ELISA KIRJA ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT TESTISSÄ

LUE KOKEMUKSET JA KOKEILE ILMAISEKSI!

Elisa Kirja

Pääominaisuudet:

 • Kirjat pääasiassa suomenkielisiä
 • Tarjolla kirjoja myös ruotsiksi ja englanniksi
 • Toista kirjat myös offlinessa
 • Torkkuominaisuus
 • Toistonopeuden säätö
 • Lunasta ilmaisia kirjoja kuukausittain
 • Kahden viikon ilmainen kokeilu
 • Voit ostaa kirjat myös erikseen ilman tilausta
 • Halvimmat kirjat vain 4,90 €/kpl
 • Kuukausitilauksen hinta vain 8,90 €/kk

Elisa Kirja -äänikirjat

Elisa Kirja on e- ja äänikirjapalvelu, jonka tarjonta on suurimmaksi osaksi suomenkielinen, mutta sen valikoimasta löytyy kirjoja myös ruotsin ja englannin kielillä. Palvelun omistaa suomalainen teleoperaattori Elisa Oyj.

Siirry Elisa Kirjan sivustolle

 

Mobiilisovellus

Elisa Kirjan mobiilisovellus on todella käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Kirjat on näppärästi kategorisoitu ja kirjojen selaus on sujuvaa. Äänikirjan kuuntelu toimii taustalla silloinkin, kun mobiililaitetta käyttää johonkin muuhun. Mobiilisovelluksen heikkous on se, että se ei tue suoratoistoa, vaan e-kirjat ja äänikirjat on ladattava kokonaisuudessaan laitteelle, joka täyttää laitteen säilytystilaa.

Toisaalta tästä syystä palveluun kuuluu myös offline-ominaisuus, koska kirjat eivät kuulu suoratoistona. Eli sinun ei tarvitse enää käyttää dataa kirjan lataamiseen, kun olet ladannut sen kerran laitteeseesi.

Kirjojen kappaleiden selaaminen onnistuu helposti, mutta kappaleita ei olla nimetty. Äänentoiston nopeus on säädettävissä kuuntelijalle mieleiseksi ja ominaisuuksista löytyy myös torkkuominaisuus, jonka voi säätää päättämään kirjan luvun tietyn ajan kuluttua.

Krediittijärjestelmä ja kuukausihinta

Elisa Kirjan kuukausitilaajat kerryttävät kuukauden välein käytettäviä krediittipisteitä, joita asiakas voi käyttää kirjojen lunastamiseen. Käyttäjätilille annetaan kaksi krediittiä 30 päivän välein ja suurin osa kirjoista maksaa vain yhden krediitin.

Pisteitä voi myös kerryttää, eli niitä ei ole tarve käyttää heti ja lunastetut kirjat ovat asiakkaan luettavissa senkin jälkeen, kun kuukausitilaus on lakkautettu. Mikäli tilillä on käyttämättömiä krediittejä tilauksen lakkautuksen jälkeen, ne tulee käyttää kuukauden kuluessa tilauksen päättymisestä.

Elisa Kirjan tilaushinta on 8,90 €/kk ja se sisältää myös kahden viikon ilmaisen kokeilujakson, aivan kuin monet muut vastaavanlaiset äänikirjapalvelut. Uudet kuukausitilaajat saavat myös lunastettua omakseen heti kaksi kirjaa.

Kirjoista löytyy ilmaiset kuuntelunäytteet ja kirjat ovat myös ostettavissa erikseen, jos asiakas ei halua alkaa palvelun kestotilaajaksi. Yksittäiset kirjat lähtevät halvimmillaan hintaan 4,90 €/kk.

Kokeile Elisa Kirjaa ilmaiseksi

Näin käytät Elisa Kirjaa

 1. Mene osoitteeseen Elisa.kirja.fi ja luo käyttäjätunnukset. Saat tilauksen aloituksen yhteydessä kaksi viikkoa maksutonta käyttöaikaa ja kaksi vapaavalintaista kirjaa lunastettavaksi
 2. Lataa sovellus rekisteröitymisen jälkeen
 3. Etsi sovelluksesta itsellesi mieluinen kirja ja nauti. Voit myös lunastaa kirjan omaksesi rahalla tai krediiteillä

Loppuarvosana

Elisa Kirja sopii hyvin sellaisille, jotka haluavat ensisijaisesti lukea tai kuunnella kirjoja omalla äidinkielellään. Ominaisuuksia löytyy kiitettävästi ja käyttäjäasetukset ovat hyvin säädettävissä omaan makuun. Kokeilujakso on hieno bonus uudelle asiakkaalle ja krediittijärjestelmä nostaa palvelun arvoa entuudestaan, koska niillä saat kirjat omaksi ja kirjojen ostoa varten ei ole pakko olla tilaaja.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen äänikirjapalvelu, jossa kuukausihinta on kohdallaan!

Siirry Elisa Kirjan sivustolle