bookbeat, Nexstory ja Elisa Kirja. Kirjat voi ladata suoraan laitteeseen kokonaisuudessaan, josta niitä voi toistaa myös offline-tilassa ilman, että kulutat enempää dataa, kuin mitä kirjan lataamiseen meni.

Mobiilisovelluksen ominaisuudet ovat hyvää standardinomaista tasoa, jollaista äänikirjapalvelulta odotetaankin. Toistonopeuden säätö, torkku, kirjan kuunteleminen taustalla muiden sovelluksien ollessa päällä, kirjanmerkit ym. ominaisuudet löytyvät, aivan kuten muistakin alan huippusovelluksista.

Storytel Reader

Storytel Reader on Storytelin oma e-kirjojen lukemiseen tarkoitettu tablet, jossa voi kantaa tuhansia kirjoja. Laitteen pystyy yhdistämään asiakkaan omaan Storytel-tiliin, jonka kautta kirjoja voi lukea niin paljon, kuin jaksaa. Laitteen näyttö on heijastamaton, joka säästää silmiä. Valitettavasti Readeriin ei saa äänikirjamahdollisuutta, eli se on tarkoitettu nimenomaan lukemiseen.

Storytel Readerin saatavuutta voi tiedustella palvelun kotisivuilta

Ilmainen kokeilujakso ja kuukausihinta

Storytel tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Heillä on kolme erilaista tilauspakettia jäsenilleen, jotka ovat kaikki toistaiseksi voimassa olevia ja katkaistavissa heti, kun asiakas niin haluaa. Tilauspaketit ovat Unlimited, Unlimited Family ja Unlimited Family Plus.

Unlimited on hinnaltaan 16,99 €/kk, johon sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Pakettiin sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi (lapsien tilit ovat rajoitettuja Kids Mode-tilejä).

Unlimited Family on hinnaltaan 20,99 €/kk, johon sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Pakettiin sisältyy kaksi aikuista ja kaksi lasta (lapsien tilit ovat rajoitettuja Kids Mode-tilejä).

Unlimited Family Plus on hinnaltaan 25,99 €/kk, johon sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Pakettiin sisältyy kolmei aikuista ja kolme lasta (lapsien tilit ovat rajoitettuja Kids Mode-tilejä).

Kokeile Storytelia ilmaiseksi

Näin käytät Storytelia

 1. Mene osoitteeseen Storytel.com ja luo käyttäjätunnukset. Saat tunnuksien luonnin yhteydessä ilmaisen kahden viikon kokeilujakson käyttäjätilillesi
 2. Lataa sovellus rekisteröitymisen jälkeen
 3. Etsi sovelluksesta itsellesi mieluinen kirja ja nauti

Loppuarvosana

Storytel on todella kattava ääni- ja e-kirjapalvelu jo pelkän kielitarjontansa puolesta, joka tekee siitä hyvän kansainvälisen vaihtoehdon. Koska sovellus on ainoastaan mobiilissa, sen toimintoihin on panostettu kiitettävästi ja mahdollisuus jakaa rajoitetut lukuoikeudet myös perheen pienimmille ovat iso plussa!

Siirry Storytelin sivustolle