Lataa VPN app iPhonelle ilmaiseksi

iPhone

Nettivertailut.com testasi ja arvosteli tämän hetken parhaat ja luotettavimmat iPhone VPN appsit, joita pääset testailemaan ilmaiseksi. Listaltamme koostuu niistä VPN-palveluista, jotka olemme todenneet täysin luotettaviksi, eli ne eivät kerää käyttäjistään mitään tietoja, niin kuin monet muut ilmaiset VPN-palvelut.

Lataa NordVPN sovellus

4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

(Perustuu 1 600 App Store käyttäjäarvosteluun)

Lataa ilmaiseksi

Sivuillamme mainitut VPN-palvelut toimivat iPhonella ja kyseessä on ilmainen kokeilujakso. Voit kokeilla eri ohjelmia ilmaiseksi tietyn ajanjakson verran ennen lopullista ostopäätöstä. Lataa VPN app iPhonelle ilmaiseksi sivuillamme olevan linkin kautta. Pelkkä kokeilujakso ei sido sinua mihinkään ja saat käyttöösi ohjelman rajattomat ominaisuudet sekä huipputason VPN-yhteyden.


Varo App Storen ”ilmaisia” VPN ohjelmia iPhonelle

App Storesta löytyvät ilmaiset iPhone VPN-ohjelmat ovat usein pelkkää silmänlumetta. Ohjelmat kyllä ovat oikeasti ilmaisia, mutta ne keräävät käyttäjistään tietoja, joita sitten käytetään markkinointitarkoituksessa. Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat siis tienaavat joka tapauksessa rahaa, vaikka eivät sitä suoraan asiakkaalta pyytäisikään.

App Storen ilmaiset VPN-ohjelmat eivät myöskään ole tietoturvaltaan luotettavia ja vain murto osa niistä pystyy tarjoamaan oikeasti luotettavan ja salatun VPN-yhteyden. Ilmaisten ohjelmien kohdalla myös melkeinpä kaikki suoratoistopalvelut havaitsevat, että käytössä on VPN-yhteys, mikä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Netflixin USA tarjonnan katsominen ei iPhonella toimi.

Lataa luotettava ja ilmainen iPhone VPN kokeiluun

Luotettavat VPN-palvelut maksavat aina, sillä niiden tietoturvaan ja kehitykseen panostetaan jatkuvasti. Turvallisuudesta sekä varmasti salatusta yhteydestä kannattaa tietenkin maksaa, mutta silti sinun ei kannata ostaa sikaa säkissä. Kaikki iPhone VPN-sovellukset ovat erilaisia niin hinnaltaan, kuin ominaisuuksiltaankin, siksi sinun kannattaa kokeilla niitä ilmaiseksi ennen ostopäätöstä. Lataa VPN app iPhonelle ilmaiseksi meidän linkkimme kautta ja kokeile mikä sopii sinun käyttöösi parhaiten. Kaikki sivuiltamme löytyvät VPN-palvelut ovat varmasti luotettavia ja ne tarjoavat erittäin nopeat yhteydet.

Lataa paras iPhone VPN-sovellus nyt ilmaiseksi!

Lataa NordVPN sovellus

4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

(Perustuu 1 600 App Store käyttäjäarvosteluun)

Lataa ilmaiseksi