Lataa VPN App Androidille ilmaiseksi

Android

Huolestuttaako sinua Android puhelimen tietoturva, vai haluatko katsoa Yhdysvaltojen Netflix -sisältöä puhelimellasi tai tabletillasi?

Nettivertailut.com etsi tämän hetken parhaat ilmaiset Android VPN-sovellukset, jotka suojaavat puhelimesi nettiyhteyden ja antavat pääsyn USA:n Netflix sisältöön.

Valitettavasti 100% luotettavia ohjelmia ei ole ole tarjolla ilmaiseksi, mutta meidän kauttamme voit kokeilla markkinoiden parhaita Android VPN sovelluksia ilmaiseksi niiden kokeilujakson ajan täysin ilman riskiä.

Valitse haluamasi sovellus ja lataa VPN app Androidille ilmaiseksi linkkimme kautta. Alla suosituksemme.

 

Lataa NordVPN sovellus

4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

(Perustuu 21 758 Google Play Store käyttäjäarvosteluun)

Lataa ilmaiseksi
 

Miksi ladata VPN Android puhelimeen?

Android puhelimen tietoturva on yleisesti ottaen hyvällä tasolla, mutta julkisiin Wi-Fi verkkoihin yhdistettäessä puhelin joutuu alttiiksi tietojen urkinnalle. Julkisissa suojaamattomissa verkoissa hakkerit voivat varsin helposti päästä käsiksi kaikkiin puhelimen tietoihin, kuten tallennettuihin kuviin, sosiaalisen median tietoihin sekä tietenkin pankki- ja luottokorttitietoihin.

Android VPN-sovellus onkin helpoin tapa pitää puhelimesi ja sen sisältämät tiedot turvassa tietojenurkinta yrityksiltä, sillä se luo tietoturvatunnelin verkkoliikenteelle, johon hakkerit eivät pääse käsiksi. Puhelimen VPN-yhteys mahdollistaa myös sensuurin torjumisen ja maakohtaisen eston kiertämisen, minkä ansiosta pääset nauttimaan puhelimellasi myös Netflixin USA sisällöstä.

Miksi ottaa maksullinen Android VPN-sovellus, kun saan sen Google Play kaupasta täysin ilmaiseksi?

Oletko kuullut sanonnasta ”ilmaisia lounaita ei ole”? Tämä sanonta on totta, AINA kun kysymyksessä on täysin ilmainen Android VPN sovellus, joita Google Play kauppa on pullollaan. Ilmaiset VPN appsit eivät tietenkään maksa sinulle rahaa mutta asennusvaiheessa annat sovellukselle luvan:

  • Laite- ja sovellushistorian noutamiseen
  • Muokkaamaan, poistamaan ja lukemaan SD-kortin sisältöä (kuvat ja tiedostot)
  • Pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin, kuten puhelutietoihin, tekstiviesteihin sekä käyttäjätileihin (Sosiaalinen media)

 

Jos nämä eivät kuulosta sinusta vielä tarpeeksi pahalta, niin yli kolmasosa ilmaisista VPN-sovelluksista myös asentaa puhelimeesi mainos- tai haittaohjelmia sinun tietämättäsi. Nämä ilmaiset Android VPN appsit tietenkin myös tallentavat käyttäjän liikkeet itse ja myyvät ne sitten eteenpäin markkinointitarkoituksessa.

Maksulliset ja luotettavat Android VPN-sovellukset sen sijaan pyytävät ainoastaan pääsyä tarkastelemaan verkkoyhteyksiä ja käyttämään internettiä.

Kysymys siis kuuluukin, että haluatko luotettavan VPN -sovelluksen Android puhelimeesi muutaman euron kuukausihinnalla, vai ilmaisen sovelluksen, jolla on pääsy KAIKKEEN sisältöön mitä puhelimestasi löytyy?

Lataa NordVPN sovellus

4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

(Perustuu 21 758 Google Play Store käyttäjäarvosteluun)

Lataa ilmaiseksi