NEXTORY ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT TESTISSÄ

LUE KOKEMUKSET JA KOKEILE ILMAISEKSI!

Storytel

Pääominaisuudet:

 • Yksi maailman suosituimmista äänikirjapalveluista
 • Melkein jokainen kirja saatavilla myös e-kirjana
 • Voit lukea ja kuunnella myös offline-tilassa
 • Kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • Kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi
 • Hopea-tilin hinta 13,99 €/kk
 • Kulta-tilin hinta 16,99 €/kk
 • Perhetilin hinta 19,99 €/kk

Nexstory-äänikirjat

Nextory on e- ja äänikirjapalvelu, jonka omistaa ruotsalainen Frescano Group AB. Heidän tavoitteenaan on olla alan kattavin palvelu ja sen pääkilpailijatkin ovat myös Ruotsista (Audible ja Bookbeat).

Yksi Nexstoryn persoonallisemmista kirjakategorioista ovat lastenkirjat, joita sen kilpailijoilta ei juuri löydy. Melkein jokainen äänikirja löytyy myös digitaalisena e-versiona heille, jotka tykkäävät edelleen lukea kuuntelun sijaan.

Kirjat on kategorisoitu kätevästi eri genreittäin niin, että kaikki käyttäjät löytävät itselleen mieluisimmat kirjatyypit. Palvelu tarjoa kirjoja suomen, ruotsin sekä englannin kielillä.

Siirry Nextoryn sivustolle

 

Mobiilisovellus

Nexstoryn mobiiliversio ei ole ulkonäöllisesti aivan samalla tasolla, kuin esimerkiksi Bookbeatin tai Elisa Kirjan, mutta se toimii sujuvasti ja vakaasti. Kirjat löytyvät kätevästi ja ne pystyy helposti lisäämään omalle lukulistalle.

Kuuntelukokemuksen asetuksien muokkaaminen onnistuu myös yhtä kätevästi, kuin muilla Nextoryn kilpailijoilla. Kirjaa voi kuunnella taustalla, vaikka käyttäjä tekisi laitteella jotain muuta (vain puhelut keskeyttävät toiston), mutta Nexstorysta ei valitettavasti löyty torkkuominaisuutta.

Joillekin käyttäjille voi tulla miinuksena se, että laitteella ei voi suoratoistaa kirjoja, vaan ne on ladattava kokonaisuudessaan laitteelle, joka voi olla hankalaa, jos laitteen muisti on täynnä. Toisaalta kun olet ladannut kirjasi, niin voit kuunnella tai lukea sitä myös offlinetilassa huoletta ja sinun ei tarvitse käyttää enää dataa.

Nexstorylla on myös kätevä suositusominaisuus, joka suosittelee sinulle sopivaa lukemista kirjavalintojesi perusteella.

Ilmainen kokeilujakso ja kuukausihinta

Aivan kuten Bookbeat, Elisa Kirja ja Storytel, myös Nexstory tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kahden viikon kokeilujakson, eikä kirjojen kulutukseen olla asetettu rajoituksia tälle ajalle. Muuten palvelun hinnoittelu menee tilaustason mukaan, jotka ovat Hopea, Kulta ja Perhe. Palvelun tilaus on jatkuva ja sen voi keskeyttää halutessaan.

Hopeatili on hinnaltaan 13,99 €/kk ja siihen sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Tässä tilauksessa et pysty lukemaan uusimipia kirjoja vasta, kun kuuden kuukauden kuluttua julkaisusta.

Kultatili on hinnaltaan 16,99 €/kk ja siihen sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Ero Hopeatiliin on nimenomaan se, että saat kaikki uutuuskirjat luettavaksesi heti julkaisupäivänä.

Perhetili on hinnaltaan 19,99 €/kk ja siihen sisältyy kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Tähän tiliin pystyy liittämään 2-4 samassa taloudessa asuvaa käyttäjää, eli yhden vähemmän, kuin Bookbeatilla. Kaikilla käyttäjillä on Kultatili-status.

Kokeile Nextorya ilmaiseksi

Näin käytät Nextorya

 1. Mene osoitteeseen Nextory.fi ja luo käyttäjätunnukset. Saat tunnuksien luonnin yhteydessä ilmaisen kahden viikon kokeilujakson käyttäjätilillesi
 2. Lataa sovellus rekisteröitymisen jälkeen
 3. Etsi sovelluksesta itsellesi mieluinen kirja ja nauti

Loppuarvosana

Nexstory on hyvä äänikirjapalvelu, jonka kuukausihinta tulee Hopeatasolla peruskäyttäjälle hieman halvemmaksi, kuin Bookbeat. Kahden viikon ilmainen kokeilu on tervetullutta ja sovellus toimii, niin kuin pitääkin. Kaikin puolin hyvätasoinen palvelu, jossa lukutoukalle varmaan eniten ratkaisee kirjaston kattavuus.

Siirry Nextoryn sivustolle