BOOKBEAT ÄÄNIKIRJAT JA E-KIRJAT TESTISSÄ

LUE KOKEMUKSET JA KOKEILE ILMAISEKSI!

Bookbeat

Pääominaisuudet:

 • Satojatuhansia kirjoja kaikista genreistä
 • Kiitettävästi suomenkielisiä kirjoja
 • Offline-tila
 • Paljon henkilökohtaisia asetuksia
 • Hyvä navigointi
 • Kahden viikon ilmainen kokeilujakso
 • Kuukausitilauksen hinta vain 16,90 €/kk
 • Lisää perheenjäseniä samaan tiliin vain 4,90 €/kk

Bookbeat-äänikirjat

Bookbeat on digitaalinen äänikirjapalvelu, jonka omistaja on Bonnier Books. Sen kirjastosta löytyy satojatuhansia e- ja äänikirjoja kaikista kirjallisuuden osa-alueista, jotka ovat luettavissa ja kuunneltavissa pöytäkoneella, mobiilissa sekä tabletilla.

Bookbeatin tarjonta sisältää kirjallisuutta suomen, ruotsin sekä englannin kielellä. Bookbeat soveltuukin loistavasti suomenkieliselle yleisölle, sillä toisin kuin esimerkiksi Audiblessa, suomenkielisiä kirjoja löytyy enemmän.

Siirry Bookbeatin sivustolle

 

Mobiilisovellus

Bookbeatin mobiilisovellus on saatavilla sekä Android-, että iOS-käyttöjärjestelmille. Sen käyttöliittymä on todella yksinkertainen ja soveltuu loistavasti äänikirjojen kuunteluun. Hakutoiminto on myös tarkka ja se on jaettu päägenren jälkeen vielä useisiin alakategorioihin, joka tekee teosten valinnasta helpompaa navigoida.

Mobiilisovellusta on mahdollista käyttää myös offline-tilassa, joka tarkoittaa, että käyttäjän ei tarvitse olla yhdistettynä nettiin tai käyttää dataa kirjojen kuunteluun. Tilaaja voi ladata kirjan audion omaan laitteeseensa, josta sitä voi kuunnella, milloin huvittaa. Tämä tosin vaatii sen, että kuuntelijalla on tarvittava määrä tallennustilaa laitteellaan.

Sovelluksessa on myös toistonopeuden säädin, jos kirjan audio etenee kuuntelijan mielestä liian nopeasti tai hitaasti. Kuuntelijan sovellusasetukset ovat myös luonnollisesti tallennettavissa, eli asetuksia ei tarvitse säätää uudestaan seuraavan kirjan kohdalla.

Ilmainen kokeilujakso ja kuukausihinta

Bookbeat tarjoaa kaikille uusille käyttäjilleen ilmaisen kahden viikon kokeilujakson, jonka jälkeen tili muuttuu jatkuvaksi, kuukausimaksulliseksi tilaukseksi. Asiakkaan maksutiedot ilmoitetaan rekisteröinnin yhteydessä ja veloitus alkaa automaattisesti kokeilujakson päätyttyä.

Tilauksen voi kuitenkin keskeyttää milloin tahansa halutessaan, eli kokeilujakson jälkeiseen tilaukseen ei ole pakko sitoutua, kunhan muistat peruuttaa tilauksesi ajoissa. Palvelu ei tarjoa määräaikaisia sopimuksia.

Bookbeatin tilaushinta on 16,90 €/kk.

Perhetili

Bookbeat tarjoaa myös perhetilin, jonka avulla voit yhdistää jopa viisi samassa taloudessa asuvaa henkeä. Jokainen lisätty perheenjäsen maksaa 4,90 €/kk, eli luvassa on selkeä säästö, koska jokaisen perheenjäsenen ei tarvitse maksaa palvelusta täyttä hintaa.

Jokaisella perhetilin jäsenellä on samat käyttöoikeudet palvelun ominaisuuksiin, eli heidän kirjojen kulutustaan ei rajoiteta millään tavalla ja heidän omat asetuksensa ja lukuhistoriansa ovat henkilökohtaisia, eikä jaettu perhetilin kesken.

Kokeile Bookbeatia ilmaiseksi

Näin käytät Bookbeatia

 1. Mene osoitteeseen Bookbeat.fi ja luo käyttäjätunnukset. Saat tunnuksien luonnin yhteydessä ilmaisen kahden viikon kokeilujakson käyttäjätilillesi
 2. Lataa sovellus rekisteröitymisen jälkeen
 3. Etsi sovelluksesta itsellesi mieluinen kirja ja nauti

Loppuarvosana

Bookbeat on erittäin varteenotettava e- ja äänikirjapalvelu, jonka käyttöliittymä pöytäkoneella sekä mobiilissa ovat helppoja ja miellyttäviä käyttää. Asetuksissa löytyy riittävästi varaa henkilökohtaisille preferensseille, kuukausihinta on kohdallaan (varsinkin perhetilillä) ja kahden viikon ilmainen kokeilujakso on loistava etu uusille käyttäjille. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan!

Siirry Bookbeatin sivustolle